Üst komşu gürültüsü

Gecenin 4 ü de kimse kimsenin misafirinin,çocuğunun gürültüsünü çekmek zorunda değil,benim de küçük hareketli çocuğum var gün içinde evet çok sınırlanamıyor çocuk,mümkün olduğunca parka götürmeye çalışıyorum.Gece en geç zaten 10 da uyumuş oluyor.Dörde kadar oturan çocuk mu olur ya hastalık vs.harici.Her seferinde polis çağırın,ne zaman abuk saatlerde gürültü olsa polis çağırın.Belki bi ihtimal vazgeçerler.

Biz de bir ara pandemide evde spor yapıyorduk gürültü oluyormuş tabii farkında değiliz kötü niyetimiz yok,sonra alt komşu kapıya geldi ses çok oluyormuş kibarca uyardı ve bir daha da evde spor yapmadık.Hatta ben şahsen yürürken bile dikkat ediyorum.
Yani aslında dikkat etmek zor değil.Biz yetişkiniz tamam da onlar da çocuklarına söyleyebilirler.Çocuklar o kadar da küçük değiller çünkü.
Normal insanlar uyarılınca mahçup olur zaten ☺️ ama komşunuz nasıl biri olduğunu belli etmiş, misafirim var anlayış diyerek.
Zaten normal bir insan olsa, gecenin 4ünde evine makina açılmayacağını bilir

Su tur olaylarda polisin gelip cozum sagladigi, ne bileyim ceza vs yazdigini hic goren oldu mu ya? Genelde kavga dovus yoksa gelmiyorlar diye biliyorum ama??

Kısıtlama doneminde kurallara uymadiklari icin polis çağırmalıydınız. Ben sokakta bomboş gezenleri bile gorsem aradim polisi. Siz göz yumunca onlar da tabiri caizse kudurmuş iyice. Bu tarz konular birinizden biri taşınmadan düzelmez.

Betonarme evlerde müteahhitler harcindan hurcundan yalıtımından kısa kısa elimize bu komşu gürültüsü derdini de tapuyla verdiler ya...

Size katılıyorum, ben de asla çocuk sesinden rahatsız olmam, istedikleri kadar oyun oynayabilirler , misafir gelebilir, ama herşeyin bir sınırı olmalıBiz gürültüyü hoşgörüyle karşılayalım ama gürültülü olmak zorunda olan da haddini bilsin. konu sahibinin bahsettiği şey çok sıkıntılı. Hem pandemi var, hem gece 4e kadar sürekli misafir ağırlanıyor, hem de misafir gidince süpürge açılıyor, uyarılınca da pişkince cevap veriliyor. Böyle insana karşılık sopayla tavana vurmak çok da çirkin değil. Ben kendim kapıya bile gidip uyaramam ama bu yapılanlara karşı bir şey yapmak gerekiyor. Çok yakın bir arkadaşım üst komşusu yüzünden evini sattı yakın zamanda, yaptıklarını anlatsam mideniz almaz. Ses gürültü çok basit kalır bunun yanında
Bende canım üst komşudan dolayı evimi satıyorum bunların anladığı dil ya saçını başını yolcan sonra erkekler falan bir sürü kavga cinayet le bile bitebilir çünkü 5 senedir çekiyoruz.ilk 3 sene gayet kibar dille onlarca kez uyardık.Yada evi satmak Allaha havale etmek.biz evi satmayı tercih ettik tabiki.4 aydır ilanda daha satamadik.Yaptıklarini anlatsam şaşırır kalırsınız.Sizin arkadaşınıza neler yaptılar

