- 16 Mayıs 2008
- 2.327
- 104
canım bnm allahtan kiracılarmış inş. bir an önce çıkarlarda kurtulursunuz yine de böyle insanlarla pek muhattap olmaya gelmez sonuna haklı olsanızda çünkü ikaz ettikçe üstüne gittikçe daha fazla yaparlar . Ayrıca bu kadarına da pes yani polis bile iflah edememiş Allah iflah etsin benneyaptımkiMerhaba avukat arkadaşlar lütfen bana bi akıl verin
üst katımıza bir aile taşındı (kiracı) gelin kayınvalidesi ve kayınvalidenin kayınvalidesi gelinin eşi ise askerde şuan neyse konuma geçeyim;
bu insanlar o kadar saygısızki anlatamam eve gelen gidenin haddi hesabı yok
haftaiçi veya haftasonu onlar için bişey ifade etmiyor evde paldır kültür yürümeler
cart curt sürekli bişey çekmeler inanın seslerinden durulmuyor daha önce annemde bende sözlü olarak uyardık ama insan değilki bunlar sözden anlasınlar inanın yazarken ellerim titriyor sinirden ama bu hafta sonu sabrımızı iyice taşırdılar, hem cumartesi hem pazar günü sabah 07:30 da sesleri gelmeye başladı badana yapıyorlarmış ama alt katta durulmuyor sanırsınızki evi yıkacaklar neyse uyardık anlamadılar pazar günüde gene aynı şekilde bende polisi aradım gelin ikaz edin lütfen dedim gelip ikaz ettiler ama bu edepsizler polis gittikten sonra gene durmuyor hatta daha fazla sesleri çıkıyor poliste bizim fazla yetkimiz yok konuda belediyeyi arayın zabıta yollasın ceza kessinler dedi ama zabıtada bu kadar kolay değil evinize ses sistemi falan yerleştirmemiz lazım önce ispat için dedi bende tekrar sözlü olarak uyaralım o zaman dedim ve kapattım teli o gün işleride olduğu için fazla üstünde durmadım ve evden çıktım ama ben evden çıktıktan sonra gelin anneme sataşmış balkondan laf atmalar bağırmalar annemide tanısanız istesede edepsiz olamaz kardeşim cazgır gitmiş bağırmış çağırmış ama bu sefer gene aynı şekilde gürültü üstüne gürüldü
şimdi bana yardım edin lütfen ne yapabilirim ben bu konuda böyle saygısız edepsiz insan bile diyemediğim kişilerlede fazla muhattap olmak istemiyoruz çünkü ne oldukları belli değil yöneticimiz ise tırsağın önde gideni ayrıca
2 yıllık bir binanın giriş katında oturuyorum. Ev 2+1 ama odaları çok küçük, stüdyo gibi. Dolayısıyla apartmanın geneli bekar ya da öğrenci. Üst katta topuklu terlikle dolaşan bir bayan var. Evinde halı da yok sanırım. Çalışmıyor ve gece 1-2 ye kadar sürekli tıkır tıkır dolaşıyor. 11:15 'de elektrik süpürgesi çalıştırınca geçen gece kapısını çalıp uyarmak istedim. Kocası "istediğim saatte istediğimi yaparım, yarın cumartesi" demez mi? "Ben çalışıyorum" diyemeden kapıyı suratıma çarptı. Hala gürültü devam ediyor.
Alt kat daireleri de zemin diye farklı yapmışlar, benim yatak odamın altı alt katın salonu. Salonumun altı da onların yatak odası. Ben 10 deyince yatıyorum ama alttaki öğrenciler neredeyse sabah geliyor eve. Onların gülüşmeleri, bağrışmaları, köpek sesi, tv sesi. Allah 'ım uyuyamıyorum sabaha kadar.
Yan taraftan hiç bahsetmiyorum bile, normal konuşmaları bile yanımda konuşuyorlarmış gibi. O da öğrenci ve hareketli seks hayatını biraz gürültülü yaşıyor. Terbiye sınırlarının çok üzerinde. Üstüne bir de gümbürtüyle kapatılan bina kapısı eklenince uykular bana haram oldu. Ben ne yapacağım. Evimi de çok seviyorum, kirası uygun. Kafayı tırlatmak üzereyim. Ben de öğrencilik yaşadım ama şimdi öğrencilerden nefret ettiriyorlar. Çözebilir miyim ben bu sorunu sizce?