Üst komşu sürekli farklı şekilde rahatsızlık veriyor

EloraViolet

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
4.011
16.898
Sinirden elim ayağım titriyor artık, kapılarına gidip kavga çıkarmamak için zor duruyorum. Gece olunca vampir gibi gürültüye başlıyorlar. Ya bağrış çağrış oluyor, ya da yüksek sesle televizyon izliyorlar, ya evde koşuyorlar. Evlerinde çocuk yok bu gürültü nasıl oluyor anlamıyorum. Defalarca evlerinde su boruları patladı bizim tavan, duvarlar battı.

Galiba benim odamın üstünü nasıl yaptılarsa mutfak haline getirmişler. Musluktan akan su sesi duyuyorum son bir iki aydır. Böyle geceleri tencere tava sesleri de oluyor. Birde gece tam 12de televizyon açıp, 2ye 3e kadar yüksek sesle televizyon izliyorlar. Evde iki kişiler, 55-60 yaşlarında karı koca bir çift kalıyor. Bu gürültü, bu kadar tabak çanak sesi nasıl çıkıyor anlamıyorum hiç.

Eğer böyle gürültücü komşularınız varsa nasıl baş ediyorsunuz?

Dün gece televizyon sesine uyandım saat gecenin 2sinde dizi izliyorlar son ses. Evde yatak odaları bir tarafta, salon bir uçta. Yani gidip çok rahat salonda izleyebilirler insanları rahatsız etmeden.

Yönetici, kapıcı ya da whatsapp grubu ile iletişim kuruyoruz biz. Şükür anormal sorunlu biri yok. Uyarınca laftan anlıyorlar.

Dün gece televizyon sesine uyandım saat gecenin 2sinde dizi izliyorlar son ses. Evde yatak odaları bir tarafta, salon bir uçta. Yani gidip çok rahat salonda izleyebilirler insanları rahatsız etmeden.
Konuşmayı denediniz mi? Belki bu kadar rahatsız ettiklerinin farkında değillerdir.

Gidin kibarca uyarın
Olmadı duvara vurun
Olmadı ihbar edeceğinizi söyleyin hiç olmadı taşının

Hadi kavga sesi, belki tv tamam da diğer sesler hayatın olağan akışından kaynaklanan sesler. Su sesi, mutfak sesi falan... Sorun komşularınızdan değil de binanızdan kaynaklanıyor olabilir mi?
Mutfak sesi mutfaktan gelse hiç sorun değil. İsterse gece 3te toplasın mutfağını. Mutfakla oda arasında baya mesafe var. Geceleri 12 den sonra böyle şar şar şar su sesi geliyor, çelik tencereleri, tavaları birbirleirne vurarak topluyor resmen.

Gidip konuşmayı denesen yada yöneticiye söyle olmazsa

Guzel bir dille uyarmayi denediniz mi ? Sonrasında hala şikayetleriniz devam ederse yoneticiyle paylaşın.
Umarım sorununuz çözülür. Çünkü üst kat komşu sesi çok rahatsız edici ve sinir bocuzu

Acaba sesler nereden geliyordu?
Bu seslerin muhatabı üst komşu mu idi?
Emin misiniz onlardan geldiğinden,odayı mutfağa çevirmek baya zahmetli iş çünkü gündüz de çalışan insanların sesini duymalıydınız nomalde.
Televizyon sesi olabilir bazıları-özellikle yaş itibariyle- yüksek sesle izliyor.
Diğer kısımlar abartı geldi biri televizyon açıyor diğeri de tavaları birbirine vura vura dolaba mı kaldırıyor?
Ya da televizyon boş boş çalışıyor ikisi birden mutfakta tavaları birbirine vurarak iş mi yapıyor belki de dans ediyordur?
Nir bağlantı kuramadım ben

Acaba onlardan mi geliyor ses? Biz üst katta oturuyoruz, bizim 2 kat aşağımızda oturan ailenin çocuğunun koşma sesleri bizim eve geliyor. Bu nasil oluyor hic anlamıyorum. Düşünün evinizin içinde biri koşuyor gibi.

Ev sensizken ,ben komşunun telinin titreşimini bile duyuyorum. Komşular gece 10 ,en gec 12den sonra sese dikkat etmeli.
Konuşmaktan başka careniz yok

Zor ama çok güldüm buna hayret ettim kocaman kadın adam ne yapıyor bunlar

Bu tarz sesler özellikle eski binalarda her yerden gelebiliyor. Üstteki odayı mutfağa dönüştürseler mutlaka sesten anlardınız. Acaba mutfak sesleri yan binadan vs geliyor olabilir mi

Her şeyi anladim da 55 60 yasinda insanlarin gecenin bir vakti evde koşmazlar gibi. Televizyonun sesini belki kulaklari duymuyordur.
Bu saatte degil ama daha uygun saatte bir konuşun. En azindan koşmasinlar.

Bazen böyle başlıkları gördükçe bizim komşu çıkacak diye korkuyorum.

Benim de haydut gibi üstteki komşular(!) Üç tane azman çocukları vardı. Defalarca uyardım güvenlik çağırdım yöneticiye gittim ama en fazla iki gün sonra aynıydı. En sonu kulak tıkacında buldum çareyi. Ve ses olan odada uyumuyorum artık. Şimdi ne yapıyolar bilmiyorum ama onların üst komşuları da aynı bnim gbi muzdarip. Çocuklar büyüdü şimdi akşamları fazla ses olmuyor. Ama geceleri diğer komşudan duyduğuma göre karı koca kavga ediyormuş devamlı.

Konuyu ilk okurken yeni evli cift sandim 55-60 yaslarinda insanlar kosturup ne yapiyorlar ki once nazikce uyarin bakalim ne yapacaklar ona gore tavrinizi takinirsiniz.

Gecenin sessizliğinde gürültü daha çok gelir , farkında olmayabilirler , bence çıkıp güzelce konuşun gece olunca herkes uyuyunca çok fazla ses geliyor uyuyamıyoruz deyin , belki de farkında değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…