- 28 Kasım 2010
- 41.521
- 137.318
Sizin icin okudum Allah gonlunuze gore versin dualarinizi kabul etsin insallahsizin için okudum Allah kabul etşin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin okudum Allah gonlunuze gore versin dualarinizi kabul etsin insallahsizin için okudum Allah kabul etşin inşallah
Sizin icin okudum rabbim dialarinizi kabul etsinSizin icin okudum Allah gonlunuze gore versin dualarinizi kabul etsin insallah
O zaman bir anne olarak ben okuyayim size insallah kabul olurSizin icin okudum rabbim dialarinizi kabul etsin
Benim duam hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak insallah
Sizin icin okudum Allah kabul etsinO zaman bir anne olarak ben okuyayim size insallah kabul olur
Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Senin icin okudum rabbim gonul muradini hakkinda hayirlisiyla kabul eylesinsenın için okudum özgecim rabbim ne duan dileğin varsa hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Sizin dileğiniz için okudum
Alttaki üye dileğimin kabul olması ve hayırlı bir şekilde dileğimin kabul olması için dua eder misin?
Sizin icin okudum. Allah hayirlisiyla kabul etsin insallah
Sizin için okudum. Tez zamanda gönlünüzde ki dileklerinize hayırlısıyla kavuşun inş.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Sizin icin ayetel kursi okudum Rabbim gönlunuzden gecen dileklerinizi dualarinizi kabul etsin.Sizin için okudum. Tez zamanda gönlünüzde ki dileklerinize hayırlısıyla kavuşun inş.
Sizin icin okudum rabbim kucaginizi hayirli saglikli sihhatli evlatlarla doldursunSizin icin ayetel kursi okudum Rabbim gönlunuzden gecen dileklerinizi dualarinizi kabul etsin.
Ben Rabbimden hayirli saglikli evlatlar istiyorum. Eşim azosprrm tese ameliyati oldu bulunamadi sperm. Benim icin dua ederseniz cok mutlu olurum. Ismim zeliha
Sizin icin okudum rabbim kucaginizi hayirli saglikli sihhatli evlatlarla doldursun
Sizin icin okudum rabbim kabul etsin
Ben de sizin icin okudum, Allah gonlunuze gore versin insallah tum dualariniz dilekleriniz kabul olsun hayirlisiylaSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Sizin icin okudum rabbim kabul etsinBen de sizin icin okudum, Allah gonlunuze gore versin insallah tum dualariniz dilekleriniz kabul olsun hayirlisiyla
Sizin için okudum ALLAH kabul etsinSizin icin okudum rabbim kabul etsin
Sizin için okudum ALLAH kabul etsin
Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.