canım baş edilmiyo böyle insanlarla benim üstekide ne bulursa silkeliyo bir gün alcam aşağı bide camın önünde çiçeklerim var çocuklarda ansından ne görürse yapıyo saçları kızının uzun bida kınalı tarayıp tarayıp camdan aşağı çiçeklere dolanıyo nefret ederim başkasının saçını görmeye bi gün yolucam kafasını niye silkeleniyosun balkona silkele ordan süpürürsün pisliklerini dediğimde balkonda odunları varmış pasaklı nın silkeleyemezmiş ulan doğalgaz kullanıyoruz o odunda yakıyomuş merdivenler desen pislik içinde elini sürmez sıkıcam bi gün gırtlağını
bütün apartman şikayetçiyse imza toplayın bence başedilmez böylesiyle
offf evet ya bencede baş edemeyiz benim yatak odasından çamaşır asma veya bişey sirkeleme olaylarını yapabiliyorum
yatak odası tarafındada apartman görevlisinin camı var oraya çamaşır asıyor kadın bana dediki size çok teşekkür ederim üşenmeden aşağıya inip çamaşırlarını çekermisin diye soruyorsun diğer çalıştığımız yerlerde görevliyiz diye kimse bizi dikkate almıyordu sanki pisliklerini çekmek zorundaymış gibi dedi
buna üzüldüm gerçekten hakkıyla görevini yapıyor kötü bi iş yapmıyor niye apartman görevlisi diye pisliklerimi üzerine sirkeliyim ki düşünüyorum acaba bende direkt üstteki komşuyamı kibarca rica etsem acaba anlarmı yoksa yöneticiyemi şikayet etsem
üst kattaki komşuma henüz pek tanımadığm halde sinir oluyorum...
2 ay bile olmadı bu evi alalı birgün merdivende karşılaştık merhaba dedim
merhaba dedi gülümseyerek üst kat komşunuzum ben dedi bende ismimi söyledim memnun oldum dedim
ismimi tekrar etti hmmm öylemi iyi dedi kendi adını söylemedi bile
hemen arkasından siz bu evde kiracımısınız ev sahibimi dedi kendi evimiz dedim bende kaça aldınız dedi
en sinir olduğum şeydir daha tanışmıyoruz bile sanane senmi ödiyceksin kredinin taksitlerini yaaa tabi bunlar içimden geçenler
neyse aldık bi paraya işte dedim önemli değil dedim
hemen arkasından çok gürültü yapıyorsunuz dedi o zamanlar daha 1 haftalık oturuyordum binada
bende kusura bakmayın yeni taşındık yerleşmeye çalışıyoruz özür dilerim daha dikkatli olurum dedim
bizde yeni taşındık ama gıkımız çıkmaz dedi bende ben duyuyorum ama ufak tefek şeyler için kalp kırmaya değmez dedim
öyle gitti neyse
bigün mutfaktayım bu patır patır halı sirkeliyor saat 15.00-16.00 o saatte halımı sirkelenir apartmanda yaşamanında kuralları var
bende aşağıda çamaşır var toplıymda öyle sirkeleyin dedim Allah Allah nerdeymiş ben niye görmedim dedi
siz göremezsiniz çünkü sizin katta balkonun çıkıntısı var dedim inanmıyor birde yaaa sanki yalan söylüyorum
sürekli topuklu terliklerle koşmalar gece yarılarına kadar kahkahalar bağrış çağrış
geçende kendi üst katındaki komşuya bağırdı görgüsüzler antep fıstığı yemiş balkonuma atmışsınız diye
kadın biz atmadık antep fıstığı falan diyor bu görgüsüzler diye bağırıyor koskoca siteyi ayağa kaldırdı
bu sabahta eşim işe giderken kapıda onu uğurluyorum yukardan bağırıyor sabahın 7 sinde şu ayakkabılarınızı içeri alsanız olmazmı diye artık kime diyorsa
bağıra bağıra konuşuyor susmadı bir türlü bende bağırmayın lütfen bu saatte herkes uyuyor binada kaç tane bebek var neler çekiyoruz uyutmak için dedim cevap bile beklemeden girdim içeri
bugün yine az önce halılarını sirkeledi şu anda tepemde koşuyor yöneticiyle konuşucam artık yeter yaaa bıktm ne kadar anlayışsız insanmış ne kadar düşüncesizmiş yaa ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum sizin etrafınızda da varmı böyleleri çok zormuş anladım
canım sakın gidip kadınla konuşma öyleleriyle baş edemzsin salakmı ne o kadın ya bişey dersede cevap verme sen canını sıkarsın o alışmışya takmaz bile olan sana olur uzak dur ondan git yüneticiyle eşinle konuş yanlız gitme pek dikkate almayabilir yöneticide olmazsa polisi ara polislik olunca uslanıyolar salaklar nefret ederim o tür insanlardan ya
canım sakın kibarca bile rica etme sanırım onun piskolojisi bozuk yoksa bukadar saldırgan olmaz bi insan
ahhh ahhhh...diyerek başlıyayım üst komuşusundan en çok çeken varsa belkide oda benmdir.camdan masa örtüsü çırpar zeytin çekirdeği mutfak halısında domates,havuç rendesi,marulda camda...
