- 12 Temmuz 2006
- 55.527
- 212.895
- 52
-
- Konu Sahibi beatrice88
Allah akıl fikir versin pes doğrusu yiyorsa yazacağınıza yapsaydınız.
Kol kırma muhabbetinin şakası bile kötü. Halısını silkelerken sizin yetişebileceğiniz yere kadar uzanıyorsa tutun, çekin atın aşağı. Ben üst kattaki komşuyu öyle tehdit etmiştim, yapacağımı da biliyordu, bir daha silkelemedi.
Etiketler süper.
Haftada bir gün belirleyin sadece o günler silkelesin. Çileden çıkmışsınız anlıyorum da hiç yakıştıramadım kolunu kırmak falan, ne oluyorsunuz?
siz hepiniz salakmısınız yoksa şaka mı yapıyosunuz kız sinirle yazmış gidip kolunu kırmıycak heralde allah aşkına boş yorumlar yapmayın başınıza gelmeden ne kdar iğrenç birşey olduğunu tahmin bile edemezsiniz ( başkasının çarşafının içindeki kılların canımızıda olduğunu hayal edin ve susun)Siz yalnız üst komşunuzdan daha vahim durumdasınuz üst komşu belediyeye polise şikayet edilir de sizin işiniz doktorluk.
Yalnız bu ölüme sebebiyet verebilir. Kanun ile hakkını aramak varken ne bileyim garip geldiSilkeledigi seyleri ucundan tutup cekin asagi
Önce üslup öğren yazık sanasiz hepiniz salakmısınız yoksa şaka mı yapıyosunuz kız sinirle yazmış gidip kolunu kırmıycak heralde allah aşkına boş yorumlar yapmayın başınıza gelmeden ne kdar iğrenç birşey olduğunu tahmin bile edemezsiniz ( başkasının çarşafının içindeki kılların canımızıda olduğunu hayal edin ve susun)
Halı çırpan cahil olmasın? Konu sahibi sinirle yazmış belli ki gidip kıracak değil ya. Ama halı çırpan ruh hastaları hak etmiyor değilAllah sabır versin. Bizim katta da sizinki gibi kara cahil oturuyordu, her gun koca koca halıları silkelerdi, üst katta olsak bile rahatsız olurduk. En sonunda kolunu çıkarttı halı silkelerken. Sonra alt katında oturan komşuyu yardıma çağırdı, birlikte silkelediler.
Allah sabır versin. Tez zamanda kurtarsın.
Kanun dinleyen insan hali kilim silkeler mi sizce? Silkelemez. Bir kere cekip asagi atsa konu sahibi bir daha yapmaz o komsu. Kac kere uyarilmis.Yalnız bu ölüme sebebiyet verebilir. Kanun ile hakkını aramak varken ne bileyim garip geldi
Cahille cahil olunur mu? Video çekip ispat etsin ceza ödeyince aklı başına gelir elbet. Ya gerçekten laf anlamıyor diye aşağıya çektiğinde kadın düşüp ölse? Durduk yere hapise mi girsin?Kanun dinleyen insan hali kilim silkeler mi sizce? Silkelemez. Bir kere cekip asagi atsa konu sahibi bir daha yapmaz o komsu. Kac kere uyarilmis.
Uslubunuza dikkat edin mahalle kavgası yapmıyoruz burda konusuna istinaden cevap verdim. Ayrıca size ne oluyor tanıyormusunuz.siz hepiniz salakmısınız yoksa şaka mı yapıyosunuz kız sinirle yazmış gidip kolunu kırmıycak heralde allah aşkına boş yorumlar yapmayın başınıza gelmeden ne kdar iğrenç birşey olduğunu tahmin bile edemezsiniz ( başkasının çarşafının içindeki kılların canımızıda olduğunu hayal edin ve susun)
Üst kat komşusu aynı herhaldeUslubunuza dikkat edin mahalle kavgası yapmıyoruz burda konusuna istinaden cevap verdim. Ayrıca size ne oluyor tanıyormusunuz.
dark çeksen de halılarına el koysan da yapıyorlar, bizim burada bir apartmanda var aynı sorun, hatta defalarca kavga çıktı, silkeleyen sözde titiz, sözde diyorum çünkü kadın her dakika evini silip süpürüyor, halı, kilim, paspas, yatak yorgan ne varsa silkeliyor ama çöplerini balkondan yola fırlatıyor, sigara içiyor izmariti yan komşunun bahçesine atıyor, alt katındaki kadın sinir krizi geçirdi artık, uyardı olmadı, bağırdı olmadı, kavga etti olmadı, balkondan silkelediklerini çekti olmadı, kadın laftan anlamıyor, kavgadan sonra 1 saat içeri kaçıyor sonra yine devam, hatta işin kötüsü her şeyi aşağı çekilip atılınca hepsini aldı önce defalarca silkeledi, sonra hepsini tek tek yıkadı, sonra şıpır şıpır suları süzülürken balkondan sallandırdı, olan yine alt katındakine oldu.Kanun dinleyen insan hali kilim silkeler mi sizce? Silkelemez. Bir kere cekip asagi atsa konu sahibi bir daha yapmaz o komsu. Kac kere uyarilmis.
Yapmıycağına dair yemin edecek üst kat komşumuÜst kat komşusu aynı herhalde
Bir cezasi yok ki, biz kac defa sikayet ettik,defalarca zabita geldi gitti. Ne ceza odediler ne bir sey.20 sene oturduk o apartmanda. En sonunda biz pes edip evi sattik ya. Dinlemezler.Cahille cahil olunur mu? Video çekip ispat etsin ceza ödeyince aklı başına gelir elbet. Ya gerçekten laf anlamıyor diye aşağıya çektiğinde kadın düşüp ölse? Durduk yere hapise mi girsin?
Cidden bu sebepten dolayı en üst katı seviyorum kimsenin ayak sesiyle halısıyla kilimiyle muhattap değilimYapmıycağına dair yemin edecek üst kat komşumu
Bu bir suç duyurusudur. Bu üyenin üst komşusunun başına gelecek herhangi bir olayda bu üye sorumludurÜst komşum iflah olmaz bir insan(?). sorun şu ki her şeyi silkelemesi; günde 10 tane battaniye hepsi saç ve kıl dolu, 4-5 kere sofra yemek artığı dolu, ha bide halılar. Kadının evinde halı yok bir tane mi yok? yok işte hep ince halıdan bozma şeyleri yere atmış ve her gün silkeliyor o halılar silkelenirken hava gri oluyor hortum çıkmış gibi inanamazsınız cam açık kapalı dinlemeden her şeyi silkeliyor. Ay bide evi temiz olsa pislik içinde mikrop her yer bir kez süpürge açılmamış görseniz yerler kir içinde o ince halıdan bozma şeyler tertemiz hep üstümüze attığı için mikrobunu onun dışında leş gibi. Defalarca şikayete gittim bana verdiği cevap 'şu halıda ne kir olacak ki?'gel de dövme valla yaşlı falan dinlemicem az önce de yine 5-6 tam bilmiyorum sayısını battaniye silkeledi kendime söz verdiğim bir tane daha görürsem üste çıkıp anladığı dilden konuşacağım olmadı elini kolunu kıracağım bir daha istese de yapamaz. Zaten yağmurda yağıyor ondan kocasının saçı kılı camıma yapışmış şuan. Böyle insanlara ne yapabilirim bilmiyorum bir fikir verin yoksa bu kol kırma işi iyice kafama yatmaya başladı