Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

[QBazı ="pigme pofuduk, post: 39357844, member: 633480"]onun olayı neydi ya kaçırdım ben onu

Bazi kızlara özel mesaj atmis.cinsellikle ilgili konu içinde de özgürüm çığlık atar inlerim komşudan bananeyi savunuyordu[/QUOTE]
banada attı ya cinsel içerikli kım oldugunu bılmedıgım ıcın cok muhattap olmadım(erkek olabılır dıye)

Siteye girer girmez bu konuyu açıyorum artık neler olmuş diye. Bağımlılık yarattı, kapanırsa kendime gelemem.
ben dedim ama gerçekten BDV kapansın doğrudan bu konudan devam edelim, var bu konunun öyle bir potansiyeli.
eğer sevişen üst komşudan başlayıp klozete atılan kondoma çift tura döndüysek her konu yazılabilir.
misal benim ex görümce arkamdan dedikodu yapıyordu babaannesiyle birlikte, bir sevgilisi olup kendi keyfine baksaydı yapmazdı diye düşünüyorum.
nasıl uydu di mi :KK53:

Bazi kızlara özel mesaj atmis.cinsellikle ilgili konu içinde de özgürüm çığlık atar inlerim komşudan bananeyi savunuyordu
banada attı ya cinsel içerikli kım oldugunu bılmedıgım ıcın cok muhattap olmadım(erkek olabılır dıye)[/QUOTE]

anam herkese mesaj atmış nerdeyse

bir kaç kişi kalmış atmadıgı banada atmadı

ben dedim ama gerçekten BDV kapansın doğrudan bu konudan devam edelim, var bu konunun öyle bir potansiyeli.
eğer sevişen üst komşudan başlayıp klozete atılan kondoma çift tura döndüysek her konu yazılabilir.
misal benim ex görümce arkamdan dedikodu yapıyordu babaannesiyle birlikte, bir sevgilisi olup kendi keyfine baksaydı yapmazdı diye düşünüyorum.
Şaane oldu...
Yapaydın ona bi sevgili sen de yinge olarak. İnsan biraz çöp çatar. :KK53:

o bana. yiyen arkadaş hetero değilim yazmadı mı

banada özelde evlenene kadar cinselliği ayıp saydığını evlenince eski günlerine acıdığını falan yazmış 7 yıllık evli imiş, partner dicekti heralde

Şaane oldu...
Yapaydın ona bi sevgili sen de yinge olarak. İnsan biraz çöp çatar. :KK53:
düşünmedim mi sanıyorsun
onda öyle bir babaanne var ki Sunset'in orada apartmandan bana "Bodur Gelin, gene mi sen geldin" diye bağırmışlığı var.
kimi ayarladıysam kıza kaçırdı. yok bu çirkin, yok bu çulsuz diye.

sadce sevişip inleyen o komşu dışında kondom konuşulmadı ki

bi ara baktığım da yaşlı cinselliği vardı

sonra herkes kendi inlediğini inlemedigini yazdı.

daha sonra duvar meselesi oldu.

sabah bir ara da mutahitlerle ilgili mevzu geçti maşallah her konu burda

tekbaşına bir başlık oldu

o bana. yiyen arkadaş hetero değilim yazmadı mı

banada özelde evlenene kadar cinselliği ayıp saydığını evlenince eski günlerine acıdığını falan yazmış 7 yıllık evli imiş, partner dicekti heralde
seni kendi kıstasına göre yeterince özgür ruh göremediyse demek, nabzına göre şerbet vermek istemiştir:KK53:

X