çamaşır sererim kocası sigara külü döker....
öteki balkona koştururum çamaşırları karısı paspas çırpar...
gece 11 de ses gürültü nolduuuuu hacı yarın misafir gelecekte tatlı için ceviz kırıyorum(mal 5 milyona bu işi sessizce halleden gereçler var)
veee en kötüsü bi gün bunun tuvaletindedi bi sorun nedeni ile benm balkona ful .....dolmuş ben sandım kuş yaptı...temizliyorum ama öğüre öğüre bu kuş ne yemiş yav diyerek
ve 10 kova su 1 bidon domestosla balkonu temizlemişken kuşlar için önlem düşünürken bana soldan saoldan borunun ordan ......üzerime (yüzüme gelmedi korkmayın:)))
pislikli su....ağlıyom eşimi aradım tmm dedi gelcem ama saat 2 saate dedi okey dedim yukarı çıktım ....zile basmayın çocuk uyuyor yazmış bide ...böle böle dedim biliyorum dedi bana
ozman tuvaleti kullanmayın gelin bnm veya başka komşular var samimi olduğunu dedim başkasının tuvaletini kullanmak saçma geliyomuş.demesiyle beraber bende elimi belime
koydum seninde .... temizlkemek bana saçma geliyo dedim üzerine doğru gidip yaniii şartel attı bi kere bi bağırdım bi çağırdım...
eşim geldi adam alıp kadın bağı çıktı borudan bilmem anlatabildimmi..
apartman hayatına uyum sağlayamayan dağlılar size diyorummm..adam olacaksınız ulennnn....(ben taşınmak zorunda kaldım:)))))
şükür valla... şimdiki evim ordan daha güzel değil ama huzur ...sizinkide görgüsüzlükten yapıyor inanın veya ev aldım delisi olmuş ,biriniz söyleyin daire aldın apartmanı değil diye
bi silkeleyin yahuuuu:))))
evdeki huzur,zenginlik budur
zile çocuk uyuyo diye yazmış bide... biride onun tuvaletine kocaman petlerinizi lütfen çöpe atın yazmalıymışahhh ahhhh...diyerek başlıyayım üst komuşusundan en çok çeken varsa belkide oda benmdir.camdan masa örtüsü çırpar zeytin çekirdeği mutfak halısında domates,havuç rendesi,marulda camda...
çamaşır sererim kocası sigara külü döker....
öteki balkona koştururum çamaşırları karısı paspas çırpar...
gece 11 de ses gürültü nolduuuuu hacı yarın misafir gelecekte tatlı için ceviz kırıyorum(mal 5 milyona bu işi sessizce halleden gereçler var)
veee en kötüsü bi gün bunun tuvaletindedi bi sorun nedeni ile benm balkona ful .....dolmuş ben sandım kuş yaptı...temizliyorum ama öğüre öğüre bu kuş ne yemiş yav diyerek
ve 10 kova su 1 bidon domestosla balkonu temizlemişken kuşlar için önlem düşünürken bana soldan saoldan borunun ordan ......üzerime (yüzüme gelmedi korkmayın:)))
pislikli su....ağlıyom eşimi aradım tmm dedi gelcem ama saat 2 saate dedi okey dedim yukarı çıktım ....zile basmayın çocuk uyuyor yazmış bide ...böle böle dedim biliyorum dedi bana
ozman tuvaleti kullanmayın gelin bnm veya başka komşular var samimi olduğunu dedim başkasının tuvaletini kullanmak saçma geliyomuş.demesiyle beraber bende elimi belime
koydum seninde .... temizlkemek bana saçma geliyo dedim üzerine doğru gidip yaniii şartel attı bi kere bi bağırdım bi çağırdım...
eşim geldi adam alıp kadın bağı çıktı borudan bilmem anlatabildimmi..
apartman hayatına uyum sağlayamayan dağlılar size diyorummm..adam olacaksınız ulennnn....(ben taşınmak zorunda kaldım:)))))
Eşim boşuna demiyor ev alırken en üst kattan alıcam diye..
çok doğru söylemiş eşiniz daha önce kirada otururken en üst kattaydım ve hiçbir sorun yoktu
ayrıca alt komşularımında benden sorunu yoktu
hepsi çok memnundu özellikle soruyordum rahatsız olduğunuz bişey varmı diye
ama işte üst katlara çıktıkca fiyat artıyor malesef
Evet çok haklısınız..ben mesela şu anda kirada oturuyorum ve en üst kattayım..o kadar rahatım ki anlatamam..
kısmet olurda ev alırsak yine aynı şekilde en üstte oturmayı tercih ediyoruz veya müstakil bahçeli bir ev.onun dışında ara katta sanırım oturamam..çünkü evimde huzurlu olmak isterim strese girdimmi dünyayı başlarına yıkarım:)
yukarıdaki bayan kiracı ise apartmandan uzaklaştırılabilir..tüm yazıları okumadım gerçi ama eğer kendi eviysede çok ileri derece rahatsızlık veriyorsa mahkemeye bile verilip gerekeni yaparlar..imkanınız varsa bencede en iyisi öylesi
ben 1,5 ayda yaşadığım stresi anlatamam yaaa ooofff delirmek üzereyim