Üst Katta Oturan Saygısız Komşularımız

Kızlar bende kiracımızdan şikayetçiyim, evimiz 2 katlı müstakil, sadece akşamları evde oluyorum müziğin sesini birazcık açsam hemen aşağıdan vuruyor kadın, çok geç saatlerde açmıyorum, akşam en geç 11 de kapatırım ki her akşam olmaz, belki haftada 1 yada 2.Akşam 8 de bile açsam hemen vurmaya başlıyor kadın, konuşsammı sizce, zaten saedec akşamları evdeyim, hafta sonu bile yokum.
Bu duruma sinir oluyorum ama ne yapsam acaba?

herkesın derdı saygısız ınsanlar sanırım .bızımde mahallemızde kadın gunu gıbı yaa gece bahcelerıne bır otururlar kahkahalarla gulmeler yavas konuşsalar neyse ya ınsanın azıcık saygısı olur sen butun gun bos gezenın bos kalfasıysan ınsanların bır duzenı var dımı ama bırde yazın evler cok sıcak oldugu ıcın balkon kapıları acık olunca artık hiç çekilmiyor laftanda anlamıyorlar .insanın sınırlerı oynuyor

Üst kattaki komşunun halılarını haftanın her günü her saati tepemize silkelemesinden nefret ediyorum Uyarı almasına rağmen inadına yapıyor klava:

canım aynısı bızdede var kaç kere uyardık ama nafile bu insanlar laftan sözden anlamıyorlar.terbiyeszilkiten başka birsey değil bu.gacennı yarsında patır kütür yürümeler pattttt diye birsey düşüyor sankı televizyon parçalanms seklınde ay daha neler neler....

bu seferde halı silkelemiş öğlen vakti herkesin kapı penceri açıkken görgüsüzler
tabi karşı apartman bizim apartman ağzına geleni saydı bunlara bide karşı apartmanda oturanlar balkonda oturmuş çay içiyormuş bi insan görgüsüz olurda bu kadarmı olur siz için çayınızı halının kiriyle daha tatlı olur demişler tabi bunu duyanlar dururmu az daha dövüyorlarmış neyseki bu olayla şimdi sesleri solukları çıkmıyor ama hala üst katımızdalar biran önce defolup gitmelerini istiyorum

zabıtaya ve karakola dilekçeri verdik 2 side geldi ayrı uyarıda bulundu ilk önce birdaha olması dahilinde ceza keseceklerini söylediler şimdilik daha az ses yapıyorlar ev sahibi ise sözlü olarak uyarmış ama ne yapabilirim diyormuş

Oturduğumuz apartmanda alt komşumuzun gece gündüz demeden gürültüsü, kavgası, geleni gideni bitmiyordu. Öyle ki iki kat altındaki komşu bile rahatsız olup uyarmaya yukarı çıkıyordu. Tüm apartman ilallah demiştik. Apartmanca imza toplayıp attırdık. Yalnız süreç nasıl işledi bilmiyorum, yönetici imzaları topladı. Sonra polis geldi, bir hafta içinde taşındılar.

canım bnm allahtan kiracılarmış inş. bir an önce çıkarlarda kurtulursunuz yine de böyle insanlarla pek muhattap olmaya gelmez sonuna haklı olsanızda çünkü ikaz ettikçe üstüne gittikçe daha fazla yaparlar . Ayrıca bu kadarına da pes yani polis bile iflah edememiş Allah iflah etsin benneyaptımki

bizimde vardı öle komşumuz polis çağırdık bizde sonunda die die tavana vura vura biraz

insanlaştırmıştık gittiler şükür. şimdi altta bi manyak aile var oğlu tam bir canavar yüzlerine karşı

uyardım gece yapmayın sabah erken kalkıorum die napiyim dedi anesi yuh yani he ben de dedim oğlunuz müzği salonda dinlemiosa ben mi yatağımı salona taşiyim yaşam tarzımımızı değiştircez dedi,

bana! yani ne diyim hayvanlığn hakim olduğu yaşam tarzları da var demek ki

Benim üst katımdaki komşumda beni bezdirdi .Kadını şikayet edince bir süre duruluyor bir müddet sonra yine başlıyor.
Dün akşam balkona oturmuş çay içerken tepemizden önce bir poşet geçti aşağıya arkadan başka bir şey hemen arkasındanda patır patır bir şeyler dökülmeye başladı ''yeter artık ''diye bağırınca kadın ''birşey olmaz çiçek çöpü atıyorum ''diyorÇok üzgünüm çoook
bende ''evinde çöp kovan yokmu yoksa ben sana alayımda bundan sonra ona at ''dedim belki biraz utanır diye düşündüm ama nerde sabah sabah yine kafamdan aşağıya silkeledi birşeyler Çok üzgünüm çoook

annemin de üst katında oturan kiracı kadın halılarını silkeliyor. annem uyarmış kusura bakma demiş. balkon kapısı açık ve balkonda şemsiye var. birgün ben de yakaladım bana da aynı şeyi söyledi. bir daha yakalayım bak nasıl bağıracağım. saygı filan yok.klava:
benimde yan daire komşum pencereden tozlu örtülerini silkeliyor. balkonun öbür ucundan silkeleyin yemek yiyorum balkonda dedim. toz sana doğru gelmez diğer tarafa gidiyor dedi. şimdilik görmüyorum. ay ne kadar yüzüsüzler varklava:
imkanınız varsa taşının derim. kanunlar bile bizi pek korumuyor.:1no2:

