Üst kat komşum neden böyle :(

Size tavsiyem kadinla sacbasa bile girseniz, erkekleri bu tur seylere hic bulastirmayin. Agiz tartismalari uzayinca sonuc cok fena oluyor.
Dun karşı komsum ve alt kati birbirine girdi. Adam karsi komsumun evine girmeye calisip kadina kufur etmis.
E tabi aksam karsi komsumun esi 5 arabayla geldi işten. Asagida adami beklediler. Allah'tan adam otobus şoförüymus uzun yola gitmis.
Esim sakinleştirip eve de soktu hepsini. Ama bu olay büyüyecek biliyorum.
O sebeple ya mahkemeyle halledin, ya da asla muhattap olmayin bu tip insanlarla.

Bende de var böyle bir manyak. Bir sustum, iki sustum üçüncüde öyle bir patladım ki, deli deliyi görünce sopasını saklarmış derler ya, aynen öyle oldu. süt dökmüş kediye döndü, daha ses seda yok bi kaç aydır..

Nedir bu KK kadinlarinin ust komsudan cektikleri?:KK67:
Altta kalanın canı çıksın diye düşünüyorlar canım sanırım :( benim altımdada 2 daire var asla bi tane bişey atmam bana yapılmasını istemediğim şeyleri onlara yapmam ama herkes böyle düşünmüyor maalesef

Ev sahibide dengesiz gibi geldi bana madem kadın manyak çıkar gitsin kiracimi yok . Ne hakki varmis sana hakaret etmeye skma canni birak o manyak sizden korksun cekinsin

Size tavsiyem kadinla sacbasa bile girseniz, erkekleri bu tur seylere hic bulastirmayin. Agiz tartismalari uzayinca sonuc cok fena oluyor.
Dun karşı komsum ve alt kati birbirine girdi. Adam karsi komsumun evine girmeye calisip kadina kufur etmis.
E tabi aksam karsi komsumun esi 5 arabayla geldi işten. Asagida adami beklediler. Allah'tan adam otobus şoförüymus uzun yola gitmis.
Esim sakinleştirip eve de soktu hepsini. Ama bu olay büyüyecek biliyorum.
O sebeple ya mahkemeyle halledin, ya da asla muhattap olmayin bu tip insanlarla.
Aynen canım erkekler işin içine girince olay büyüyor.eşim kavga etmeye gitseydi durdurmasaydım şuan karakollarda olabilirdik.küfür edince çıldırdı eşimde rengi bembeyaz oldu.kapıyı kitledimle anahtarı nasıl sakladığımı bilemedim :(

Ev sahibide dengesiz gibi geldi bana madem kadın manyak çıkar gitsin kiracimi yok . Ne hakki varmis sana hakaret etmeye skma canni birak o manyak sizden korksun cekinsin
Canım üstkattakilerin kendi evi.terbiyesizin önde gideni canım hakaret etmeye Hakkı yok ama dilin kemiği yok işte kendini bilmeyen biri olunca baş edilmiyor.

deli deliyi görünce sopasını saklar ama bu kadına sökmez bence bu kural..

işi psikopatlıga bole dökebilir,o bağıran adamda onun gıbı dengesız biri olabılır..

bence 11 ay o ne yapsa batmasın sana,madem tasıncaksın,alttan al,görme duyma..

hanı işin sonu kesici,delici alet kullanmaya kadar varacak dıye korktum açıkçası..

Canim seni korkutmak gibi olmasin da ben de boyle bir olay yasadim. Ust komsumuzla sorunluyduk kadin surekli cay artiklarini vs atiyordu hepsi balkona:-( ust katta gece yarisi resmen zipliyordu inat icin. Yine boyle bir gun balkona kahvalti hazirlamistim arkadaslarim geldi ve kadin ustkattan halilarini silkeledi biz de tepki gosterince ogluyla evime saldirdi inanilmaz korkunctu bicakla geldiler. O gun evden ciktik dava actik esim de ben de hukukcu oldugumuz icin sonuna kadar ugrastik ceza aldilar. Allah korudu o gun bizi öldürebilirlerdi cok dikkatli olun bu ayarsizlar her turlu zarar verebilir. .

