- 15 Şubat 2013
- 24.315
- 91.286
Aradim eve birkac tane adam ve kadin geldi suan kadinlar evi temizliyor ama gerisini bilmiyorumKonu sahibi yetkili yerleri aradinmi ? Son durum nedir
Allah şifa versin evladinizaAradim eve birkac tane adam ve kadin geldi suan kadinlar evi temizliyor ama gerisini bilmiyorumcocugum ateslendi sabahtan beridir hastanedeyiz pek olandan bitenden haberim yok
Benim ogrenciylen kaldigim apartmandada boyle bir teyze vardi.cocuklari gelip gitmiyor yardim etmiyordu ve kadin inanilmaz kotu kokuyordu.bir iki biseyine yardim ettim gece 3 te kapima gelmeye basladi .gece 3 te pil istemeye gelmek gibi.birkaç kez ters cevap verincede bu eve erkek aliyo diye apartmanin icinde bagirmaya baslamisti.k onunla anlasamasa ya kadin pazarliyor yada eve erkek aliyor diyordu .ben bidaha igne bile vermedim mbidahakine polisi arayin direk varsa yakini falan ararlar .apartmandakilerde umursamiyorsa bir bildikleri olabilir.kotu kokudan polisa sikayet edin ekip gelincede durumu anlatirsiniz .Merhaba, bugün iki cocugumla disari cikmak için hazırlandım. Kücük cocugumu slinge koydum buyugu bebek arabasına koyacaktım kapıyı bir actım üst kat komşum kapımın tam önünde yatıyor yaşlı zihinsel engeli var sanırım. Cok korktum ambulansi arayalim dedim yatıyor ama konusuyor ayaklarim tutmuyor diyor ambulans istemedi karsi komşunun kapisina vurdum adam cikti yardim edin evine cikartalim dedim kapiyi suratima kapattı ust katlara ciktim gene kimae yardim etmedi.kadin inanilmaz pis kokuyordu altına etmisti sanırım.bakkala gittim yardim edin diye orda kadin birakamam dedi yan apartmanlara gidip kapilari caldim yardima geldiler surukleyerek evine cikardik ama ev nasıl pis anlatamam cok kotude kokuyor. Yemek yiyemiyorda olabilir esime sosyal hizmerleri arayalim gelip kadini alsinlar bakim evine yerlestirsinler belliki yemekte yemiyor dedim eşim bana bagirdi karismayacaksin apartmandakiler bile yardim etmiyor herkes bikmis ondan kimseyide aramayacaksin dedi yardim ettigim icinde baya kizdi ben yanlismi.yaptim anlamadim.
Teyze ilk gun beraber tasidigimiz kadin ambulans cagirmis sahipsiz diye ilgilenmemisler ikinci gun belediye geldi eve bir yolunu bulup geri getirdiler kadin nefes almayi kesip yere yıgılmis ambulans cagirdim cigliklarin uzerine teyzenin beynine pıhtı atmis durumu cok kotuymus yogunbakimda yatiyor. Olecek diyorlar ama ilginc tarafi teyzenin birsuru yigeni cikti ve evi temizliyorlar ve eve satilik diye kagit yapıştirmislarBenim ogrenciylen kaldigim apartmandada boyle bir teyze vardi.cocuklari gelip gitmiyor yardim etmiyordu ve kadin inanilmaz kotu kokuyordu.bir iki biseyine yardim ettim gece 3 te kapima gelmeye basladi .gece 3 te pil istemeye gelmek gibi.birkaç kez ters cevap verincede bu eve erkek aliyo diye apartmanin icinde bagirmaya baslamisti.k onunla anlasamasa ya kadin pazarliyor yada eve erkek aliyor diyordu .ben bidaha igne bile vermedim mbidahakine polisi arayin direk varsa yakini falan ararlar .apartmandakilerde umursamiyorsa bir bildikleri olabilir.kotu kokudan polisa sikayet edin ekip gelincede durumu anlatirsiniz .
Sosyal hizmetleri aramak nasıl "karışmak" oluyormuş ya, telefon eline yapışacak sanki.eşim bana bagirdi karismayacaksin apartmandakiler bile yardim etmiyor herkes bikmis ondan kimseyide aramayacaksin dedi
Sosyal hizmetleri aramak nasıl "karışmak" oluyormuş ya, telefon eline yapışacak sanki.
Kocanızda insanlık yok, onu net söyleyebilirim.
Arayın lütfen gereken yerleri. Kimlik bilginizi vermek zorunda değilsiniz, yazık ya.
Kocanız gibi kalpsiz insanlar bir gün hepimizin zor durumda kalabileceğini unutuyorlar, her şey insanlar için...
Teyzeyi yoğunbakıma kaldırmışlar durumu çok kötüymüş malesefKocan konusunda hiç şaşırmadım, ne kadar korkak, zayıf bi herif olduğunu biliyoruz zaten. Komşuyu gizli olarak ihbar edebilirsin.
Daha ölmemiş birinin malını mülkünü paylaşıyorlar. Ev teyzeninse eğer niye bakimevinde kalamıyor. Bakımevleri alır sanırım bu durumdaki birini diye düşünüyorum devlet ortada bırakacak değil ya.Onlar bence maaşı malı mülkü varsa elden gider diye düşündüler o yüzden devlete vermek istemediler teyzeyi yoksa daha ölmeden niye evi satmaya çalışıyorlar. Eğer tam vekalet verdiyse içlerinden birine diğerlerine mal kalmasın diye de acele ediyor olabilirler .Teyzeyi yoğunbakıma kaldırmışlar durumu çok kötüymüş malesefbeynindeki damar tıkanmış yiğenleri eve geldi temizlik yaptılar ve cama satılık kağıdı yapıştırdılar
Bir bilgim yok acikcası daha karismak istemiyorum ama hepsi vok mutlu kahkalar gulmeler falan pencereyi acinca hepsi duyuluyor. Kadinin cocuklari yokmus bayada zenginmis komsulardan duyduguma goreDaha ölmemiş birinin malını mülkünü paylaşıyorlar. Ev teyzeninse eğer niye bakimevinde kalamıyor. Bakımevleri alır sanırım bu durumdaki birini diye düşünüyorum devlet ortada bırakacak değil ya.Onlar bence maaşı malı mülkü varsa elden gider diye düşündüler o yüzden devlete vermek istemediler teyzeyi yoksa daha ölmeden niye evi satmaya çalışıyorlar. Eğer tam vekalet verdiyse içlerinden birine diğerlerine mal kalmasın diye de acele ediyor olabilirler .
Kadın yogunbakıma kaldirilmis durumu cok kotuymus olmek uzere dediler malesef artik yapilabilecek birsey kalmadıMerhametli insanlarla karşılaşmak ne kadar zorlaştı. Bir kadını evine çıkarmaktan başa ne gelebilir ki. Sağlıklı olsa o hale zaten düşmezdi.
İlgili kuruma haber verilebilir. Evlere yardıma temizliğe gidiyorlar belli günlerde. Yemek de götürüyorlar. Kadına da faydası olur. Siz de vicdanen rahat olursunuz.
Anladım Allah yardımcısı olsun ne diyelim.Kadın yogunbakıma kaldirilmis durumu cok kotuymus olmek uzere dediler malesef artik yapilabilecek birsey kalmadı