Bende canım üst komşudan dolayı evimi satıyorum bunların anladığı dil ya saçını başını yolcan sonra erkekler falan bir sürü kavga cinayet le bile bitebilir çünkü 5 senedir çekiyoruz.ilk 3 sene gayet kibar dille onlarca kez uyardık.Yada evi satmak Allaha havale etmek.biz evi satmayı tercih ettik tabiki.4 aydır ilanda daha satamadik.Yaptıklarini anlatsam şaşırır kalırsınız.Sizin arkadaşınıza neler yaptılar
Sürekli gürültü halindeydiler, zaten evde çok kalabalıklar ama kasti bir gürültü yapma durumları da vardı. Arkadaşım çalışıyor, lise çağında bir oğlu var, sonuç olarak tüm gün yoklar evde. Özellikle onlar eve geldikten başlıyorlardı. Arkadaşıma 40 yılda bir misafir gider, biz de en son pandemiden önce gitmiştik, yukardan aşağıya bağırarak taciz etmişlerdi şaka gibi🤣 camın önüne kasti olarak insanın midesinin almayacağı şeyleri atıyorlardı. Bunlar benim aklımda kalanlar. Tabii ki insanca, medenice uyarıldılar ilk başta, ama medeniyetten bi haber oldukları için bu uyarıyı savaş ilanı saydılar herhalde. Şimdi arkadaşım evini sattı güç bela, ve aradı taradı en üst kat buldu. Herkes en üst kat soğuk olur vs diyor ama o çok çektiği için işini şansa bırakmak istemedi. İnşallah siz de en kısa sürede satıp, çok daha güzelini alırsınız.

Sürekli gürültü halindeydiler, zaten evde çok kalabalıklar ama kasti bir gürültü yapma durumları da vardı. Arkadaşım çalışıyor, lise çağında bir oğlu var, sonuç olarak tüm gün yoklar evde. Özellikle onlar eve geldikten başlıyorlardı. Arkadaşıma 40 yılda bir misafir gider, biz de en son pandemiden önce gitmiştik, yukardan aşağıya bağırarak taciz etmişlerdi şaka gibi🤣 camın önüne kasti olarak insanın midesinin almayacağı şeyleri atıyorlardı. Bunlar benim aklımda kalanlar. Tabii ki insanca, medenice uyarıldılar ilk başta, ama medeniyetten bi haber oldukları için bu uyarıyı savaş ilanı saydılar herhalde. Şimdi arkadaşım evini sattı güç bela, ve aradı taradı en üst kat buldu. Herkes en üst kat soğuk olur vs diyor ama o çok çektiği için işini şansa bırakmak istemedi. İnşallah siz de en kısa sürede satıp, çok daha güzelini alırsınız.
İnşallah teşekkür ederim fakat umutsuzluğa kapılıyorum ev satılmayacak diye gelenler ucuza kapatmaya çalışıyor.Biz evin tam değerinden satmak istiyoruz evimi komple yaptırdım.İlanlara bakıyorum evi satsak bile bizim evimiz gibi yapılı geniş güvenlikli site içerisinde daire yok olanda uçmuş fiyatlar.Allahim ne verirsen hayırlısını ver ben çok çektim..
Gece 4 çekiçle tepemizden vuruyor bilerek kasti evi tepemize yıkıyor.Yapmadığı pislik kalmadı.Ben çektim Allah çekmesin versin cezasını.
Birde bizim apartman da kadınlar çete gibi dedikodu çok fena arkanı döndüğünde anda başlıyorlar benim üsttekiyle de yakınlar.
O yüzden hedef ben oldum neden hoşgörülü olmuyor muşum bunu da söyleyen kadinlar tek tıkın peşine düşüp ciddi söylüyorum apartmanda kapı kapı gezen tipler.
Ben bu kadını 5 senedir çekiyorum.1 kez kapısına gittim o da 2 3 ay önce daha önceleri sayısız kez güzellikle anlattım
Kızım 4 yaşına girdi nasil büyüttüğümü bilmiyorum.Çok çektim halen çekiyorum 2 senedir sakinleştirici kullanıyorum.

Öyle 5 6 çocuklu bir aileye satın ki sizi mumla arasınlar ..

