Üstteki Üyenin Neyini Beğendin?

herşeyi iyi hoş beğendim ama bonussuz oluşunu beğenmedim arızamı var acaba die düşündüm biran....

neden terslendin bir anda anlamadım arızayı kendine aldın galiba ben siteyi kasttetim nese ufak şeyler bunlar....çok muhabbet tez ayrılık getirimiş....

nese bonuslarını çooook ama çooook beğendim....

neden terslendin bir anda anlamadım arızayı kendine aldın galiba ben siteyi kasttetim nese ufak şeyler bunlar....çok muhabbet tez ayrılık getirimiş....

nese bonuslarını çooook ama çooook beğendim....

doğru söze ne hacet kaydirigubbakcemile3 açık sözlü oluşunu beğendim yerimseniben

hayata gülümseyerek bakan gözlerimden doğan şansımı beğenmesini beğendim.... her yazdığıma yorum yapmasını dahada çok beğendim :)harikasın

hayata gülümseyerek bakan gözlerimden doğan şansımı beğenmesini beğendim.... her yazdığıma yorum yapmasını dahada çok beğendim :)harikasın

canım benim o senin güzelliğin opuyorumnanaktan bu arada lisede kompozsyonun 5 miydi?

Kendini güzel ifade etmeni beğendim

biraz öncede dikkatimi çektin şu artistik pozunu beğendim sensenn tabii oooo

kıs ebnim o ben ....
artist gibin çıkmışım demi...ama şimdi simsiyah yaptım saçımı sanki özledim valla bu halimi ya..bide geçen yıldan beri bu vardı herkes bu avatarla tanıo herkes dioki yeşil bluzlu sarı saçlı bayan dio..nese canım saol...
beni motive etmesini çoooook ama çoooook beğendim...şımardım gene yaaaaaaa :)

X