- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.649
-
- Konu Sahibi Gamze090935
Evet benim de önceki de benzerdi sonra gelen de aynı olunca akıl sağlığımızı korumak adına taşındık. Üstelik sattık o kadar tahammülümüzü zorladılar yani.Benim kaderim galiba canım bu eski komşumda sabahın 7sinde temizlik yapardı pazarda dahil. Ama bu çok ayrı inanki sinirlerim zıplıyor
Aaa olur mu o kol kaslarına çırparak sahip oluyorlar işte. Çırptıkça güçleniyorlar güçlendikçe çırpıyorlar adffshhvvsb. Onların gezegende işler böyle yürüyor.Nasıl bir güce sahip bunlar da süpürgenin emiş gücünün yapamadığı şeyi kendi karbonhidrat tüketmekten pelteye dönmüş kol kaslarıyla yapabildiklerini sanıyorlar acaba?
Çok değişik kafalar.
Ben camdan bir şey silkelemem ama biri silkelese rahatsız olmam, sizi rahatsız etme sebebi nedir tam olarak?Herkese merhaba arkadaşlar. Üst kat komşumdan çok şikayetçiyim sürekli balkondan halı silkeliyor. Bu eve taşınalım 6 ay oldu kaç kere güzellikle uyardım. Olmadı. Halı silkerken balkona çıktık kızdım gene olmadı. Yönetici uyardı ev sahibim uyardı gene olmadı. Kadın yaz kış demiyor hep aynı şeyi yapıyor. Zabıtayı aradım. Artık balkonlar ortak kullanıma giriyormuş bişey yapamıyorlarmış. İnanın çok sinir oluyorum.
Allah aşkına bu devirde halı silkelemek mi kaldıHerkese merhaba arkadaşlar. Üst kat komşumdan çok şikayetçiyim sürekli balkondan halı silkeliyor. Bu eve taşınalım 6 ay oldu kaç kere güzellikle uyardım. Olmadı. Halı silkerken balkona çıktık kızdım gene olmadı. Yönetici uyardı ev sahibim uyardı gene olmadı. Kadın yaz kış demiyor hep aynı şeyi yapıyor. Zabıtayı aradım. Artık balkonlar ortak kullanıma giriyormuş bişey yapamıyorlarmış. İnanın çok sinir oluyorum.
Aaa olur mu o kol kaslarına çırparak sahip oluyorlar işte. Çırptıkça güçleniyorlar güçlendikçe çırpıyorlar adffshhvvsb. Onların gezegende işler böyle yürüyor.
Günlerden bir gün hava sıcak mı sıcak. Yatılı misafirim var. Evlere sığamadık. Gece olmuş on iki. Balkonda oturuyoruz. Benim ex pazulu komşum bir gece aşka gelip balkondan saldı halısını. Bire üç metre kalın yolluk. Halı metrekarelerini öğrenmemde faydaları oldu şindi haklarını yemeyim.Spor salonlarına da halı silkeleme bölümü yapsalar keşke. Hem halısını temizliğe getirenden hem halı silkeleyip kas yapandan para kazanırlar
Bir şırıngaya mürekkep çekip balkona koyun, halı sesi duyunca elinizin altında olsun, çıkıp sıkın baştan aşağı, temizlik görsün
Murekkep çözüm arkadaşın da dediği gibiHerkese merhaba arkadaşlar. Üst kat komşumdan çok şikayetçiyim sürekli balkondan halı silkeliyor. Bu eve taşınalım 6 ay oldu kaç kere güzellikle uyardım. Olmadı. Halı silkerken balkona çıktık kızdım gene olmadı. Yönetici uyardı ev sahibim uyardı gene olmadı. Kadın yaz kış demiyor hep aynı şeyi yapıyor. Zabıtayı aradım. Artık balkonlar ortak kullanıma giriyormuş bişey yapamıyorlarmış. İnanın çok sinir oluyorum.
