aynı proßlem ßende de vardı ßulutum.. 2-3 kez saßrettim... gecenin 12 sinde 1 inde discodaymı$ gibi hisediyordum kendimi...ßelki kısar diye sustum ama yana$madı...en sonunda eve cıktım kapıya annesi cıktı söyledim ama saygısız biriymi$ ki kapıyı suratıma kapadı...ertesi gün bir üst kata cıkmıs, civi sesinden rahatsız oluyoruz diye ßize inat onları uyarmı$lar.. ve bu insanlar apartmanda kiracı oturuyor. Apartmanın diğer sakinleri 20 25 senedir oturuyor ßiz de dahil... Ya geLdigin ortama uyacaksın ya da gideceksin demi$ler... Tavana vurdum fayda etmedi. En sonunda 5 senedir kapıcımız oLan adama söyledim yeter dedim ya $unları uyarın ya da poLis cagırcam... Adam aradı gece vaktı, cocuk bas bas bagırıyor bize duyurmak icin yok yetti de rahat yok da ßilmem ne...Annesi rahatsızmı$ galiba onların üstündeki kom$u geldi kac senelik kom$umuzdur kendisi o söyledi. Dedim rahatsız anlıyoruz da sonucta ßurası apartman yani cık müstakil eve o zaman... O gün ßugündür pek rahatsızLık yok $imdilik....Senin dedigin cinsellikleri de duyuyordum ßen, kadın mı aLıyordu eve napıyordu ßilemem ama, ßagrı$malar ßilmem nee..Tuvalletten dahi duyuLuyordu...EEEEEhhh dedim yanii....Git söyle güzeLim, ne çekeceksin yaa..İster tanı ister tanıma, saygısızLıktır ßu yani...Yapıyorsan da sessiz oL, coLuk cocuk ortamı ev zaten ayıp yani...