• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşu

Mantarkafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
1.888
6.008
73
Öncelikle iyi geceler. Sizleri sürekli uzaktan takip ederdim ama artık aranıza katılmaya karar verdim .
Şimdi konuma geçeyim. Bir süredir annemlerde yaşıyorum ve üst komşudan şikayetçiyim. Normalde karı koca yaşıyorlar ama akşamları misafirleri eksik olmuyor. Tabii ki kimsenin evine gelenine gidenine karışmam ama gecenin bu saati oldu size yukarıdan gelen gürültüyü anlatamam .
Daha önce bir kere yukarıya çıkıp kapılarını çalmak zorunda kaldım ( annem çok rahatsızdı istirahat halindeydi mecbur kaldım) Komşunun kapıyı açmasıyla gördüğüm manzara karşısında şok yaşadım. 3 çocuk holdeki fayanslarda ellerinde taş “ sek sek” oynuyorlar. Komşuya annemin durumunu ve saati izah ederek gürültüye son vermelerini rica ettim ama komşu ve evde bulunan kızı bir dünya hönkürdüler. Ben söylemiş bulundum diyerek eve indim tabii sesler kesilmedi .
Annem ve babam uyumlu insanlar birşey demiyorlar ama insanların bu kadar vurdumduymazlığı beni öldürüyor. Şimdi yine bu saat ve yukarda sanırım çift kale maç var ne koşturmaca bitiyor ne zıplamalar bitiyor ne de gol sesleri. Yasal olarak ne yapılır bilmiyorum ama sizlerin engin tecrübelerinden ve bilgilerinden yararlanabileceğimi düşünüyorum . Şimdiden çok teşekkürler , huzurla kalın :KK19:

Annemin oturdugu apartmandada bi kadin cildirtmisti bizi.cocugu ayakkabiyla kendide topuklu terlikle kosuyodu halisiz evde.bigun o ses yapti ben yaptim vurdum tavana.en sonunda gittim kapisini tekmelemedim bagirdim cagirdim binada korkudan acamadi kapiyi.bidahada yapamadi ses falan gerzek.kiraciysa ev sahibiyle konusun.

Önceden üst katta öğrenci oturuyordu dışarıdan gayet hanım gibilerdi ama evde bir azıyorlardı sormayın gitsin. Gece yarıları Doğum günü kutlamalar falan. Bi kaç kez yukarı vurdum anlamadılar. Ben sabrettim. Ama devam edince çaldım kapılarını ama ne dediğimi hatırlamıyorum sinir krizi gibi bi anımdı sınavlara hazırlanıyordum saydım saydım saygısızlıktan girdim kul hakkından çıktım yeter artık falan ama nasıl bağırıyorum kendimi kaybettim sabah hayati bir sınavım vardı apartmanda herkes çıktı kapıya sesleri öyle bi kesildi ki artık tıkırtı bile gelmedi devam etseler polisi arayacaktım

madem ilk çıktığınızda kibarlıktan anlamamışlar. Bu sefer siz höykürün bakalım.
Taaa yukarı çıkmadan kendi kendinize söylenip bağirmaya başlayın. Bu saatte bu ne rezillik nerde yaşıyosunuz siz falan diye kapıyı açtıklarında saat kac haberiniz varmi işimiz gücümüz var sizi mi çekicez yeter be, ya susun ya ben kapıya polis. çagrıcam diye dönün arkanızı gidin giderken yine söylene söylene onları asla dinlemeden gidin. Çirkef yüzünüzü gösterin ki sırf millete karşı rezil olmamak için sussunlar evlerinde. yada en azindan ay bunla mi ugrasicaz derler.

Annemin oturdugu apartmandada bi kadin cildirtmisti bizi.cocugu ayakkabiyla kendide topuklu terlikle kosuyodu halisiz evde.bigun o ses yapti ben yaptim vurdum tavana.en sonunda gittim kapisini tekmelemedim bagirdim cagirdim binada korkudan acamadi kapiyi.bidahada yapamadi ses falan gerzek.kiraciysa ev sahibiyle konusun.
Ev sahibi malesef :KK42: ya hani birde konuşulacak insan var “ konuşulacak insan “ var , şikayet edilebilecek bir yer var mıdır mesela ?

Yöneticiye söyleyin.
Kaç kere apartman toplantılarında bu daire sahibinin herşeyinden şikayetçi olmuş insanlar ama maalesef kendisi hiçbir toplantıya katılmamış , yönetici 2 kere konuşulanlar ve alınan kararlarla ilgili imza attırmak istemiş kapı açan olmuyor o durumlarda

Eski yaşadığım yerde de çocuklar çok gürültü yapıyorlardı. Bi haftasonu sabah 7 bunlardan birinin gürültüsüne uyanmıştım, sinir haliyle bak gelirsem oraya boğazına elimi sokup bağırsaklarını çıkartıp boynuna dolarım dediğimi hatırlıyorum. Daha sonra taşınana kadar o çocuğu görmedim sjfkf, normalde çok sakin bir insanımdır ama gürültüye ve uykumun bölünmesine dayanamam, en zalım insana dönüşürüm

Back