Günlerden bir gün hava sıcak mı sıcak. Yatılı misafirim var. Evlere sığamadık. Gece olmuş on iki. Balkonda oturuyoruz. Benim ex pazulu komşum bir gece aşka gelip balkondan saldı halısını. Bire üç metre kalın yolluk. Halı metrekarelerini öğrenmemde faydaları oldu şindi haklarını yemeyim.Neyse misafirlerim trabzanın kenarında duruyordu kafalarını zor kurtardılar. Bizim sesleri duyunca jet hızıyla halıyı yukarı çekiverdi. Fizik kuralları pert. Pazular güçlü tabi. Neyse ben herkesi yatırdım kendimde uyuyacağım artık yorulmuşum zaten. Ama sıcak ve nem yatılmıyor da pencere açmadan. Yatak odamı açtım uyuyacağım. Saat olmuş gecenin biri. Dişi terminatör arkadaş pusuya yatmış. Görevi tamamlamadan ona uyumak yok. Artık üç harflilerden mi uzaylılardan mı telkin alıyor bilemem. O bire üç metrelik halı çırpıştırılacak. Kafayı yastığa bir koydum pat güm bir ses. Aman Allah'ım gecenin karanlığında yıldızlar arasında bire üçlük bir cisim salınıyor; bütün edasıyla da bana göz kırpıyor. "Apla beni sallasın da bir uzanayım artık. Bir saattir pencere pencere geziyor. Burayı müsait bulduk. İki tık üç pat vursun gideyim ben." Diyor. Eywallah kardeş der gibi baktım öylece. Bakakaldım. Sonra bir gülme sesi. Hah dedim halıyı salladı komşumun keyfi yerine geldi. Yok komşum değilmiş eşimmiş meğer. Benim gözüm birkaç kez seğirdi. Eşimden bir ses ninni gibi geldi o an. "Bırak" dedi. "Bırak da çırpsın uyusun kadını uyku tutmadı." Ona da eywallah dedim. Sanki büyülenmiş gibiydim. Öyle bir etki. Sonra uyumuşuz hep birlikte. Halı kurtuldu en çok ona sevindim.
Buda böyle bir anımdır.
Zaten o polis ve zabıtalara komşudan daha çok kızıyorum gerçekten bize de özel mülkiyet karışamıyoruz demişti lan özeli mi kaldı buranın artık. Maalesef biz de aynı şeyi yaşadık üstelik balkonda olduğumuzu bile bile balkonu utanmadan yıkadılar bu arada balkon tabi ki yıkanır da alimünyum demirlerine haşırttt diye döktüler bizim de bitkilerimiz bir de salça vardı bu da apaçık görünüyor. Annem heeeeeey napıyorsunuz ya deyince duymazdan geldi önce sonra tekrar bağırdı bu sefer yaaa özür dileriz görmedik dedi yalancı pislikHerkese merhaba arkadaşlar. Üst kat komşumdan çok şikayetçiyim sürekli balkondan halı silkeliyor. Bu eve taşınalım 6 ay oldu kaç kere güzellikle uyardım. Olmadı. Halı silkerken balkona çıktık kızdım gene olmadı. Yönetici uyardı ev sahibim uyardı gene olmadı. Kadın yaz kış demiyor hep aynı şeyi yapıyor. Zabıtayı aradım. Artık balkonlar ortak kullanıma giriyormuş bişey yapamıyorlarmış. İnanın çok sinir oluyorum.
Bizim ki 6.30 başlıyor bakalım rekor kaça çıkacakBenim kaderim galiba canım bu eski komşumda sabahın 7sinde temizlik yapardı pazarda dahil. Ama bu çok ayrı inanki sinirlerim zıplıyor
Bir de şey derler '' boğonomoyorson mostokolo got '' müstakil varda ben seni sevdiğim için gidemiyorumAhhh canım yönetici uyardı hemde kaç defa bende uyardım. Hatta apartmana koca yazı asıldı. Ama kadın gerçekten mağara insanı laftan anlamıyor.