- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
Bu kedi herkese atmış mi mesaj? Ben de kendimi ozel hissetmistim
Acik acik yaziyoz zaten sex hayatımızı 7 8 uye diye bi mesaj yazmis bana da
bu gece gülmekten ölücem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kedi herkese atmış mi mesaj? Ben de kendimi ozel hissetmistim
Acik acik yaziyoz zaten sex hayatımızı 7 8 uye diye bi mesaj yazmis bana da
yok yaw, ostim, oran gibi belli bir semt gibin. Yanlış anladıysam düzeltin İzmirliler.solfasol'u ben de anlamadım nefes gibi bi şey mi?
Gülme saf ve temiz duygularımla oynandı.bu gece gülmekten ölücem
Gülme saf ve temiz duygularımla oynandı.
yok yaw, ostim, oran gibi belli bir semt gibin. Yanlış anladıysam düzeltin İzmirliler.
Ankara Sakarya caddesinde can balık vardı Karacan Dersanesinin bi tık arkasında duruyo mu o
Yok ben ona bizi gaza getirip de sex hayatimizi anlatmamizi mi bekliyorsun yazmıştım. O da ozel mesaj yazmis zaten ben ve 7 8 uye acik acik itiraf ediyoruz yazmis. O 7 8 uye kim merak ettimüyelerle yazışıyolarmış hee cinsel hayatlarını
Yok ben ona bizi gaza getirip de sex hayatimizi anlatmamizi mi bekliyorsun yazmıştım. O da ozel mesaj yazmis zaten ben ve 7 8 uye acik acik itiraf ediyoruz yazmis. O 7 8 uye kim merak ettim
Soraydim ona diyeydim kim o uyelerr anlatirdi bana. Benim yuzumdeennnnsen mi ben mi sen hamilesin bide aserme tadında olmuştur o merak
Soraydim ona diyeydim kim o uyelerr anlatirdi bana. Benim yuzumdeennnn
Ablacim siz 135 sayfa boyunca ne yazdiniz yaa
Gorende gizli sakli isler var sanir.anlayamazsın
Gorende gizli sakli isler var sanir.
Geri done done bulurum yazdiginiz her harfi
pigme pofudukpost: 39360823 .!.:valla bul, okurken yarılırsın. ama anlatırsam anlayamazsın.
sevişme iniltisinden çocuk cıyaklamasına, ordan da kullanılmış prezervatiflerin klozete atılmasına geçtik.
anlayamazsın
Bide kedi var unuttun mu
O mühim bi emeği var sonuçta