üst komşunun kolunu kırma planım

Ben bu derdi bir yıl çektim. Insanca uyardım anlamadı laftan devam etti. Site yönetimine şikayet ettim fayda etmedi. En sonunda tepem attı. Süpürgemin içindekileri kapisina döktüm o gün bugündür rahatım. Herkesin anladığı bir dil mutlaka vardır böylelerini kendi silahıyla vurmak gerek yoksa laftan sözden anlamaz.Bir kere o pisliği temizlesin de başkasının pisliğini temizlemek nasılmış anlaşın.

Ben bu derdi bir yıl çektim. Insanca uyardım anlamadı laftan devam etti. Site yönetimine şikayet ettim fayda etmedi. En sonunda tepem attı. Süpürgemin içindekileri kapisina döktüm o gün bugündür rahatım. Herkesin anladığı bir dil mutlaka vardır böylelerini kendi silahıyla vurmak gerek yoksa laftan sözden anlamaz.Bir kere o pisliği temizlesin de başkasının pisliğini temizlemek nasılmış anlasın.

Üslubunuz berbat olduğu için derdinize odaklanamadım.
Kadının evinin pisliği üstüme yağarsa istediğim gibi evine laf ederim.
Üslubum berbat değil yağmurlu günde bi cam açalım içeri nefes olsun derken üstüme 5-6 battaniye silkelenmesi üstüne camı kapattım kadın durunca da 'aa bi dk ikinci bi şok geliyoo' kılları saçları yapışmıştı ee anın hararetiyle de ortaya böyle bi üslup çıkıyo
Siz yalnız üst komşunuzdan daha vahim durumdasınuz üst komşu belediyeye polise şikayet edilir de sizin işiniz doktorluk.
Ne kadar nazik olduğunuz yaptığınız yorumdan belli ediyor. Umarım başınıza gelmez ama gelirse 10. şikayette de çok güzel üslupla konuşursunuz eminim.

Lausayim malum korona da bugün balkonda oturup 10 dakika bir nefes alayım dedim yukarıdan hangi kattan geldiğini bilemiyorum herifin biri tükürüp durdu asagı nerde yaşıyoruz bilmiyorum ki ormanda mi kafanı çıkarıp bakayım bir iki kelam edeyim dedim de şak suratıma da gelir diye girdim içeri

Yanı apartman dairesinde oturmak bazı şeyleri tolere etmek durumunda bırakıyor elbette bizi sizi öfkenizi kontrol edip güzel bir üslupla çözmeye çalışın derim yoksa şikayet ettiğiniz komsunuzdan cokta farkınız kalmayacaktır

Neyse üslubunuz tarzınızmış gördük. Üzerinize silkelediği için evinin içine kadar laf atıyorsunuz ama her gün kilim silkeleyen birinin evinin çok da pis olacağını düşünmüyorum sanırım toz yutmaktan şaşırdınız. Bu arada başıma gelmez çünkü şuan en üst katta oturuyorum kendi evimiz de yine en üst katta. Ailem de en üst katta. Hiç bi yerde bu soruna rastlayacağımı sanmıyorum. Size geçmiş olsun.

Ben öyle şeyden korkarım. Bir de halıyla birlikte kadın da düşüyormuş. Bence iyi bir fikir değil. Bizim buralarda geçen bir adam balkondan halı silkelerlen düştü, öldü.

Her yerdeler elektra, bazı şeyler tolere edilir, komşunuzun 40 yılın başında bir apartman kurallarına uyamadığı durumlar gelişir amenna ama kuralsızlığı adet haline getirenler artık haddini ziyadesiyle aştı.

Ne gürültüleri bitiyor, ne silkelenmeleri bitiyor, ne keyifleri bitiyor, apartmandayız nerede yapacağız deyip dumanı tüte tüte, hepimizin evlerini mangal dumanına boğan komşular var, güzel kardeşim barbeküm olmasına rağmen, insanlara kokar, bacadan çıkan duman rüzgarla başka bir komşumun evine girer de kokutur diye düşünüp yıllar evvel ocak üstü mangal aldım, mutfağımda onun üstünde yapıyorum ne yapacaksam, neye kızıyorum biliyor musunuz?
Kendi evleri temiz olsun diye dolaptaki çarşaflara kadar her şeyi silkeleyenler, mutfakları kokmasın diye kızartmasından ızgarasına her şeyi milletin penceresinin önünde yapanlar titizim diye geçinip başkalarının evini barkını hiç düşünmüyor.

