- 6 Nisan 2018
- 239
- 167
Eşinizin “Apartmandakiler bile yardım etmiyor” söylemi :/ acayip bu tarz insanlar bana hep acayip, insan dışı varlık olarak gelmiştir zaten .çoğunluğa bakıp destek olmama kararı müthiş ayranım dökülmesin yöntemi.Peki senin aklın vicdanın nerde be adam yarın birgün o hallere düşmeyeceğin falan ?Hanımefendi siz kadına yardım edecekseniz eşinizden gizli yapabilecek akla ve güce sahipsiniz sanırım kimseye söylemden arayınMerhaba, bugün iki cocugumla disari cikmak için hazırlandım. Kücük cocugumu slinge koydum buyugu bebek arabasına koyacaktım kapıyı bir actım üst kat komşum kapımın tam önünde yatıyor yaşlı zihinsel engeli var sanırım. Cok korktum ambulansi arayalim dedim yatıyor ama konusuyor ayaklarim tutmuyor diyor ambulans istemedi karsi komşunun kapisina vurdum adam cikti yardim edin evine cikartalim dedim kapiyi suratima kapattı ust katlara ciktim gene kimae yardim etmedi.kadin inanilmaz pis kokuyordu altına etmisti sanırım.bakkala gittim yardim edin diye orda kadin birakamam dedi yan apartmanlara gidip kapilari caldim yardima geldiler surukleyerek evine cikardik ama ev nasıl pis anlatamam cok kotude kokuyor. Yemek yiyemiyorda olabilir esime sosyal hizmerleri arayalim gelip kadini alsinlar bakim evine yerlestirsinler belliki yemekte yemiyor dedim eşim bana bagirdi karismayacaksin apartmandakiler bile yardim etmiyor herkes bikmis ondan kimseyide aramayacaksin dedi yardim ettigim icinde baya kizdi ben yanlismi.yaptim anlamadim.
Siz digerlerinin unuttuğu insanlığı yapmışsınız. Eşinize falan sormayın. Siz arayın sosyal hizmetleri.Merhaba, bugün iki cocugumla disari cikmak için hazırlandım. Kücük cocugumu slinge koydum buyugu bebek arabasına koyacaktım kapıyı bir actım üst kat komşum kapımın tam önünde yatıyor yaşlı zihinsel engeli var sanırım. Cok korktum ambulansi arayalim dedim yatıyor ama konusuyor ayaklarim tutmuyor diyor ambulans istemedi karsi komşunun kapisina vurdum adam cikti yardim edin evine cikartalim dedim kapiyi suratima kapattı ust katlara ciktim gene kimae yardim etmedi.kadin inanilmaz pis kokuyordu altına etmisti sanırım.bakkala gittim yardim edin diye orda kadin birakamam dedi yan apartmanlara gidip kapilari caldim yardima geldiler surukleyerek evine cikardik ama ev nasıl pis anlatamam cok kotude kokuyor. Yemek yiyemiyorda olabilir esime sosyal hizmerleri arayalim gelip kadini alsinlar bakim evine yerlestirsinler belliki yemekte yemiyor dedim eşim bana bagirdi karismayacaksin apartmandakiler bile yardim etmiyor herkes bikmis ondan kimseyide aramayacaksin dedi yardim ettigim icinde baya kizdi ben yanlismi.yaptim anlamadim.
Çok iyi yapmışsın her şey eşini söylemene gerek yok insanlık vazifesiMerhaba, bugün iki cocugumla disari cikmak için hazırlandım. Kücük cocugumu slinge koydum buyugu bebek arabasına koyacaktım kapıyı bir actım üst kat komşum kapımın tam önünde yatıyor yaşlı zihinsel engeli var sanırım. Cok korktum ambulansi arayalim dedim yatıyor ama konusuyor ayaklarim tutmuyor diyor ambulans istemedi karsi komşunun kapisina vurdum adam cikti yardim edin evine cikartalim dedim kapiyi suratima kapattı ust katlara ciktim gene kimae yardim etmedi.kadin inanilmaz pis kokuyordu altına etmisti sanırım.bakkala gittim yardim edin diye orda kadin birakamam dedi yan apartmanlara gidip kapilari caldim yardima geldiler surukleyerek evine cikardik ama ev nasıl pis anlatamam cok kotude kokuyor. Yemek yiyemiyorda olabilir esime sosyal hizmerleri arayalim gelip kadini alsinlar bakim evine yerlestirsinler belliki yemekte yemiyor dedim eşim bana bagirdi karismayacaksin apartmandakiler bile yardim etmiyor herkes bikmis ondan kimseyide aramayacaksin dedi yardim ettigim icinde baya kizdi ben yanlismi.yaptim anlamadim.
