- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
onlar bu kadar ses yapmaya utanmıyorlarsa sizde onları uyarmaya utanmayın bence .uygun bir dille anlatın derdinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim kızlar...hemen anlatıyım..
bunlar tam sapıtmısken dayandık kapıya..ben,annem,sapıkların üstünde oturan komsu ve eşi basladık zile basmaya..biz apartmanın içinde sesli konusunca bi kac komsuda cıktı..meger diger komsularda duyuyorlarmıs sesleri.bi kac uyarmıslar adamı ama adam umursamamıs.neyse işte zile bastık acmıyorlar.sonra adam iceriden bagırdı..gelmiyim oraya..........diye bi küfür etti.o küfür edince komsuların eşleri bayanlar siz eve girin biz hallederiz dediler..biz geldik onlar yukarda hala zile basıp kapıyı tekmeliyorlar..ve kadın hala gülüyor..ya bu kadın nasıl bi anne ben anlamıs degilim.bi kadında hiç mi utanma duygusu olmaz ya
geldim kızlar...hemen anlatıyım..
bunlar tam sapıtmısken dayandık kapıya..ben,annem,sapıkların üstünde oturan komsu ve eşi basladık zile basmaya..biz apartmanın içinde sesli konusunca bi kac komsuda cıktı..meger diger komsularda duyuyorlarmıs sesleri.bi kac uyarmıslar adamı ama adam umursamamıs.neyse işte zile bastık acmıyorlar.sonra adam iceriden bagırdı..gelmiyim oraya..........diye bi küfür etti.o küfür edince komsuların eşleri bayanlar siz eve girin biz hallederiz dediler..biz geldik onlar yukarda hala zile basıp kapıyı tekmeliyorlar..ve kadın hala gülüyor..ya bu kadın nasıl bi anne ben anlamıs degilim.bi kadında hiç mi utanma duygusu olmaz ya
Inanilacak givi degil , ne terbiyesiz sey bunlar, insan en azindan cocuklarindan utanir be bu ne???
Bir bulut olsam sana birsey sorcam,
ilgimi cekti, e5 modadan gecmiyor diyorsun, ama biz baska evde kaliyoruz diyorsun, kadin sana kadiköydeki evde kalin diyor, sen de biz baska evde oturuyoruz diyorsun, istanbul icinde 3 eviniz var ve siz mevsimine göre evmi degistiriyorsunuz??? Buda güzel:))))
Ayrica kadini asansörde gördüm konustum diyorsun, sonra annem kadina dedi ki kizim size gelmis, sizde böle böle tepki vermisiniz dedi diyorsun.
yazmalarin biraz garip geldi bana, ilgimi cekti, belki uykusuzlukdan olmusdur...:)
kızlar diger komsular kapıyı tekmeleyince actı adam kapıyı.ben evden dinledim sesleri o yuzden tam net duyamadım.adam bagırdı tamam len gidin zaten bitmisti işimiz demez mi bideklava: takk diye kapıyı kapattı..simdi o pis sesler kesildi ama kadın tamam askım sinirlenme falan diyo.sapıkların üstünde oturan kadın görmüs,kadın cok acık bi gecelikle kapıya cıktı bütün erkekler gördü valla dedi :mymeka:
istanbul içinde 3 dairemiz var ve biz 2 dairede oturuyoruz.kadıköydeki dairede kısın kalıyoruz,burada yazın..kadın bize rahatsız oluyorsanız kadıköydeki daireye gidin dedi..3üncü bi evden bahsetmedik orada.yanlıs anlamışsın...
anneme asansörde karsılastık dedim ama annem kızım size gelmiş gibi bi cümle demis bende anneme dedim hatta niye öyle dedin ben ona gitmedim asansörde karsılastık dedim.annemde sinirden ne dedigimimi biliyorum dedi...
yazmalarım garip degil ama siz garip anlamak istiyorsanız orası baska..yeterince sorunum var bide kendimi ıspatlamak zorunda bıraktırmayın lütfen...iyi geceler
Haklisiniz sizi üzmek flaan degildi niyetim.
Ama simdide yazmisiniz kisin kadiköyde kaliyoruz, biraz önce kisin modada kaliyoruz diye yazmistiniz, eee birde simdi kaldiginiz ev var ise, etti 3?
yanlismi?
yani cok bariz sekilde söledikleriniz tutmuyor, neyse, vardir bi bildiginz.
kızlar diger komsular kapıyı tekmeleyince actı adam kapıyı.ben evden dinledim sesleri o yuzden tam net duyamadım.adam bagırdı tamam len gidin zaten bitmisti işimiz demez mi bideklava: takk diye kapıyı kapattı..simdi o pis sesler kesildi ama kadın tamam askım sinirlenme falan diyo.sapıkların üstünde oturan kadın görmüs,kadın cok acık bi gecelikle kapıya cıktı bütün erkekler gördü valla dedi :mymeka: