Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım oturduğum apartman o kadar değişikki görmen lazım.herkes birbirinin arkasından konuşuyor yüze gelince gülüyorlar.mesela geçenlerde bi komşum bana başka bi komşuyu kötüledi.yorum yapmam asla.tanımıyorum bişey diyemem dedim.sonra baktım ertesi gün kol kola pazardan geliyorlar!kimseye güvenmiyorum burada maalesef
canım işte o kadar mantık dışı konuşuyorki söylenecek sözün kalmıyor.evin içinde içilmemesi için herkes balkonda içer kadın bize evde için diyor :) annen rahatsız oluyorsa balkona çıkmasın diyebildim anca.
bi insan beni bişeyde 1 kere uyarsa hem utanırım hemde dikkat etmek için dahada özenirim.neden ve nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyorlar anlamıyorum canım ya
bi insan beni bişeyde 1 kere uyarsa hem utanırım hemde dikkat etmek için dahada özenirim.neden ve nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyorlar anlamıyorum canım ya