üst komşunun kolunu kırma planım

dark çeksen de halılarına el koysan da yapıyorlar, bizim burada bir apartmanda var aynı sorun, hatta defalarca kavga çıktı, silkeleyen sözde titiz, sözde diyorum çünkü kadın her dakika evini silip süpürüyor, halı, kilim, paspas, yatak yorgan ne varsa silkeliyor ama çöplerini balkondan yola fırlatıyor, sigara içiyor izmariti yan komşunun bahçesine atıyor, alt katındaki kadın sinir krizi geçirdi artık, uyardı olmadı, bağırdı olmadı, kavga etti olmadı, balkondan silkelediklerini çekti olmadı, kadın laftan anlamıyor, kavgadan sonra 1 saat içeri kaçıyor sonra yine devam, hatta işin kötüsü her şeyi aşağı çekilip atılınca hepsini aldı önce defalarca silkeledi, sonra hepsini tek tek yıkadı, sonra şıpır şıpır suları süzülürken balkondan sallandırdı, olan yine alt katındakine oldu.
Böylelerine ne yapsan işe yaramayacağından en temizi savcılığa şikayet edip para cezası almalarını sağlamak.
Ablacigim af buyur esek yapmaz bu insanlarin yaptigini. Valla duyarsizlik. Biz de cok cektik iyi bilirim, sigara atarlar,kül tablasi dokerler camasirlarin uzerine,girgirin icindeki pislikleri atarlar,elektrikli supurgenin torbasina varana kadar asagi atan insanlar bunlar ,rezalet. Yillarca cektik ne zabita kaldi aranmadik,ne imza kaldi toplanmadik,her yolu denedik. Yine ayni yine ayni. Allah vermesin kimseye boyle komsu. İnsani hasta ediyorlar.

Bende var öyle bir tane hazir elin degmişken ona da bi el ativerin.
Ama bu kol kirmayla akilanmaz direk o vücudunun üstünde sabahtan akşama taşıdığı ama bir kere bile kullanmadığı organına iyi bir darbe istiyorum.
Şöyle şak diye.....
Ay düşüncesi bile beni acaip rahatlattı.icimun yağlari eridi resmen 🤗

Bir cezasi yok ki, biz kac defa sikayet ettik,defalarca zabita geldi gitti. Ne ceza odediler ne bir sey.20 sene oturduk o apartmanda. En sonunda biz pes edip evi sattik ya. Dinlemezler.
Zabıta değil, özür dilerim zabıtalar kırılmasın ama bizde aynı aile, evlilik kutsal göründüğü için aile içi kavgalarda işlem yapmaktan ziyade uzlaştırmaya çalışıldığı gibi, zabıtalarda komşu komşunun külüne muhtaçtır, komşuluk müessesi zarar görmesin düşüncesiyle işlem yapmak yerine dövüşmeyin siz komşusunuz deyip gidiyor.
Direkt savcılık kanalıyla suç duyurusunda bulunup mahkeme açma hakkınızı kullanacaksınız, o zaman para cezası veriliyor var emsalleri.

Cok uzuldum ben konu sahibine. Kadin cinnet halinde yazik.
Öfke kontrolü yapması lazım burada böyle yazıyor bi de bi sürü gazlayan olacak belki de gerçekten kadına saldıracak.
Yazık tabi bende üzüldüm ama kadının evinin içine kdar laf söylemiş üzerine vazife olmayana hem yorum yaptığı gibi üslup da çirkin.

Yöneticiyle konuşsanız hali kilim vb silkelemek yasaklansa? çünkü bitmez bunlar, anlamazlar apartmanda yaşamaktan biihaber cahiller. Ben neler yaşadım neler ahh. Olmadi aynen devam ettiler.

Üst komşum iflah olmaz bir insan(?). sorun şu ki her şeyi silkelemesi; günde 10 tane battaniye hepsi saç ve kıl dolu, 4-5 kere sofra yemek artığı dolu, ha bide halılar. Kadının evinde halı yok bir tane mi yok? yok işte hep ince halıdan bozma şeyleri yere atmış ve her gün silkeliyor o halılar silkelenirken hava gri oluyor hortum çıkmış gibi inanamazsınız cam açık kapalı dinlemeden her şeyi silkeliyor. Ay bide evi temiz olsa pislik içinde mikrop her yer bir kez süpürge açılmamış görseniz yerler kir içinde o ince halıdan bozma şeyler tertemiz hep üstümüze attığı için mikrobunu onun dışında leş gibi. Defalarca şikayete gittim bana verdiği cevap 'şu halıda ne kir olacak ki?':KK34: gel de dövme valla yaşlı falan dinlemicem az önce de yine 5-6 tam bilmiyorum sayısını battaniye silkeledi kendime söz verdiğim bir tane daha görürsem üste çıkıp anladığı dilden konuşacağım olmadı elini kolunu kıracağım bir daha istese de yapamaz. Zaten yağmurda yağıyor ondan kocasının saçı kılı camıma yapışmış şuan. Böyle insanlara ne yapabilirim bilmiyorum bir fikir verin yoksa bu kol kırma işi iyice kafama yatmaya başladı:KK67:
Yönetici yok mu apartmanda şikayet edebileceğiniz.

