- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
hem 5 çocuk hemde sabaha kadar haaaCADIARZUpek inandırıcı gelmedi bu bana numaramı yapıyorlar acaba:uhm:
:roflol: ayy ayy ayyyyyy...mahalleye naklen kırmızı nokta yayını.offfff canım valla haklısın..kime ne dersin nasıl anlatırsınn..diyorum ya artık yaz ad geldi cam kapı daha net ..pislikler yaaa....bakalım bu akşam napacaklar valla takip edicem canım yaaa..bu arada yaş kaçç??soğucaksın yaaa daha evlenmeden.. sırnaşık şey
hem 5 çocuk hemde sabaha kadar haaaCADIARZUpek inandırıcı gelmedi bu bana numaramı yapıyorlar acaba:uhm:
numara yapıyorlarsa daha da vahim yaaa..kime neyin numarası..ayyyyyyyyy bunlar film çekiyor olmasınlar yaaaaa..... kafamçokkarıştı yada ne bilim belkide izliyorlardırr.. ııy ıyy
23 yasına yeni girdim 22 gibi bisey yanı yerimseniben valla sogudum ben evlilikten.midem bulanıyor ıyyy..evlenmiycemmmm böyle oynuycam ben oyuncaklarımla gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile3 saka bi tarafa cidden sogudum ya evlilikten..dedigin gibi bide yaz geldi penceler acık hep..onlar acaba ısık acıkken mi yapıyorlar valla cümle alem görür hem ısık acık hem pencere-tatlicadiarzu-
nasıl bi numara yapabilirlerki..bizde anlamıyoruz 5 cocukla nasıl böyle rahat oluyo bu iş..cocuklar biraz degisik.nasıl anlatsam.hiç konusmuyorlar.o cocugun biriyle yegenim aynı sınıfta,okuldada hiç sesi cıkmazmıs,tek oturuyormus sırada,hiç arkadası yokmus.cocuklarında sorunu var sanırım ya
yazık o çocuklara yaa günahları ne ki..kimbilir kaç kere seslere ve hatta görüntülere bile maruz kaldılar.çocuk yaşlarda nasıl bir travma yaratır bunlar..sonuçlar o kadar acı olurki.erkekse sapık olur.kızsa hem sapık olur hemde vajinismus u bile yaşayabilir evlenince.insanı insan yapan şeylerin başında bu da geliyor.ar ve namus.yoksa bizi hayvanlardan ayırırmı bu işler.kargalar dışında tüm hayvanlar ulu orta cadde sokak yapıyor zaten ama ayıp olduğunu bilmeden.ama bunlar .........
belki istem disi oluyordr ama o sesi de duyuyorlar kontrol edebilirler komsulari belki onlari ilgilendirmiyor ama insan cocuklarindan utanir...
artik iyce avrupayi olduk iyi seyleri alsak iyi bu tür seyleri aliyorz iyce
bence bunlar uyuşturucu kullanıyor olabilir.. keyif verici madde falan...
bu yolla polise ihbarda bulunabilirsiniz canım...
normal insan işi değil çünkü bu ...
Simcik bir izle...bak bakalim ses mes geliyormu aksama...
Eger yine son gaz devam ediyorlarsa....dayanin kapiya....
Topluca tüm golu gomsu bismillah deyip omuzlayin kapiyi...görüntüleri bizimlede paylasmin icün herseyi tilifona gaydet bulutum....
Gelismelerden habardar olalim...hihoyyyt
bence bunlar uyuşturucu kullanıyor olabilir.. keyif verici madde falan...
bu yolla polise ihbarda bulunabilirsiniz canım...
normal insan işi değil çünkü bu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?