Üst komşum beni utandırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

humeyrarzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2023
9
-77
34
Üst komşumla ciddi anlamda gürültü problemimiz var iki tane erkek çocuğu var ve kaba bi tabir ama nerdeyse her gün at gibi koşuyorlar eşi hakeza bağıra bağıra konuşuyor. Bi kaç kez kibarca kapılarını çalıp uyardım. Bi kez aşure götürdüm gelin uyarın bizi kapıya vurun dedi üstelik. Geçen akşam eşim çıktı demiş ki eşinle bişey konuşucam kaçta evde. Dün akşam kapıma geldi. “Ben bunu söylemeye utanıyordum ama siz yukarıya geliyorsunuz ama sizinde özel anlarınızda senin sesin geliyor” dedi. Sanırsınız her Allahım günü evde bağırıyorum. Bende çocuklardan dolayı duymazsınız diye düşündüm dedim. Nasıl dedim bende bilmiyorum. Sonra işte duvarlar ince aşağıyada gider yan tarafada gider. Beni geçtim eşimde duyuyor bunları dedi. Bende daha önce gelseydiniz dedim. Sözde çocuklar 9 da yatıyormuş 12 de demek ki kendisi koşuyor. Bu durumu çevremede açamıyorum maalesef. Özel hayatımı anlatmak durumunda kalacağım için. Eşime zaten söylemedim. Ve en son bziden ses duyduğu en yakın tarih 25 gün yada bir ay önce. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten beynim durdu. Kafamdan atmakta zorlanıyorum.

dert mi? hangi dert? ülkede can savaşı var farkında mısınız? yapmayın yahu yapmayın , acıya duyarlılığınız olsun, bunları yazarken utanmamışsınız belli ki. bugün bu forumda ne kadar gereksiz şeylere denk geldim, kükreyesim var. Bi dert var evet ; KAHRAMANMARAŞ'TA,MALATYA'DA,GAZİANTEP'TE, KİLİS'E,DİYARBAKIR'DA,HATAY'DA, OSMANİYE'DE, ADANA'DA , ADIYAMAN'DA, ŞANLIURF'DA.... çocuklara bak,insanların bi haber gelsin diye döktüğü gözyaşına bak, sesimi duyuyo musunuz diyene bak. şimdi bugün şuna denk geldim, ama ben yardım ettim bilmem ne, mesele duyarlılıktan da geçiyor, fiilen yardım etmek kadar oranın acısını içinde hissetmiyosan ki hissetmiyosun. yazma dert falan çıldırcam

hanımefendi benim alt komşum da çocuğum gürültü yaptığı için beni uyarıyor ama kendisinin imdat çığlıklarına ve kocasının horlamalarına maruz kaldık vaktinde. Çocuk gürültüsüne tahammül edemeyenleri anlamıyorum onların fiil ehliyeti yok uyarsakta önene geçemiyoruz duvarlar kağıt gibi gürültü gidiyor, birdaha alt komşum yazarsa ben de aynen sizin üst komşunuz gibi onu rezil edeceğim, gitsin şikayet etsin umrum dahilinde değil. Ve ayrıca bu hassas dönemde bu konuyu neden açtınız hepimiz yastayız tepki toplayacağınızın farkında değil misiniz

Utanması gereken ben değil ülke bu haldeyken gelip bunu söyleyen komşum
Utanması gereken fiil ehliyeti ola sizin hoş olmayan gürültünüzden rahatsız olan üst komşunuz değil utanması gereken sadece hak ehliyeti olan 2 küçük çocuğun sesinden rahatsız olan sizsiniz.

haberleri izlediniz mi hanımefendi ?

Banlanırsam da banlanayım anasını satayım sana küfür etmesem kahrımdan ölürüm kusura bakma burası ahlak bürosu değil ama ülkemiz perişan halde içimiz yanarken senin gibi amı yanmış orospunun teki sinirimizi bozuyor buradayız evet çünkü burada yardıma ihtiyacı olan teselli isteyen yeri dua toplanan topikler de var ama senin gibi döl israfı orospu evlatları anlamaz şimdi S***** G** (Defol) buradan yoksa o komşunu da senide üst üste koyar yedi ceddinin amına koyarım seni de içimizde besliyoruz ya ne diyim şerefsize bak bu kadar pişkin it oglu iti de ilk defa görüyorum daha çok söverim de sana şimdilik bununla idare et orospu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…