- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
kızlar bunlar yine basladı..diger komsuyla kapıya dayanacagız simdi..gazamız mubarek olsun..biz geliyoruzzzzklava:
pc acık eve gelince yazacagım neler oldugunu
geldim kızlar...hemen anlatıyım..
bunlar tam sapıtmısken dayandık kapıya..ben,annem,sapıkların üstünde oturan komsu ve eşi basladık zile basmaya..biz apartmanın içinde sesli konusunca bi kac komsuda cıktı..meger diger komsularda duyuyorlarmıs sesleri.bi kac uyarmıslar adamı ama adam umursamamıs.neyse işte zile bastık acmıyorlar.sonra adam iceriden bagırdı..gelmiyim oraya..........diye bi küfür etti.o küfür edince komsuların eşleri bayanlar siz eve girin biz hallederiz dediler..biz geldik onlar yukarda hala zile basıp kapıyı tekmeliyorlar..ve kadın hala gülüyor..ya bu kadın nasıl bi anne ben anlamıs degilim.bi kadında hiç mi utanma duygusu olmaz ya
senin komsular iyice yüzsüzlügü ele almis,kibarca uyarmak bile ise yaramicakmis...kızlar diger komsular kapıyı tekmeleyince actı adam kapıyı.ben evden dinledim sesleri o yuzden tam net duyamadım.adam bagırdı tamam len gidin zaten bitmisti işimiz demez mi bideklava: takk diye kapıyı kapattı..simdi o pis sesler kesildi ama kadın tamam askım sinirlenme falan diyo.sapıkların üstünde oturan kadın görmüs,kadın cok acık bi gecelikle kapıya cıktı bütün erkekler gördü valla dedi :mymeka:
bide tam isimiz bitmisdi dedi ha:roflol::roflol:
kızlar sapıklar sesini kesmişken ben uyuyum..ilk kez bu saatte sesleri yok galiba tepkimizin faydası oldu..bide yatarmısım onlarda yine baslarlarmıs :1shok: bu kadar olaydan sonra onlar nasıl insanların yüzüne bakacak merak ediyorum..off berbat bi gün gecirdim insallah bi kac gün sesleri cıkmaz..iyi geceler arkadaslar..cok mutluyum uyuyacagımdelikafadulden
firsati bulmusken kalkma hatta bikacgün:smiley-cool: