7 ayda 6 çocuk kaybı mı nasıl yani canımÜniversite hastanesi devletin mı
Hangi testler canım
Gerek görmüyor doktorum
3.düşüğüm 7 ayda 6 çocuk kaybım
Kan pıhtılaşması çıkmadıysa sebep neymiş ki. Eşine sperm DNA hasar testi yapıldı mı Belkş spermde sorun vardır canım. Sana rahim filmi çekildi mi? Enfeksiyon tahlilleri yapıldı mı? Patalojiye gönderdik üçünde biz ama oradan hiçbir şey çıkmıyor . Genetiğe de açıkçası doktorum çok önermedi ordan da pek bişe çıkmıyor dedi ne kadar doğru bilmiyorumArkadaşlar benimde 3.kez bebeğimin kalbi durdu.kan pıhtılaşmasi çıkmadı.hersey temiz.yalniz ben kromozom bozukluğu tahlili yaptıramadım.o dönem çapada gecmi çıkıyordu neydi bilmiyorum.artik o tahlilide yaptırmak istiyorum.birde bebegim genetik olarak incelenmedi.bu sefer incelenmesini istiyrm.siz hiç incelemeye gonderdinizmi?
7 ayda 6 çocuk kaybı mı nasıl yani canım
Üniversite hastanesinde bi kuruş vermeden yaptırdık. Devletindir sağlık bakanlığına geçti diye biliyorum. Canım genetik araştırma, kromozom analizi yapıldı bana. 3 düşükten sonra hala nasıl gerek yok diyebiliyor o doktor ne kadar hissiz bi insanmış.
7 ayda 6 çocuk kaybı mı nasıl yani canım
Üniversite hastanesinde bi kuruş vermeden yaptırdık. Devletindir sağlık bakanlığına geçti diye biliyorum. Canım genetik araştırma, kromozom analizi yapıldı bana. 3 düşükten sonra hala nasıl gerek yok diyebiliyor o doktor ne kadar hissiz bi insanmış.
Allah sabır versin canım ya çok üzüldüm İnşallah tekrarını yaşamazsın. Evet özelde çok pahalıymış ama değer inşallah sorunu bir an önce bulursunuzBuradaki Devlet Hastanesi'nde yapılmıyor Başkent üniversitesi'de 3-4 milyarı bulur dedi Orada yaptıracağım
Allah sabır versin canım ya çok üzüldüm İnşallah tekrarını yaşamazsın. Evet özelde çok pahalıymış ama değer inşallah sorunu bir an önce bulursunuz
Çok teşekkür ederim.esime dediğiniz testi yaptırmadik.nerede yapılıyor o test?bana rahim filmi çekildi.enfeksiyon tahlilleri derken rubella igg,IgM filanmı? Enfeksiyon tahlilini çok anlayamadım.idrarda enfeksiyon filan yok.doktorum tekrar gebelik dene diyor.bide eşimle ikimizde kromozom analizi tahlili de olmadık.onuda olmak istiyorum doktorum olsan ne olcak tüp bebek olursun dedi.ama sana tekrar gebelik için denemeni tavsiye ederim.zaman kaybetme dene dedi.Kan pıhtılaşması çıkmadıysa sebep neymiş ki. Eşine sperm DNA hasar testi yapıldı mı Belkş spermde sorun vardır canım. Sana rahim filmi çekildi mi? Enfeksiyon tahlilleri yapıldı mı? Patalojiye gönderdik üçünde biz ama oradan hiçbir şey çıkmıyor . Genetiğe de açıkçası doktorum çok önermedi ordan da pek bişe çıkmıyor dedi ne kadar doğru bilmiyorum
Dna hasar testi özel laboratuvarlarda yapılıyormuş ve her ilde yokmuş canım. Biz yaptırabilirsek Mersinde yaptıracağız. Enfeksiyon derken de bu saydıklarını kastettim canım. Bana da bi doktor deneyerek sağlıklı bebeği bulacaksınn demişti. Bende mthfr c677t homozigot olduğu halde. Yani az miktarda pıhtılaşma varmış ona rağmen dene dediÇok teşekkür ederim.esime dediğiniz testi yaptırmadik.nerede yapılıyor o test?bana rahim filmi çekildi.enfeksiyon tahlilleri derken rubella igg,IgM filanmı? Enfeksiyon tahlilini çok anlayamadım.idrarda enfeksiyon filan yok.doktorum tekrar gebelik dene diyor.bide eşimle ikimizde kromozom analizi tahlili de olmadık.onuda olmak istiyorum doktorum olsan ne olcak tüp bebek olursun dedi.ama sana tekrar gebelik için denemeni tavsiye ederim.zaman kaybetme dene dedi.