Keşke biraz düşünceli olsalar.

Empati yetinizi ve üslubunuzu tartıştıkça daha net görebiliyorum. Size ve eeeeen üst kattaki evinize hayatta başarılar diliyorum...
Ha birde en çok yorumu siz yapmışsınız hepsi de öfkeli hayır yani kendinize yakın mı hissettiniz bilemiyorum

Son düzenleme:
Ben olsam camıma değiyorsa eger silkeledigi seylerin ucu, uhu ya da diş macunu sürerdim ama o an seri olmanız lazım o yuzden bunlar olmayabılır o tam silkelediginde camı açıp azıcık geriden gerinip yumurta atın ya da baska dusunuyorum ne olabilir aaa buldum çiçek sulama fıs fıslar var ya ondan alıp içini çamaşır suyu doldurun o silkelerken hemen camı açıp çamaşır suyunu fısfıslayın ama değmiyorsa eger başka bir plan düşünücem simdi

Valla abla bizim altımızda vardı öylelerı çocukların teki lise sonda oğlu bırıde üniversiteye gıden kızı sabahtan akşama odalarının kapılarını tekmeliyorlardı istisnasız bırde bu korku fılmlerınde hani şu bızım korku abla anladın o şeylerın seslerını akşamları çıkarırdı çocuk yeminle gece korkudan uyuyamazdım. Gece 2.30 da flüt seslerı küfür seslerı her günümüz böyleydi allahtan taşındılar. Ama bızım burda çok demgesızler var bıktık artık evı satıpta gıdemeyız kımse bu devırde aldığımız parayı şu dönemde veremez mecbur katlanıyoruz. Herkes pike çamaşır asar ayakkabı koyar gecelerı gızlı halı çırpar görüyoruz ama karışmayız. Ya annem kendı balkon ıcıne pikesını koydu çırptı muamelesı gördü resmımı ızınsız attı gruba orda benım annemde olabılırdı abla benım annem o ara saçı açıktı bu kadın tesettürlü ya o halini çırpmadığını durumu anlatırken çekıp onca erkeğin içine atabilirdi. Kafada basmıyor bı sor yanı abla sen mi çırptın ki diyoruz bu makıneden çıkmış nasıl kırıntılar pikeden çırpılmış gıbı gelsın ki çaprazdayız bilimsel olarak bıle çırpılmış olsaydı gitmezdı. Çok değişik kafalar var bırde kurallara uyanlara böyle muamele yapılıyor. En basıtı terasımızın ıcıne bı gun halı koyduk küçük kuzenım çay doktu ucunu terasta yıkayalım kurur ıcerde dıye terasın ıcerde 10. Kat çat aranıyoruz görüntüyü bozuyor yav terasımın içine kimsin karışıyorsun içerde dık koyulmuş sen onu nasıl goruyorsun sanki sarkmış ya da yaslanmış

Yasak degil mi birseyler sirkelemesi sikayet etseniz

Ben mağarada yetişmedim sitede yetiştim. Görgü kurallarını gayet iyi biliyor ve uyguluyorum. Konuda diğer hanımlarla yorumlaşmış olmamın sizinle ilgisini anlamadım size yazdığım tek yorum belli o da doktorluk olduğunuz.
Bu arada tartışmıyoruz siz bayağı yanlış anlamışsınız zaten sizinle münakaşaya girilmez zira benimde kafamı falan kırmak istersiniz. Empati yeteneğim yerinde size üzülmüştüm. Okuduğunuzu anlama sorununuz var demek ki.

Ben öyle şeyden korkarım. Bir de halıyla birlikte kadın da düşüyormuş. Bence iyi bir fikir değil. Bizim buralarda geçen bir adam balkondan halı silkelerlen düştü, öldü.
Benim gibi birini bile çileden çıkarttı kadın, çemkirdim, tehdit ettim böyle böyle yaparım diye. İçeri girdi hemen. Bende işe yaradı ama kötü ihtimaller de olabilir tabii. Allah esirgesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…