üst komşunun kolunu kırma planım

Kol kırma(sinirle söylenmiş) saç yolma gibi metodlar yerine kanuni haklarınızı kullanmanızı tavsiye ederim.
Kat mülkiyet kanunu, apartman yönetmeliği, komşuluk hakkı gibi kanunda yer alan yasal düzenlemeler üzerinden şikayetçi olun.
Apartman yönetmeliği gereği:
"Balkonlarımız hepimizin özel kullanım alanlarıdır ve her an kullanılabileceği düşünülmelidir. Bu sebeple balkonlardan halı, kilim, sofra örtüsü, vs herhangi birşey silkelemek yasaktır."

4721 sayılı medeni kanunun 737. maddesi komşu hakkı üzerinedir, bu madde der ki:
"Özellikle taşınmazın durumuna, niteliğine ve yerel âdete göre komşular arasında hoş görülebilecek dereceyi aşan duman, buğu, kurum, toz, koku çıkartarak, gürültü veya sarsıntı yaparak rahatsızlık vermek yasaktır."

Komşunuz yine aynı şeyi yaparsa, yaptığı eylemin görselini alıp suç duyurusunda bulunun.

Allah sabır versin. Bizim katta da sizinki gibi kara cahil oturuyordu, her gun koca koca halıları silkelerdi, üst katta olsak bile rahatsız olurduk. En sonunda kolunu çıkarttı halı silkelerken. Sonra alt katında oturan komşuyu yardıma çağırdı, birlikte silkelediler.

Allah sabır versin. Tez zamanda kurtarsın.

Allah akıl fikir versin pes doğrusu yiyorsa yazacağınıza yapsaydınız.
Etiketler süper.

Haftada bir gün belirleyin sadece o günler silkelesin. Çileden çıkmışsınız anlıyorum da hiç yakıştıramadım kolunu kırmak falan, ne oluyorsunuz?
Siz yalnız üst komşunuzdan daha vahim durumdasınuz üst komşu belediyeye polise şikayet edilir de sizin işiniz doktorluk.
siz hepiniz salakmısınız yoksa şaka mı yapıyosunuz kız sinirle yazmış gidip kolunu kırmıycak heralde allah aşkına boş yorumlar yapmayın başınıza gelmeden ne kdar iğrenç birşey olduğunu tahmin bile edemezsiniz ( başkasının çarşafının içindeki kılların canımızıda olduğunu hayal edin ve susun)

Önce üslup öğren yazık sana

Halı çırpan cahil olmasın? Konu sahibi sinirle yazmış belli ki gidip kıracak değil ya. Ama halı çırpan ruh hastaları hak etmiyor değil

Kanun dinleyen insan hali kilim silkeler mi sizce? Silkelemez. Bir kere cekip asagi atsa konu sahibi bir daha yapmaz o komsu. Kac kere uyarilmis.
Cahille cahil olunur mu? Video çekip ispat etsin ceza ödeyince aklı başına gelir elbet. Ya gerçekten laf anlamıyor diye aşağıya çektiğinde kadın düşüp ölse? Durduk yere hapise mi girsin?

Balkona balık kılçığı böyle çekirdek kabukları izmaritler birsürüşeyler geliyor . Umursamıyorum.
Çok beter gürültülü arsız patavatsız bir komşudan kaçtım taşındım . Burda o gürültü yok ya . Çok mutluyum . Tabiki balkonuma yabancı cisimler gelmemiş olsa daha ıyı ama napalım. Gürültü tammül edemediğim birşeydi. Uyuyamıyorduk ya.

Uslubunuza dikkat edin mahalle kavgası yapmıyoruz burda konusuna istinaden cevap verdim. Ayrıca size ne oluyor tanıyormusunuz.

Aynısı ablamda var. Üst katında KV de gelin birlikte oturan bir aile var. 4 senedir devamlı yapıyorlar. Ablam camasir astiginda bile. Balkonuna hep sofra artıkları atıyorlar. Kredili aldı evi. Borç içinde olmasam çekip giderdim diyor. Kaç kere uyardı. Yine yapıyorlar. Çare bulamadı malesef.

Kanun dinleyen insan hali kilim silkeler mi sizce? Silkelemez. Bir kere cekip asagi atsa konu sahibi bir daha yapmaz o komsu. Kac kere uyarilmis.
dark çeksen de halılarına el koysan da yapıyorlar, bizim burada bir apartmanda var aynı sorun, hatta defalarca kavga çıktı, silkeleyen sözde titiz, sözde diyorum çünkü kadın her dakika evini silip süpürüyor, halı, kilim, paspas, yatak yorgan ne varsa silkeliyor ama çöplerini balkondan yola fırlatıyor, sigara içiyor izmariti yan komşunun bahçesine atıyor, alt katındaki kadın sinir krizi geçirdi artık, uyardı olmadı, bağırdı olmadı, kavga etti olmadı, balkondan silkelediklerini çekti olmadı, kadın laftan anlamıyor, kavgadan sonra 1 saat içeri kaçıyor sonra yine devam, hatta işin kötüsü her şeyi aşağı çekilip atılınca hepsini aldı önce defalarca silkeledi, sonra hepsini tek tek yıkadı, sonra şıpır şıpır suları süzülürken balkondan sallandırdı, olan yine alt katındakine oldu.
Böylelerine ne yapsan işe yaramayacağından en temizi savcılığa şikayet edip para cezası almalarını sağlamak.

Cahille cahil olunur mu? Video çekip ispat etsin ceza ödeyince aklı başına gelir elbet. Ya gerçekten laf anlamıyor diye aşağıya çektiğinde kadın düşüp ölse? Durduk yere hapise mi girsin?
Bir cezasi yok ki, biz kac defa sikayet ettik,defalarca zabita geldi gitti. Ne ceza odediler ne bir sey.20 sene oturduk o apartmanda. En sonunda biz pes edip evi sattik ya. Dinlemezler.

Bu bir suç duyurusudur. Bu üyenin üst komşusunun başına gelecek herhangi bir olayda bu üye sorumludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…