Üst komşum beni utandırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

humeyrarzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2023
9
-77
34
Üst komşumla ciddi anlamda gürültü problemimiz var iki tane erkek çocuğu var ve kaba bi tabir ama nerdeyse her gün at gibi koşuyorlar eşi hakeza bağıra bağıra konuşuyor. Bi kaç kez kibarca kapılarını çalıp uyardım. Bi kez aşure götürdüm gelin uyarın bizi kapıya vurun dedi üstelik. Geçen akşam eşim çıktı demiş ki eşinle bişey konuşucam kaçta evde. Dün akşam kapıma geldi. “Ben bunu söylemeye utanıyordum ama siz yukarıya geliyorsunuz ama sizinde özel anlarınızda senin sesin geliyor” dedi. Sanırsınız her Allahım günü evde bağırıyorum. Bende çocuklardan dolayı duymazsınız diye düşündüm dedim. Nasıl dedim bende bilmiyorum. Sonra işte duvarlar ince aşağıyada gider yan tarafada gider. Beni geçtim eşimde duyuyor bunları dedi. Bende daha önce gelseydiniz dedim. Sözde çocuklar 9 da yatıyormuş 12 de demek ki kendisi koşuyor. Bu durumu çevremede açamıyorum maalesef. Özel hayatımı anlatmak durumunda kalacağım için. Eşime zaten söylemedim. Ve en son bziden ses duyduğu en yakın tarih 25 gün yada bir ay önce. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten beynim durdu. Kafamdan atmakta zorlanıyorum.

Derdini senin, bunun için üye olmuş hele şu dönemde çevrene bunu açmamanı tavsiye ederim

Uta
Utanacak tiniyette oldugunu düşünmüyorum öyle olsa böyle bir zamanda bu konuyu açmazdın insanlar ölüyor, kimisi canlıyken donarak yada açlıktan can veriyorlar senin derdini...

Uta

Utanacak tiniyette oldugunu düşünmüyorum öyle olsa böyle bir zamanda bu konuyu açmazdın insanlar ölüyor, kimisi canlıyken donarak yada açlıktan can veriyorlar senin derdini...
Utanması gereken ben değil ülke bu haldeyken gelip bunu söyleyen komşum

Ben dert uydurdum yani , valla kişi kendinden bilir daha çok görünsün diye aynı başlığa açtım başlığın sahibinin avukatı mısınkz

Valla çok ilginçsiniz, adam akıllı bi problemimi yazmışım. Ülke gündemine kadar gitti herşey. Sanki depremzedelere üzülmğyorjm da tek derdim bu. Evinde oturmuş sağdan soldan tanımadığınjz insanlara derdiniz bilmem napiyim demekte bişey yok ama dert yazınca bişey var. Burası ülkenin ahlak bürosuda ben mi bilmiyorum. Ne kadar dedikodu meraklısı varsa burda. Çoğunuz gündemden alakası şeylerede yorum yapmışsınız. O kadar dertlendiniz madem niye bu başlığa tıklıyorsunuz. Kötü söz sahibinindir. Bu kadar aklını kullanmaktan aciz insanıda bir arada ilk kez gördüm. Söylediklerinize oturup ağlicam şimdi tüh.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…