Üst kat komşum

Konu sahibi yetkili yerleri aradinmi ? Son durum nedir
Aradim eve birkac tane adam ve kadin geldi suan kadinlar evi temizliyor ama gerisini bilmiyorum cocugum ateslendi sabahtan beridir hastanedeyiz pek olandan bitenden haberim yok

Olaylari ogrendim dun teyzeyi ambulansla hastaneye goturmusler belediye calisanlari gelmis buda kardesini aramis adam gelmis kadini tekrar eve. Sabahta kardesinin karisi ve kizi gelip evi temizlemeye baslamislar kadin yigilip yerde kalmis simdi ambulansi aradilar kadini goturduler ama tekrar eve getirip birakacaklarmis bakim evinde kalamazmis oyle diyor kardesinin karisi ben artik karismiyorum aralarinda hallederler

Eşinizin ne insana ne hayvana merhameti olduğunu düşünmüyorum. Bırakın açlıktan ölsün o zaman. Büyük konuşmayayım bosarim onu. Siz yine çabalamışşınız. Allah elden ayaktan kesmesin

Benim ogrenciylen kaldigim apartmandada boyle bir teyze vardi.cocuklari gelip gitmiyor yardim etmiyordu ve kadin inanilmaz kotu kokuyordu.bir iki biseyine yardim ettim gece 3 te kapima gelmeye basladi .gece 3 te pil istemeye gelmek gibi.birkaç kez ters cevap verincede bu eve erkek aliyo diye apartmanin icinde bagirmaya baslamisti.k onunla anlasamasa ya kadin pazarliyor yada eve erkek aliyor diyordu .ben bidaha igne bile vermedim mbidahakine polisi arayin direk varsa yakini falan ararlar .apartmandakilerde umursamiyorsa bir bildikleri olabilir.kotu kokudan polisa sikayet edin ekip gelincede durumu anlatirsiniz .

Teyze ilk gun beraber tasidigimiz kadin ambulans cagirmis sahipsiz diye ilgilenmemisler ikinci gun belediye geldi eve bir yolunu bulup geri getirdiler kadin nefes almayi kesip yere yıgılmis ambulans cagirdim cigliklarin uzerine teyzenin beynine pıhtı atmis durumu cok kotuymus yogunbakimda yatiyor. Olecek diyorlar ama ilginc tarafi teyzenin birsuru yigeni cikti ve evi temizliyorlar ve eve satilik diye kagit yapıştirmislar

Kocan konusunda hiç şaşırmadım, ne kadar korkak, zayıf bi herif olduğunu biliyoruz zaten. Komşuyu gizli olarak ihbar edebilirsin.

eşim bana bagirdi karismayacaksin apartmandakiler bile yardim etmiyor herkes bikmis ondan kimseyide aramayacaksin dedi
Sosyal hizmetleri aramak nasıl "karışmak" oluyormuş ya, telefon eline yapışacak sanki.
Kocanızda insanlık yok, onu net söyleyebilirim.
Arayın lütfen gereken yerleri. Kimlik bilginizi vermek zorunda değilsiniz, yazık ya.
Kocanız gibi kalpsiz insanlar bir gün hepimizin zor durumda kalabileceğini unutuyorlar, her şey insanlar için...

Kocan konusunda hiç şaşırmadım, ne kadar korkak, zayıf bi herif olduğunu biliyoruz zaten. Komşuyu gizli olarak ihbar edebilirsin.
Teyzeyi yoğunbakıma kaldırmışlar durumu çok kötüymüş malesef beynindeki damar tıkanmış yiğenleri eve geldi temizlik yaptılar ve cama satılık kağıdı yapıştırdılar

Teyzeyi yoğunbakıma kaldırmışlar durumu çok kötüymüş malesef beynindeki damar tıkanmış yiğenleri eve geldi temizlik yaptılar ve cama satılık kağıdı yapıştırdılar
Daha ölmemiş birinin malını mülkünü paylaşıyorlar. Ev teyzeninse eğer niye bakimevinde kalamıyor. Bakımevleri alır sanırım bu durumdaki birini diye düşünüyorum devlet ortada bırakacak değil ya.Onlar bence maaşı malı mülkü varsa elden gider diye düşündüler o yüzden devlete vermek istemediler teyzeyi yoksa daha ölmeden niye evi satmaya çalışıyorlar. Eğer tam vekalet verdiyse içlerinden birine diğerlerine mal kalmasın diye de acele ediyor olabilirler .

Son düzenleme:
Bu gibi durumlarda direk polisi arayın.yerinden kaldırıp taşımayın...
Allah kimseyi elden ayaktan düşürüp muhtaç etmesin.

Merhametli insanlarla karşılaşmak ne kadar zorlaştı. Bir kadını evine çıkarmaktan başa ne gelebilir ki. Sağlıklı olsa o hale zaten düşmezdi.
İlgili kuruma haber verilebilir. Evlere yardıma temizliğe gidiyorlar belli günlerde. Yemek de götürüyorlar. Kadına da faydası olur. Siz de vicdanen rahat olursunuz.

Bir bilgim yok acikcası daha karismak istemiyorum ama hepsi vok mutlu kahkalar gulmeler falan pencereyi acinca hepsi duyuluyor. Kadinin cocuklari yokmus bayada zenginmis komsulardan duyduguma gore

Kadın yogunbakıma kaldirilmis durumu cok kotuymus olmek uzere dediler malesef artik yapilabilecek birsey kalmadı

Kadın çok çekmez inşallah ele ayağa düşmez Kadını bakım evine verirlerse para gider, kadının evi gider belki akbabalar kadın ölmeden mal paylaşımına girmişler yazıklar olsun. Kadın evde otururken evi temizleselermiş ev satılacak diye değil ne ayıp ya. İnsanlık öldü cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…