Üst üste bebeğini kaybedenler(3 kürtaj)

Çok sevindim sizin adınıza
Maalesef benimki hep aynı son oldu
İğne ilaç dozunu artırmamıza rağmen 4.gebeliğimde kürtajla sonuçlandı

Siz neler kullandınız kaç mg olarak
Çok zor olduğunu biliyorum Allah sabırlar versin ben de artık hep böyle olacak diye ağlayıp duruyordurdum umudum çok azalmıştı ancak son hamileliğimde beta hcg çok düzenli arttı hep ikiye katladı olması gerektiği gibi diğerlerinde yavaş bir artış oluyordu o yüzden hissetmiştim bu kez yolunda gideceğini tam 7.haftaya geldim artık sabaha kalp atışı dinlemeye gideceğiz kanamam oldu gece acilde aldık soluğu ben tabi ağlıyorum yine gidiyor bebeğim diye ama ilk kez kalp atışlarını o zaman duyduk çok şükür sağlıkla geldi meleğim anlatıyorum ki umut olsun size de sabredin lütfen

Ne mutlu size Allah bağışlasın hayırlı ömürler versin miniğine

İnanır mısın benim beta artışlarm hepsi çok düzenli idi artışı kesenin oluşumu yerleşimi onlarda hiç problem olmadı
İlk ikisinde hiç kalplerini duyamadık

Sonra gen sonuçlarında pıhtılaşma çıkınca şükür sebebi bulduk dedik

14 günlük beta değerim 264 çıktı sonra yediyüz küsür ve hemen 4000 lik oksapar 100 mg coraspirin başladık ve 6.haftada güm güm atan kalbini duyduk
Derin Bi oh çektik tamm bu sefer olacak

3 hafta sonra kontrol dedi dr

Bi gittik kalbi gelişimi durmuş kalbini duyduğumuz gibi kalmış yıkıldık

4.de de acaba bağışıklık mı acaba ilaç dozu mu yetersiz geldi diye dozları artırdık 4 Dr a gittik

Yine artışlar çok güzeldi kese yerleşimi güzeldi bebek de göründü 9.hafta ya geldik
Yine aynı son

Şimdi tüp bebek tedavisindeyim Allah nasip ederse bir şansım var ne olur bilmiyorum

Yaaa benim betam başlarda düzenliydi ama ilerleyen haftalarda azalıyordu bebek gelişmeye devam etmediği için sanırım kalp atışını üç hamileliğimde de duyamamıştım üçüncüde ben de ilaç iğne sebebi bulundu umuduylaydım sizin gibi ama olmadı kısmet değilmiş sonra 4.de aynı ilaç tedavisi ile başarılı olduk dr da sebebini bilmiyordu umarım tüp bebek başarılı olur duarım sizinle

Son düzenleme:
Allah razı olsun amin

Sizin bebeğiniz oldu mu yengem 10.bebegini kaybetti biz artık çok yıprandık hep umutla bekliyoruz hüsran oluyor.rabbim en iyisini bilir çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…