Herkesin çocuğu var .
Çocuğum var diye dünya benim etrafımda dönmüyor. Hadi gündüz ve akşam belirli saatlerde hoşgörülür ama gece 4 te süpürge sesi falan hoş görülmez. Ayıptır yani…

Malesef bu komşu konuları pek çözüme kavuşmuyor 🤷🏻‍♀️

komsularla dırekt muhattap olmak aslında dogru degıl ınada bındırıyorlar
yonetıcıye haber verseydınız keske en basta
yonetıcı de ısım vermeden komsular sızden gelen sesden sıkayetcı bıraz daha dıkkatlı olalım lutfen malum pandemı herkes evde derdı belkı dıkkat ederdı

sımdı sızı bılıyor komsu -uslubuna bakılırsa da terbıyesız kendısıne mısafırını soran olmamıs zaten ama sorun cozmeye uzlasmaya meyıllı degıl ya kusura bakmayın farkında degıldık daha dıkkat ederız dese sorun cozulecektı

bundan sonra ınat yapabılır maalesef

Merhaba,bu konudan muzdarip olan illa ki vardır.Biz de onlardan biriyiz.

Üst komşularımız normalde de arada sırada geç saatlerde gürültü yapan bir aileydi.Çok ses etmiyorduk,sadece annem bir kere uyarmıştı.

Bu Ramazan ayında kısıtlama varken bile sürekli eve misafir alıyorlardı ve çocuklar sürekli gürültü yapıyordu gece 4’e kadar.Onlar gidince üzerine o saatte elektrik süpürgesi de çalıştırıyordu.Neredeyse her gece zıplamalar,koşmalar oluyordu ve anormal saatlere kadar sürüyordu.Annem bir kere süpürgeyle alttan vurdu duymadılar galiba,gürültü kesilmedi.

Bir daha gürültü yapınca annem kapılarına gitti uyarmaya,kapıyı evin kadını açmış o da misafirlerimi size mi soracağım anlayış bekliyorum demiş.Annem de ben uyarmaya geldim sonrasını si düşünün demiş sonra da çıktı geldi.
Ama gürültü yine de kesilmedi.
Bundan sonra nasıl bir yol izlenebilir ?
bizimde ayynı anlattıklarınız gibi tek farkı suriyeli olmaları maalesef kapılarına çıkıyorsun he he deyip gönderiyorlar aynı devam.Çok sıkıldık bunaldık pandemi döneminde kalabalık toplanmışlar halaylar çekiliyordu tepemizde polisi aradık geldiler binaya girmeden gittiler.Tek tek inip biz yukarı çıkarıp aha ses burdan geliyor diyecekmişiz bizde bilmiyorduk adresin detayını vermiştik ama.Geçen gece yine tak tak tak diye ses çıkıyor eşim de sinirlendi çıktı yukarı kaç aile yaşıyormuş bir sürü de çocuk yine çocuk yaptı tamam dediler hala aynılar bıktık yani bi gitselerdi ülkelerine rahatlasak bizde. neyse siz polis çağırın bence böyle olmuyor

Ben her sabah 7de hali silkeleme sesiyle uyaniyodum.Acik kapidan gelen tozlar da cabasi.Her odanin ortusunu hergun o odanin camindan silkeleyen bi psikopatti.Balkona koydugum serbetli tatlimi berbat etmisti.Halilari asti balkona ben de yaktim semaveri verdim dumana.Pisman degilim😏

Keske apartmana birilerini alirken mulakat olsa.gercekten komsular yuzunden en sonunda mustakil eve tasinicam.benim ust komsumin gurultusu bi yana surekli balkonuma sofra sirkeliyor.bir kere uyardim anlamadi,yonetim uyardi anlamadi seytan diyo git o doktugu seyleri kafasin dok.sizinkide cirkef belliki bence sizde sabahin korunde kalkip tavana supurge tutun.bisey derse size ne diyin.boyle insanlar cirkeflikten anlar

Ben her sabah 7de hali silkeleme sesiyle uyaniyodum.Acik kapidan gelen tozlar da cabasi.Her odanin ortusunu hergun o odanin camindan silkeleyen bi psikopatti.Balkona koydugum serbetli tatlimi berbat etmisti.Halilari asti balkona ben de yaktim semaveri verdim dumana.Pisman degilim😏
Ayy harikasiniz valla ohh iyi yapmissiniz.bende en sonunda ust komsuma yapicam galiba

Bizimde üst kat ev sahibi. Çocukları gece yarısına kadar koşup çığlık atıyor. Bebek uyanıyor yani o derece. Hayır acaba kendileri bu kadar sesten rahatsız olmuyorlar mi? Ben olsam mahcup olurum millet çok rahat ya

Back
X