Ablacigim af buyur esek yapmaz bu insanlarin yaptigini. Valla duyarsizlik. Biz de cok cektik iyi bilirim, sigara atarlar,kül tablasi dokerler camasirlarin uzerine,girgirin icindeki pislikleri atarlar,elektrikli supurgenin torbasina varana kadar asagi atan insanlar bunlar ,rezalet. Yillarca cektik ne zabita kaldi aranmadik,ne imza kaldi toplanmadik,her yolu denedik. Yine ayni yine ayni. Allah vermesin kimseye boyle komsu. İnsani hasta ediyorlar.
Ben sigara külüne, toza saça razıydım, yıllar evvel bir evde oturuyorum, üst katımdaki laftan anlayan biri değildi, defalarca uyardım olmadı, eşim çileden çıkıp bağırıp çağırdı ama kime bağırıyorsun ki, kadın biz balkonda mıyız, biz insan mıyız çok afedersiniz davar mıyız anlamadım, başımızdan aşağı yemek atığı döküyordu, sözde bahçeye döküyormuş gübre olsunmuş🤦‍♀️
Hayatımda oturduğum en pis apartmandı bahçe leş gibi kokuyordu çok dayanamadık taşındık.

Şimdi oturduğum evimde üst kattayım ama alt katımdaki güya yurtdışında yaşıyor, Allah'tan sürekli burada değil yoksa eşimi tutamam çünkü onlar da balkondan bahçeye yemek atığı döküyormuş eşim yakalamış, bir de yurtdışı görmüş insanlarsınız, orada yapsanıza bakalım ne oluyor demiş.

Evimde titiz değilimdir rahatımdır ama dışarı silkelemek, çöp atmak, çevreyi kirletmek gibi medeniyetsizliklerim yoktur, titizim deyip komşusunun camını balkonunu sokakları kirletenlerden daha temiz görüyorum kendimi😌

Ben de akşam paldır küldür ev süpüren, tepişen, kapı baca çarpan caanım komşularımı yumruklamayı düşünüyordum. Söyle kapıyı çalıp hicbir şey söylemeden tek yumrukta yere sersem off düşüncesi bile nasıl rahatlatıyor insanı 😅 Ama biz kibarca kaç kez uyardık en son sofra bezinden cips paketi silkelerken yakaladık işte, yani kırıntı falan neyse de abi çöpü neden çöpe atmıyorsun güya temiz işte böyleleri. Sonuç olarak taşındık yok maalesef anlamıyorlar. her türlü davarlık apartmanda normalmiş ,olabilirmiş, biz apartman hayatını bilmiyormuşuz falan . Allah sabır versin size ,kaçın kurtarın kendinizi imkan varsa 🙂

Korkunç bir düşünce biçiminiz var. Her başınız sıkıştığında birilerinin kolunu kırıyorsunuz galiba. Medeni insanlar böyle bir durum yaşadığında önce komşusunu uyarır olmuyorsa da gerekli yerlere bildirir. Şiddet sizin için çok normal galiba.

Ben de akşam paldır küldür ev süpüren, tepişen, kapı baca çarpan caanım komşularımı yumruklamayı düşünüyordum. Söyle kapıyı çalıp hicbir şey söylemeden tek yumrukta yere sersem off düşüncesi bile nasıl rahatlatıyor insanı 😅 Ama biz kibarca kaç kez uyardık en son sofra bezinden cips paketi silkelerken yakaladık işte, yani kırıntı falan neyse de abi çöpü neden çöpe atmıyorsun güya temiz işte böyleleri. Sonuç olarak taşındık yok maalesef anlamıyorlar. her türlü davarlık apartmanda normalmiş ,olabilirmiş, biz apartman hayatını bilmiyormuşuz falan . Allah sabır versin size ,kaçın kurtarın kendinizi imkan varsa 🙂
Maalesef artık birçok apartmanda yaşanan bir sorun haline gelmeye başladı bunlar, o yüzden aslında en güzeli mümkünse üst katta oturmak.

Bir de sanırım birer kum torbası almak şart oldu, komşuya vurup haklıyken haksız olmak yerine, kum torbasında stres atmak lazım 😄

Durumdan rahatsızlık konusunda haklısınız ama artık kol kırmak yerine konusa konusa anlaşmaya çalışın derim 😀

Ilk okuduğumda 20 yıl önceki eski komşularım aklıma geldi alt kattaki ailenin genç kızı vardı birgün üstteki yaşlı teyzemiz 5. Kat hali çırparken alttaki kızımız tutuyor halinin ucundan bi çekiyor yaşlı kadın beline kadar aşağı sarkıyor çığlık çığlığa bagirriken içerden oğlu gelip kurtarıyor ve polis mahkeme ölüme teşebbüs etti diye meğerse oğlu inip kızı alıyor ele dövüyor Allahım o cehennemden nasıl taşınıp kaçtığımi hatırlamak istemiyorum Allah yardımcınız olsun kötü komşu çok zor

Zabıtaya şikayet ettiniz mi?Bizim apartmanda görgüsüz bi kadın vardı sürekli kapısının önüne çöp koyuyordu.Çöp poşetide hani marketlerde manav reyonuna koyulan beyaz-saydam poşetler varya ondandı.B*klu tuvalet kağıtlarından tutun da ne yedi ne içtilerse evlerine çıkarken tüm apartman görürdü.Çöp suyuda akınca ben dayanamadım direk zabıtayı aradım.Ne oldu bilmiyorum ama bi daha koyamadı.

X