Bende de var böyle bir manyak. Bir sustum, iki sustum üçüncüde öyle bir patladım ki, deli deliyi görünce sopasını saklarmış derler ya, aynen öyle oldu. süt dökmüş kediye döndü, daha ses seda yok bi kaç aydır..
Canım ev sahibimizin kızıda bu apartmanda oturuyor tanıyor kadını.oda aynen ondan çirkef olursan sesini kapar dedi.iyiden anlamıyor insanlar kötü olmak kolay önemli olan insan olmak ama anlayan yok işte :(

:KK11: amaaaan ne terbiyesizmis oyle
Insan bile bile niye baskasini rahatsiz ederki bu sekilde
Firsatiniz varsa gidin diycem ama gittiginiz yerdede boyle biri cikarsa karsiniza:KK43:

deli deliyi görünce sopasını saklar ama bu kadına sökmez bence bu kural..

işi psikopatlıga bole dökebilir,o bağıran adamda onun gıbı dengesız biri olabılır..

bence 11 ay o ne yapsa batmasın sana,madem tasıncaksın,alttan al,görme duyma..

hanı işin sonu kesici,delici alet kullanmaya kadar varacak dıye korktum açıkçası..
Aynen canım bende bundan korkuyorum.tartışmalarda altta kalan birisi değilim ama küfür edilince dolup kalıyorum,tartışırım ama kavga edemem.o yüzden sabır :(

Canım ev sahibimizin kızıda bu apartmanda oturuyor tanıyor kadını.oda aynen ondan çirkef olursan sesini kapar dedi.iyiden anlamıyor insanlar kötü olmak kolay önemli olan insan olmak ama anlayan yok işte :KK43:
yok yok iyilik gerçekten yaramıyor bazı insanlara, ben ilk olaydan sonra tatlı yapıp götürmüştüm, neticede aynı apartmandayız birbirimizin yüzüne bakıyoruz diye, ben yaklaştıkça daha beter oldu.. hak edene hakettiği muameleyi göstermek lazım bazen..

Canim seni korkutmak gibi olmasin da ben de boyle bir olay yasadim. Ust komsumuzla sorunluyduk kadin surekli cay artiklarini vs atiyordu hepsi balkona:-( ust katta gece yarisi resmen zipliyordu inat icin. Yine boyle bir gun balkona kahvalti hazirlamistim arkadaslarim geldi ve kadin ustkattan halilarini silkeledi biz de tepki gosterince ogluyla evime saldirdi inanilmaz korkunctu bicakla geldiler. O gun evden ciktik dava actik esim de ben de hukukcu oldugumuz icin sonuna kadar ugrastik ceza aldilar. Allah korudu o gun bizi öldürebilirlerdi cok dikkatli olun bu ayarsizlar her turlu zarar verebilir. .
Büyük geçmiş olsun canım :( Allah korumuş sizleri.bende böyle büyük kavgalar yaşamaktan korkuyorum o yüzden sabır edicem burdan taşınıncaya kadar.

:KK11: amaaaan ne terbiyesizmis oyle
Insan bile bile niye baskasini rahatsiz ederki bu sekilde
Firsatiniz varsa gidin diycem ama gittiginiz yerdede boyle biri cikarsa karsiniza:KK43:
Canım 11 ay sonra taşıncaz kendi evimize.taşınacağım apartmanda annem ve ablam komşum :) şuan taşınamam maalesef o yüzden sabır edicem

yok yok iyilik gerçekten yaramıyor bazı insanlara, ben ilk olaydan sonra tatlı yapıp götürmüştüm, neticede aynı apartmandayız birbirimizin yüzüne bakıyoruz diye, ben yaklaştıkça daha beter oldu.. hak edene hakettiği muameleyi göstermek lazım bazen..
Bende bugün bu kadın bana küfür etti hiç mi karşılaşmıcaz utanmayacak mı beni görünce dedim anneme,annemde böyleleri küfür etmekten utanmıyorda seni görünce mi utanacak dedi.Allaha havale ettim canım.inşallah kendi gibileriyle karşılaşır ömür boyu

Back
X