Merhaba canim bende de kan pihtilasmasi cikti asilamam olumsuz oldu. Tiroit icin bildigim kadariyla dereotu cok iyi geliyor. Ayrica kan sulandirici icin de bitkisel destek alicam. Coraspin de kullanmaya basladim. Son gebeligimde igne ve ilac kullanmama ragmen yine bebegin gelismesi zayifladi ve kurtaj oldum. 1 yilda 3 kez hamile kalip bebekleri kaybettim. O yuzden 1 yil ara vermeyi dusunuyorum. Bikac ay sonra bende tekrar calismalara basliycam.Merhaba sevgili anne adayları
Allah hepimizin yardımcısı olsun ben de pıhtılaşma sorunu yaşıyorum ve hipotiroid var tsh 4,3 civarına 3 ün altına düşmedi bir türlü.3 gebelik yaşadım br kürtaj bir kimyasal bir kürtaj şeklinde şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum. Varsa bana da Öneriniz sevinirim
Ben de son gebeliğimde iğne ve ilaç kullanmıştım ama yine de 6 haftada gelişimi durdu 10. Haftaya kadar bekledik ama kalp atışı hiç başlamadı ya da büyüme olmadı bebekte ve kürtaj yapıldıMerhaba canim bende de kan pihtilasmasi cikti asilamam olumsuz oldu. Tiroit icin bildigim kadariyla dereotu cok iyi geliyor. Ayrica kan sulandirici icin de bitkisel destek alicam. Coraspin de kullanmaya basladim. Son gebeligimde igne ve ilac kullanmama ragmen yine bebegin gelismesi zayifladi ve kurtaj oldum. 1 yilda 3 kez hamile kalip bebekleri kaybettim. O yuzden 1 yil ara vermeyi dusunuyorum. Bikac ay sonra bende tekrar calismalara basliycam.
Merhaba 4 dusuk yasamiss biri olarak oyle iyi anliyirum ki sizi su an ne durumdasiniz bebeginiz oldu muMaalesef bugün kürtaj oldum yine . Hem bedenen hem ruhen mahvoldum Ama imtihan dünyası diyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah
merhaba,Çok üzüldüm okurken. Ben de dün?3. Kürtajı oldum. Trombofili paneli yaptırdım MTHFR C677T homozigot çıktı ve PAI-1-675İNS 4G 4g idi . Üçüncüde kan sulandırıcı iğne Hibor3500 ve coraspin kullandım yine kalbi durmuş 10 haftalıkken. Ne yapacağımızı şaştık kaldık. Siz ne yaptınız
merhaba,Ben de son gebeliğimde iğne ve ilaç kullanmıştım ama yine de 6 haftada gelişimi durdu 10. Haftaya kadar bekledik ama kalp atışı hiç başlamadı ya da büyüme olmadı bebekte ve kürtaj yapıldıiğne ve ilaçlara rağmen neden böyle oluyor bilmiyorum başka be yapabiliriz pıhtılaşma lanet bir sorunmuş bu yüzden birçok anne defalarca kayıp yaşamış bir de rahim filmi çektireceğim bakalım hayırlısı
Çok sevindim sizin adınızaBen de üç düşük yaşadım pıhtılaşma yüzünden birinde iğne ve aspirin kullanmama rağmen üstelik umudunuzu kaybetmeyin dördüncü halileliğim aynı şekilde iğne ve ilaçlarla sağlıkla ilerledi çok şükür anne oldum. çok zor süreçler olduğunu biliyorum bizzat yaşadım ama bebeğimiz sağlıkla gelebiliyor her zaman aynı son olmuyor bunu da yaşadım çok şükürsize de nasip olacak inşallah Çünkü hamile kalabiliyoruz o halde umut hep var denemeye devam
Benide etiketleyin lutfennnnÇok sevindim sizin adınıza
Maalesef benimki hep aynı son oldu
İğne ilaç dozunu artırmamıza rağmen 4.gebeliğimde kürtajla sonuçlandı
Siz neler kullandınız kaç mg olarak