Üst kat komşum

Eşinizin “Apartmandakiler bile yardım etmiyor” söylemi :/ acayip bu tarz insanlar bana hep acayip, insan dışı varlık olarak gelmiştir zaten .çoğunluğa bakıp destek olmama kararı müthiş ayranım dökülmesin yöntemi.Peki senin aklın vicdanın nerde be adam yarın birgün o hallere düşmeyeceğin falan ?Hanımefendi siz kadına yardım edecekseniz eşinizden gizli yapabilecek akla ve güce sahipsiniz sanırım kimseye söylemden arayın

Siz digerlerinin unuttuğu insanlığı yapmışsınız. Eşinize falan sormayın. Siz arayın sosyal hizmetleri.

Aayy kadina üzüldüm hiç ilgileneni yok demekki ben olsam arardım zaten benim eşim de bişey demezdi ama dese bile arardım

Yarın birgun tek başına evde ölse vicdaniniz rahat etmeyecek bence

Elinizden geleni yaparisniz inşallah

Çok iyi yapmışsın her şey eşini söylemene gerek yok insanlık vazifesi

Yardım etmişsiniz ne güzel ama ben iki küçük çocukla kapı kapı dolasmanizi yanlış buldum o an ambulansı , polisi aramanız gerekiyordu.Kadinda bir rahatsızlık olabilir alıp eve koymanız ölüm riski bile taşıyabilir.Bu konuda uzman değilseniz yalan yanlış müdahale bir insanın canına mal olabilir.

Hala iyi insanların olduğunu bilmek ne güzel.

Belediye yada sosyal hizmetlere haber verin lütfen. Komşularınız ne kadar kötüymüş. Birde böyle bir durumda ambulans arayın. Belki hastaneye kaldırılması gerekir.

Allah rızası için görevlileri aramanız gerekir , kadının durumunu anlatın. Bellimi ölüme terkedilmiş, tuvalete bile gidemiyor, çok üzücü

siz doğru olanı yapmışsınız Allah sizin gibilerin sayısını arttırsın kocanız da odun

Ayy içim üzüldü eşiniz dahil herkes insanlığını kaybetmiş ama siz hep böyle kalın ve lütfen arayın gelip ilgilensinler kimse ilgilenmiyor olabilir siz kimselere uymayın insanlık ölmedi birşeyimiz eksilmez arayıp bildirmekle ... bir insanı kurtarmış olursunuz hayatta herşey herbirimizin başına gelebilir böyle yaklaşmak lazım

Allah yardımcısı olsun. Gerçekten hangi ara bu hallere geldik biz. Benim babaannem hep iyi güne kalmadık kızım der ne zaman arasam. Gecen bunların yaşadığı bi yerde yasli bir amca evinde ölü bulundu. On gün olmuş öleli cesedini siz düşünün artık. 8 tane evladı varmış adamın

Konu sahibi yetkili yerleri aradinmi ? Son durum nedir

Siz doğruyu yapmışsınız yalnız şöyle bir şey var insanlar her şeyden korkar oldu annem yalnız yaşıyor memlekette yeni taşınan bir aile var adam kadını dövmüş sokağa atmış ağzı burnu kan içinde 3 tane de çocuk var polisi çağırmışlar çocukları da kadını da annem almış eve neyse sonra kadın anneme teşekkür edeceği yerde bir de aynı apartmanda oturduğu kaynanasini gorumcesini şişirip annemin üzerine salmış adamı nezarete atmışlar şikayetçi olmadığı için salmışlar meğer adam psikopatin tekiymis şimdi bu adam annemin kapısına dayansa anneme bir şey yapsa napardik o günden sonra sen karışma anne dedim kim ne yaparsa yapsın ve maalesef ki böyle böyle bu hale geldik

Ayy tüylerim diken diken oldu insanlık ölmüş resmen bacım içindeki insanlık hiç ölmesin sen doğru olanı yapmışın ama muhattap bulamamışın . Eşinde dahil o kattakilerde hiç insanlık kalmamış . Valla ben kimseyi takmam insanlığımı yerine getirir vicdanımı rahatlatmak için ararım .

Yarin ilk belediyeyi arayayim o zaman teyze asiri kotu durumda
Arayın muhakkak.
İllaki ilgilenirler. Siz insanlık görevinizi yapmışsınız ,gayet insani ama devir o kadar kötü ki,insan iyilik yapayım derken başına birşeyler gelebilir. Eşiniz belki de kaygilandı siz ve ćocuklar için ama tepkisi ağır olmuş tabi ki.
Sizin bebekleriniz küçük,yükünüz ağır,eşinizin tepkisi de böyleyken her zaman ilgilenemezsiniz haliyle yetkili birilerine durumu iletin,isminizin gizli kalmasını da rica edin. Gereği yapılır diye düşünüyorum, belki bakımevine alınır belki sağlık desteği verilir evi temizletilir ailesine ulaşılır ama bir şekilde şartları iyileştirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…