- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
saaapıklaaaraa ölüüüm
saaaapıklaaaarraa ölüüüm
dayan bulut düşmanı denize dökeceğiz az kaldı
saaaapıklaaaarraa ölüüüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saaapıklaaaraa ölüüüm
saaaapıklaaaarraa ölüüüm
diiiimi ama...canım sen bu konuyu nie daha önceden açmadın kii..bak 1 gece de zafere ulaştık gibi gözüküyo..hem senin uykularına hemde aile planlamasına faydamız oldu ne mutlu bize dimi kızlar ama...
daha önceden yazsaydın 5 i tamamlayamazlardı da neyseee... delikafadulden hadi bu kadarıyla geçmiş olsun...
kızlar zannımca konu geyiğe kayıyo her an biri gelip bizi dağıtabilir sessiz olun
ben yatoyom gelişmeleri yarın alırım
yada kızkanırım hadi sizde yatın çabuuk kapatın pc leri
yok canım hepsini okumadım...
cnm benim nolcak yaaa...hayat böle geçio birazda galiba saçmalıklardan komiklikler çıkaraak.ama durum gerçektende buraya doğru kaydı.trajikomik bir durum yanii..hadi sen yatt cidden hazır bunlar utanmaya başlamışken her an geç kalmış olabilirsin.haaa olurda gene coşarlarsa biz burdayız teknik ,taktik her türlü yanındayızzz kaydirigubbakcemile3
aman amannn ii uyu fırsat bu işte.şimdide sen güldürdün valla beni onlar yukarda oohhhhhhh sen altta ağlamaca... sırnaşık şey ama o kadarda haksız olma.ayda illaki 3-4 gece uyuyosundur cannımmmmmmm kadınlık halleri bu mecburen yaniii...sen en iyisi bi tane i pod al ve dinlerken uyu.allah rahatlık versin canımcımmmm :teselli:
kızlar benim üst kat komsumla ilgili bi sorunum var..aslında özel hayata sonsuz saygım var ama yetti artık.ne uyku kaldı nede huzur..
üst kat komsumun yatak odası benim odamın yukarısı..cinsel yasantılarına her gece sait olmak zorunda kalıyorum.öyle bagırıyorlarki uykumdan uyanıyorum..suanda sesler basladı deli olucam ya..adam karısına küfür falan ediyo..fantazileri genis yani..ama artık midem kaldırmıyor..saatlerce onlar yüzünden uyuyamıyorum..bide 5 tane cocukları var onlar nasıl uyuyor o seste anlamıyorum.işe gidiyorum ve sabah erkenden uyanıyorum..onlar yüzünden günde 2-3 saat anca uyuyabiliyorum.uykusuzlukta hasta etti beni.salonda yatıyım diyorum olmuyor.salon E5 yolunun üzerinde ordada araba,kamyon gürültülerinden uyuyamıyorum.cok kötüyüm..özel hayata saygım sonsuz ama bu kadarda abartı olmazki.annemde cok rahatsız oluyor ama kırgınlık olur komsular arası küslük olmasın diye sesini cıkarmıyordu.sabır ediyoruz ama canımıza tak etti...onlara söylesem ne diyebilirim..nasıl söyleyecegim..acayip utanıyorumda..nasıl cözebilirim bu konuyu?
Olayın vehametini bir yana bıraktım yorumlara koptum:roflol: uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum, o çifte gelince bariz sapıklar belli, başkalarının onları duymasından zevk alıyorlar, ama onları duymaktan insanlar zevk almıyor kapılarına dayanıyor artık, bu kısmada yüzsüzlük denir herhalde, bencede polisi arayın polis bi kaç kez eve gelince ve merkeze gidince belki sesleri kesilir biraz Allah yardımcınız olsun, evdeki 5 çocuğa yazık potansiyel sapık yetişecekler aileden eğitimli:1no2:
Ayyyyyyyyyyyy bunun ne illet bişey olduğunu yaşayan bilir aynısı benimde alt komşum ve yeni evliler...ve sadece kadının sesi çıkyor ama olmaz böyle bişey kardeşim...Ben evli olmama rağmen tahammül edemiyorum...-tatlicadiarzu-
Ramazan ayında bile gece gündüz işbaşında idiler...herkesin görüşüne saygım var elbette ancak bu kadar aleni olunca insan çıldırıyor..
En sonunda annesini aradım ve durumu anlattım ayıp belki kızın gece gündüz durmuyor demek ama canımıza tak etmişti artık ..annesi ne dese beğenirsiniz şakalaşıyorlarmış..:1shok:.eeeeeeeeee pes yani şakalaşmayla diğerini ayırt edebilecek kadar büyüdüm dedim..
şimdi yüzüne bakmıyorum valla ..Çok üzgünüm çoook