Yardım etmişsiniz ne güzel ama ben iki küçük çocukla kapı kapı dolasmanizi yanlış buldum o an ambulansı , polisi aramanız gerekiyordu.Kadinda bir rahatsızlık olabilir alıp eve koymanız ölüm riski bile taşıyabilir.Bu konuda uzman değilseniz yalan yanlış müdahale bir insanın canına mal olabilir.Merhaba, bugün iki cocugumla disari cikmak için hazırlandım. Kücük cocugumu slinge koydum buyugu bebek arabasına koyacaktım kapıyı bir actım üst kat komşum kapımın tam önünde yatıyor yaşlı zihinsel engeli var sanırım. Cok korktum ambulansi arayalim dedim yatıyor ama konusuyor ayaklarim tutmuyor diyor ambulans istemedi karsi komşunun kapisina vurdum adam cikti yardim edin evine cikartalim dedim kapiyi suratima kapattı ust katlara ciktim gene kimae yardim etmedi.kadin inanilmaz pis kokuyordu altına etmisti sanırım.bakkala gittim yardim edin diye orda kadin birakamam dedi yan apartmanlara gidip kapilari caldim yardima geldiler surukleyerek evine cikardik ama ev nasıl pis anlatamam cok kotude kokuyor. Yemek yiyemiyorda olabilir esime sosyal hizmerleri arayalim gelip kadini alsinlar bakim evine yerlestirsinler belliki yemekte yemiyor dedim eşim bana bagirdi karismayacaksin apartmandakiler bile yardim etmiyor herkes bikmis ondan kimseyide aramayacaksin dedi yardim ettigim icinde baya kizdi ben yanlismi.yaptim anlamadim.
Allah rızası için görevlileri aramanız gerekir , kadının durumunu anlatın. Bellimi ölüme terkedilmiş, tuvalete bile gidemiyor, çok üzücüMerhaba, bugün iki cocugumla disari cikmak için hazırlandım. Kücük cocugumu slinge koydum buyugu bebek arabasına koyacaktım kapıyı bir actım üst kat komşum kapımın tam önünde yatıyor yaşlı zihinsel engeli var sanırım. Cok korktum ambulansi arayalim dedim yatıyor ama konusuyor ayaklarim tutmuyor diyor ambulans istemedi karsi komşunun kapisina vurdum adam cikti yardim edin evine cikartalim dedim kapiyi suratima kapattı ust katlara ciktim gene kimae yardim etmedi.kadin inanilmaz pis kokuyordu altına etmisti sanırım.bakkala gittim yardim edin diye orda kadin birakamam dedi yan apartmanlara gidip kapilari caldim yardima geldiler surukleyerek evine cikardik ama ev nasıl pis anlatamam cok kotude kokuyor. Yemek yiyemiyorda olabilir esime sosyal hizmerleri arayalim gelip kadini alsinlar bakim evine yerlestirsinler belliki yemekte yemiyor dedim eşim bana bagirdi karismayacaksin apartmandakiler bile yardim etmiyor herkes bikmis ondan kimseyide aramayacaksin dedi yardim ettigim icinde baya kizdi ben yanlismi.yaptim anlamadim.
