Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

sunset'in ne olduğunu açıklayın arkadaşlar bizi neden dışlıyorsunuz?

sunset bir mekan canım alsancakta tam arkanı konak iskeleye ver sırtını sağa girişte smyrna şeysi falan var hemen o köşede kıbrış şehitlerine girerken adres bile verdim :KK70:

ben çok giderdim de oraya zamanında ondan hemen dikkatimi çekti :KK70:
benim pigme pofuduklarımı beğenmiş :63:

çok şekerler ama :rolleyes:

Ben batmanda yaşıyorum burda koloniler var aile yerine, karşı komşuma bir dolu insan gelmiş baktım ayakkabı terlik topuklu uzanmış gelmiş bizim kapıya kadar ya sabır dedim ses etmedim sen misin ses etmeyen misafirler giderken kapıyı çalıyorlar ufak bi kız var ayakkabısı ortada yokmuş biz mi almışız siz mi çaldınız de bari pess

bence biraz geri gitseniz karadenizlilik vardır onlarda. kesin vardır.
olabilir, eski sevgilim kumral renkli gözlü, ben hep göçmenliğe yormuştum ama o da bir ihtimal.

keşke kapanmasa :KK45:
ben sevdim bu konuyu buradan devam edelim biz :KK70:
hayır ilginci sayfa kaç gündür en üstte hiçbir yönetici de gelip nabtınız la burayı demiyo bize.
bence bizi saldılar buraya hiç olmazsa tek sayfada takılsınlar foruma bulaşmasınlar diyolla :KK75:

geyige gönderseler ki öyle olucak gibi geliyor bana:KK66:

mune nerde acaba

litfin çığırma bınlınmık istimiyirim :KK17:

Ben batmanda yaşıyorum burda koloniler var aile yerine, karşı komşuma bir dolu insan gelmiş baktım ayakkabı terlik topuklu uzanmış gelmiş bizim kapıya kadar ya sabır dedim ses etmedim sen misin ses etmeyen misafirler giderken kapıyı çalıyorlar ufak bi kız var ayakkabısı ortada yokmuş biz mi almışız siz mi çaldınız de bari pess

"koloni" kısmı, evet.

X