- 26 Temmuz 2020
- 1.452
- 4.613
- 27
-
- Konu Sahibi Sibelm1985
Orasını hiç düşünemedim ama olabilirdiBence şiirin baş harflerinden de anlamlı bir kelime çıkmalı.
Akrostiş olsun
O an mop sapıyla tavana vurunVallahi bıktım ya. İnsan özel olayında az sesim çıkmasın konu komşu duymasın der ama benim üst komşu maşallah çığlık çığlığa. Artık uykudan uyanır olduk. Yatıya misafirim gelince inşallah bu gece yapmazlar diye dua eder oldum.Uyarsam bir dert uyarmasam bir dert. Çıldırmak üzereyim.
Böyle bir belayla bende karşılastım...Bir kere uyarı mesajı astım kapılarına iki gün sustular gene basladılar...Polise şikayet edileceksiniz dedim ikinciye daha da abarttılar..Şayet taşınma aşamasında olmasaydım onlarla fena uğraşacaktım ama...Site yönetim kuruluna kadar gidicektim..Ev sahibine kadar...Bunu yapan insan değil hayvan da değil hayvanlara hakaret edemem...Pisliğin dibi varlıklar bunlar ...
Bence az bile...Kimse kimsenin gecenin 2-3-4'ünde böğürtülerini dinlemek zorunda değil..O orda fantezi yapacak diye ben koltuk tepesinde uyucam öyle mi? Bence öyle bir dünya yok...Hele ki uyarılmasına rağmen daha da arttırarak...Lügatımda daha fazla yok böyle insanlara söyleyecek kötü kelimelerim olsa onlarıda yazardım hepsi hepsi az bile..çok abartı değil mi bu nefret ya? rahatsız olmanızı anlıyorum ama şu nasıl bir cümle?
"Bunu yapan insan değil hayvan da değil hayvanlara hakaret edemem...Pisliğin dibi varlıklar bunlar ..."
Bununla ilgili kimsenin adli islem baslatacagini sanmam. Tipki cocuk seslerine, aglamasina falan baslatilmadigi gibi…Böyle bir pisliği sırf rahatsız oldugumuzu söyledik diye kat ve kat arttıran pisliklerin karşılıklıda bişi anlayacagını sanmıyorum ..Direkt devletin kollarıyla muhattap olmak lazım...Konu sahibi telefonundan video ile odanı cek duvarı göster kayıt al..Bunuda yapacaktım elimde bulunsun dıye..Bunlarla hak,hukukla savaşacaksın...Adliyeye neden böğürerek,çığlık çığlığa seviştiklerini anlatmak için giderken belki akıllanırlar belki medeniyet yüklenir..Belki....
Valla ben şu ses ölçme cihazlarıyla geliyorlarmış onu talep edicektim...Gittiği yere kadar hukuki savaş açıcaktım...Olur olmaz bilemiyorum ama iş sebebiyle zaten taşınmak zorunda kaldık..Bununla ilgili kimsenin adli islem baslatacagini sanmam. Tipki cocuk seslerine, aglamasina falan baslatilmadigi gibi…
ben yazayım hemenOrasını hiç düşünemedim ama olabilirdi
Ayyh bu çok güzel olmuşben yazayım hemenMavi Mucize
C an verir gibi
İ nlemelerle geçer her gece
N asıl bir zevkse bu
S arsılır bu bina
E lalem duyar, düşünür ve der;
L azım her eve böyle koca
S onunda oldu, sen de boşaldın
E ninde sonunda bize yakalandın
K onu komşu uykusundan zıpladı
S ayenizde fantezi dünyası karıştı
Eee haklı. Bu ne sanki tek bunlar seks yapma şerefine nail olmuş.ne bu hava.en ahmak en çirkin insanlar bile yapıyor bu işi.marifet sanıyorlar heralde.çok abartı değil mi bu nefret ya? rahatsız olmanızı anlıyorum ama şu nasıl bir cümle?
"Bunu yapan insan değil hayvan da değil hayvanlara hakaret edemem...Pisliğin dibi varlıklar bunlar ..."
Vallahi bıktım ya. İnsan özel olayında az sesim çıkmasın konu komşu duymasın der ama benim üst komşu maşallah çığlık çığlığa. Artık uykudan uyanır olduk. Yatıya misafirim gelince inşallah bu gece yapmazlar diye dua eder oldum.Uyarsam bir dert uyarmasam bir dert. Çıldırmak üzerey
Nekadr istaha gelmislerki seslerinin ciktiklarindar haberleri yok kadin nekadr cildirtiyor olabilirki adam farkinda deilVallahi bıktım ya. İnsan özel olayında az sesim çıkmasın konu komşu duymasın der ama benim üst komşu maşallah çığlık çığlığa. Artık uykudan uyanır olduk. Yatıya misafirim gelince inşallah bu gece yapmazlar diye dua eder oldum.Uyarsam bir dert uyarmasam bir dert. Çıldırmak üzereyim.
Sopayla tavana vurunVallahi bıktım ya. İnsan özel olayında az sesim çıkmasın konu komşu duymasın der ama benim üst komşu maşallah çığlık çığlığa. Artık uykudan uyanır olduk. Yatıya misafirim gelince inşallah bu gece yapmazlar diye dua eder oldum.Uyarsam bir dert uyarmasam bir dert. Çıldırmak üzereyim.
O da sopayla (!) yere vurursa, aklımda deli sorularSopayla tavana vurun
O da sopayla (!) yere vurursa, aklımda deli sorular
Polise fuhus ihbari yapsaydın ya vuracagınaBu da teşhirciligin farklı bir versiyonu işte. Ben de eski evimde üst komşumla aynı sorunu yaşadım.Bekar erkekti ve her gün başka kızla gelirdi eve. Oklavayla vururdum tavana inat gibi odadan odaya geçerek devam ederlerdi. Defolup gitti de kurtulduk