siz doğru olanı yapmışsınız Allah sizin gibilerin sayısını arttırsın kocanız da odunMerhaba, bugün iki cocugumla disari cikmak için hazırlandım. Kücük cocugumu slinge koydum buyugu bebek arabasına koyacaktım kapıyı bir actım üst kat komşum kapımın tam önünde yatıyor yaşlı zihinsel engeli var sanırım. Cok korktum ambulansi arayalim dedim yatıyor ama konusuyor ayaklarim tutmuyor diyor ambulans istemedi karsi komşunun kapisina vurdum adam cikti yardim edin evine cikartalim dedim kapiyi suratima kapattı ust katlara ciktim gene kimae yardim etmedi.kadin inanilmaz pis kokuyordu altına etmisti sanırım.bakkala gittim yardim edin diye orda kadin birakamam dedi yan apartmanlara gidip kapilari caldim yardima geldiler surukleyerek evine cikardik ama ev nasıl pis anlatamam cok kotude kokuyor. Yemek yiyemiyorda olabilir esime sosyal hizmerleri arayalim gelip kadini alsinlar bakim evine yerlestirsinler belliki yemekte yemiyor dedim eşim bana bagirdi karismayacaksin apartmandakiler bile yardim etmiyor herkes bikmis ondan kimseyide aramayacaksin dedi yardim ettigim icinde baya kizdi ben yanlismi.yaptim anlamadim.
Allah yardımcısı olsun. Gerçekten hangi ara bu hallere geldik biz. Benim babaannem hep iyi güne kalmadık kızım der ne zaman arasam. Gecen bunların yaşadığı bi yerde yasli bir amca evinde ölü bulundu. On gün olmuş öleli cesedini siz düşünün artık. 8 tane evladı varmış adamınKimseye birakmadim küçügü kucagimda slinge koydum buyuk bebek arabasındaydı yardımı cagirirken yanimdan ayirmadim ikisinide. Bilmiyorum evde olurmu isiklarida yanmiyor endiselenmedim degil kimsem yok dedi bakmaya geleni yok sanirim
Konu sahibi yetkili yerleri aradinmi ? Son durum nedirMerhaba, bugün iki cocugumla disari cikmak için hazırlandım. Kücük cocugumu slinge koydum buyugu bebek arabasına koyacaktım kapıyı bir actım üst kat komşum kapımın tam önünde yatıyor yaşlı zihinsel engeli var sanırım. Cok korktum ambulansi arayalim dedim yatıyor ama konusuyor ayaklarim tutmuyor diyor ambulans istemedi karsi komşunun kapisina vurdum adam cikti yardim edin evine cikartalim dedim kapiyi suratima kapattı ust katlara ciktim gene kimae yardim etmedi.kadin inanilmaz pis kokuyordu altına etmisti sanırım.bakkala gittim yardim edin diye orda kadin birakamam dedi yan apartmanlara gidip kapilari caldim yardima geldiler surukleyerek evine cikardik ama ev nasıl pis anlatamam cok kotude kokuyor. Yemek yiyemiyorda olabilir esime sosyal hizmerleri arayalim gelip kadini alsinlar bakim evine yerlestirsinler belliki yemekte yemiyor dedim eşim bana bagirdi karismayacaksin apartmandakiler bile yardim etmiyor herkes bikmis ondan kimseyide aramayacaksin dedi yardim ettigim icinde baya kizdi ben yanlismi.yaptim anlamadim.
Ayy tüylerim diken diken olduMerhaba, bugün iki cocugumla disari cikmak için hazırlandım. Kücük cocugumu slinge koydum buyugu bebek arabasına koyacaktım kapıyı bir actım üst kat komşum kapımın tam önünde yatıyor yaşlı zihinsel engeli var sanırım. Cok korktum ambulansi arayalim dedim yatıyor ama konusuyor ayaklarim tutmuyor diyor ambulans istemedi karsi komşunun kapisina vurdum adam cikti yardim edin evine cikartalim dedim kapiyi suratima kapattı ust katlara ciktim gene kimae yardim etmedi.kadin inanilmaz pis kokuyordu altına etmisti sanırım.bakkala gittim yardim edin diye orda kadin birakamam dedi yan apartmanlara gidip kapilari caldim yardima geldiler surukleyerek evine cikardik ama ev nasıl pis anlatamam cok kotude kokuyor. Yemek yiyemiyorda olabilir esime sosyal hizmerleri arayalim gelip kadini alsinlar bakim evine yerlestirsinler belliki yemekte yemiyor dedim eşim bana bagirdi karismayacaksin apartmandakiler bile yardim etmiyor herkes bikmis ondan kimseyide aramayacaksin dedi yardim ettigim icinde baya kizdi ben yanlismi.yaptim anlamadim.
Arayın muhakkak.Yarin ilk belediyeyi arayayim o zaman teyze asiri kotu durumda