1 yıldır be3zdim kiracılarımızdan dağdan gelmişler ama hala insanlık adına bir gelişme yok hayvanlar bile daha edepli yaşıyor en azından yaşadığı yeri temiz tutuyor birde öyle gıcıklarki ne kirayı zamanında veriyorlar nede doğru dürüst elektrik suyu ödüyorlar kaç kez konuıştuk tık yok öküz yine aynı öküz komşulardan şikayet dinlemekten biz bıktık evden bi çıkartsam bayram edicem artık

Aynı sorun bende de var.Daha şimdi kapılarıa çıkıp kavga ettim de geldim. Hala elim ayağım titriyo sinirden. Evimde 3 aylık bebeğim var ve her seste sıçrayıp uyanacak kadar şiddetli gürültü oluyor. Gidip konuştuğumda da benden üste çıkmak için bağırıp çağırıyo. Çocuğu şımarık büyümüş yapacak bişeyi yokmuş benim kapısına gitmem ayıpmış terbiyesizlikmiş falan filan. Demediğini bırakmadı. Eşim aşağıdan gelip tutmasa saç saça girecektik. Artık ne yapacam bilmiyorum. Şu anda bile yukardan gümbürtüler geliyo. Polisi arasam hemen gelir mi acaba diye düşünüyorum. Allah kimseye vermesin derdinizi çok iyi anlıyorum. Umarım hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz apartmanda yaşamayı bilmeyen .......lerden.

ev sahinine şikayet ettnizmi?bizimde aynı böyle bir durumumuz vardı..yani ben evlenmeden önce..ev sahibine çok şikayet ettik..adam en sonunda bıktı:)) bir de tutanak flan tutturun

bu tarz insanlara saygısız demek bence çok hafif kalır. kötükedihüso bende de vardı bi tane ama bizde olay sadece gürültü değildi. hergün tepemden bir şeyler silkiyordu ve sonuç balkonda kıl topları tırnak pislikleri kağıt artıkları ve daha neler neler... insan olana bir kez söyledin mi anlar kötükedihüsoanlamıyorsada insan değildir zaten. en sonunda olay ilerledi ve mahkemelik olduk vs vs. sonradan görme dininden dönme insanları oldum olası haz etmem. ve bu tarz insasnların bulunduğu ortamlarıda kolay kolay pek tercih etmem o da ev sahibi idi bende ev sahibi ve baktım olacak gibi değil durma laf söyle sen yırtın hiç umurunda değil ki kalktım evimi değitirdim .. kiraya çıktım onun yüzünden 5 aydır kiracıydım bayramdan sonra gene kendi evime çıkıcam inşallah. Rabbim herkese ev ve hayırlı komsşular nasip etsin:Saruboceq:

2 yıllık bir binanın giriş katında oturuyorum. Ev 2+1 ama odaları çok küçük, stüdyo gibi. Dolayısıyla apartmanın geneli bekar ya da öğrenci. Üst katta topuklu terlikle dolaşan bir bayan var. Evinde halı da yok sanırım. Çalışmıyor ve gece 1-2 ye kadar sürekli tıkır tıkır dolaşıyor. 11:15 'de elektrik süpürgesi çalıştırınca geçen gece kapısını çalıp uyarmak istedim. Kocası "istediğim saatte istediğimi yaparım, yarın cumartesi" demez mi? "Ben çalışıyorum" diyemeden kapıyı suratıma çarptı. Hala gürültü devam ediyor.

Alt kat daireleri de zemin diye farklı yapmışlar, benim yatak odamın altı alt katın salonu. Salonumun altı da onların yatak odası. Ben 10 deyince yatıyorum ama alttaki öğrenciler neredeyse sabah geliyor eve. Onların gülüşmeleri, bağrışmaları, köpek sesi, tv sesi. Allah 'ım uyuyamıyorum sabaha kadar.

Yan taraftan hiç bahsetmiyorum bile, normal konuşmaları bile yanımda konuşuyorlarmış gibi. O da öğrenci ve hareketli seks hayatını biraz gürültülü yaşıyor. Terbiye sınırlarının çok üzerinde. Üstüne bir de gümbürtüyle kapatılan bina kapısı eklenince uykular bana haram oldu. Ben ne yapacağım. Evimi de çok seviyorum, kirası uygun. Kafayı tırlatmak üzereyim. Ben de öğrencilik yaşadım ama şimdi öğrencilerden nefret ettiriyorlar. Çözebilir miyim ben bu sorunu sizce?

Allah sabır versin size. Bu konuda yapılabilecek fazla birşey yok. yasada 50.-TL ceza var gürültü yapanlarla ilgili o kadar. Evsahibi dışında gürültü yapan kiracılarıda çıkartmak imkansız gibi birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…