_Winner_ Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Haziran 2015 6.294 19.476 2 Kasım 2022 Konu Sahibi Sibelm1985 #41 Ponciksi .!.: Polise fuhus ihbari yapsaydın ya vuracagına Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapmiyorlar çağırdık özel hayat diyip gittiler,ben de oklavaya başvurdum
Ponciksi .!.: Polise fuhus ihbari yapsaydın ya vuracagına Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapmiyorlar çağırdık özel hayat diyip gittiler,ben de oklavaya başvurdum
Ponciksi Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2020 1.590 2.539 3 Kasım 2022 Konu Sahibi Sibelm1985 #42 _Vendetta_ .!.: Hiçbir şey yapmiyorlar çağırdık özel hayat diyip gittiler,ben de oklavaya başvurdum Genişletmek için tıkla... Biz duydugumuza gore pek bir ozeli kalmamıs bu isin ama siz bilirsiniz deseydiniz sasirmis bu insanlar ya edepsizlik almıs gidiyor
_Vendetta_ .!.: Hiçbir şey yapmiyorlar çağırdık özel hayat diyip gittiler,ben de oklavaya başvurdum Genişletmek için tıkla... Biz duydugumuza gore pek bir ozeli kalmamıs bu isin ama siz bilirsiniz deseydiniz sasirmis bu insanlar ya edepsizlik almıs gidiyor
_Winner_ Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Haziran 2015 6.294 19.476 3 Kasım 2022 Konu Sahibi Sibelm1985 #43 Ponciksi .!.: Biz duydugumuza gore pek bir ozeli kalmamıs bu isin ama siz bilirsiniz deseydiniz sasirmis bu insanlar ya edepsizlik almıs gidiyor Genişletmek için tıkla... Gecenin 1inde yöneticiyi çağırdı eşim "abi Allah aşkına ben bu adamı öldürücem şunları ikaz et" dedi. Adam da şoke olmuş sesleri duyunca. Ben oklava ile vurunca da küfür ediyordu yukarıdan aşağıya. Manyakla uğraştık 1 sene resmen
Ponciksi .!.: Biz duydugumuza gore pek bir ozeli kalmamıs bu isin ama siz bilirsiniz deseydiniz sasirmis bu insanlar ya edepsizlik almıs gidiyor Genişletmek için tıkla... Gecenin 1inde yöneticiyi çağırdı eşim "abi Allah aşkına ben bu adamı öldürücem şunları ikaz et" dedi. Adam da şoke olmuş sesleri duyunca. Ben oklava ile vurunca da küfür ediyordu yukarıdan aşağıya. Manyakla uğraştık 1 sene resmen