Mune abla geçen hafta yaşadığım anı aklıma geldi kadına balkondan saldırmamak için zor tuttum
sitede çamaşır şu bu bir şey silkelemek yasak bizde uyarız. Kahvaltı yapıyoruz annemde balkonun içine çamaşırları oturmadan asayım dedı. Pikeyi yere değmesin diye balkon demirine koydu. Balkonda camlı tek cam açık oraya koymuş dışarı da sarkmamış içe doğru sarkık neyse baktım annem biriyle konuşuyor bir şeyler diyor. Ne oldu dedım kadın bir şey çırpıyorum sandı dedi. Ben geçtim kadın 8. Kat soldan baya çaprazda bızde 10. kattayız. Bağıra bağıra burası site çırpmayın kahvaltı yapıyoruz bla bla durumu anlatıyorum dıyorum herhalde başkası çırptı annemı gördü yanlış anladı durumu anlatmama rağmen carlıyor. Sinirlerim tepeme çıktı aklın çalışıyor mu fikrin yok zikrin var algılamıyor musun? vs diyorum birde altta gerçekten çırpanlar var çamaşır asanlar onların resmını çeksene olmayan şeye laf edıyorsun dıyorum cevap o onların sorunudemez mi
artık dıyorum nafıle gıttı yuzumun resmını çekıp site grubuna atmış altınada üstünde oturuyormuşuz çırpmışızda bırde inada bir daha baka baka çırpmışız yazmış. Bana geldiker babama söyledim grupta benım yuzum nerdeyse şikayet edicektik. Böyle dengesizlerde var. Bu arada kendısı yönetici kızıymış ve kapılara ayakkabı vs koymak yasak ama kendi maşallah 7 tane ayakkabı var aynı katta ki komşularıda aynı bı salak bız her şeye dikkat eden
babası özür dikedi ama bazen benim yüzümü çektiği için keşke vazgeçmeseydik şikayet etseydik diyorum