Üst kat komşu kapıma dayandı

Başına iş alabilirdin adamlar kapına kadar dayanmış. Yoksa insan olan bir vurmada anlar zaten.
O günden sonra da hala devam ettiler dün gece çocuk o kadar çok koştu ki saatlerce kadın ilk defa bağırdı yeter artık diye aşağıda deli adam var gelicek dedi duydum çocuk ağladı dinlemedi ben koşmasına kızmıyprdum çocuğu hiç uyarmamalarına kızıyordum hiç demiyolardı aşağıda insan var dur diye defalarca uyardım dün ilk defa kızdı

O zaman seninde tepende yıllarca koşsunlar durmadan uyar et devam etsinler hiç sesini çıkarma sende
Ne ilgisi var? Aynı şeyi bende yaşadım apartman grubundan yazarak belirttim "Alt katımdan cok gürültü geliyor biraz dikkat edilmesini rica ediyorum" diye. Duvara vurmak insanlık, çağ dışı bir hareket.

Ne ilgisi var? Aynı şeyi bende yaşadım apartman grubundan yazarak belirttim "Alt katımdan cok gürültü geliyor biraz dikkat edilmesini rica ediyorum" diye. Duvara vurmak insanlık, çağ dışı bir hareket.
Hahahaha güldürdünüz beni tamam en elit sizsiniz apartman grubu falan yok olsa bende yazarım defalarca yönetimle uyarı gönderdim kendilerine aynı şekilde devam ettiler onlar çağ dışı olmuyorda ben vurunca çağ dışı oluyorum saçma zihniyetinizi kendinize saklayın

Bizim eski oturduğumuz evde üst katimizda böyle sorunlu kişiler vardı koşturma değilde sürekli yüksek ses gürültü patirdi vardı ve gece 12 den sonrada devam ediyordu .bir gece yine güm diye bir ses geldi eşimde yeter be diye bağırdı vurdu tavana ..kim olduklarını bilmiyoruz bizde yeni tasinmistik oraya bı adam indi kapımızı çaldı aynı sizin gibi gece saat yarimda acarmisiniz dedi adamın sesi alkolluydu eşim acacakti fakat adam alkollü kapıda kendi kendine konuşuyordu actirtmadim kapıyı ben çünkü kavga çıkacaktı polisi aradik geldi .önce bize uğradı sonra onlara çıktı adam alkolluydu zaten gördüler bu saatte gürültü yapmamaları gerektiği konusunda uyardılar ve kimsenin kapısını bu saatte calamazssin diye uyardilar

Bunlarda yüksek sesle müzik açıyolar hadi ona bir şey demiyordum ama pazar günü sabahın 8 inde hiç durmadan koşturma sesine gece yarılarına kadar koştırma sesine dayanamadım artık evin içinde yankılanıyor ses sanki anlatamam yani saatlerce koşuyor bazen

Terbiyesizler işte apartman adabı yok ..bizim bunlar zaten sorunluymus bina yönetimi söyledi üstelik kiracılar aidat falanda odemiyorlarmis birikmiş borçları varmış ama kimse bişey yapamiyor.hele esim aşırı rahatsız olur böyle seylerden ..zamanla evden soguduk inanirmisiniz ve bir yilin sonunda tasindik ordan ..münakaşa yaşanmadı birdaha ama yine devam ettiler gürültüye..

Ben kapıma geldikten sonra yöneticiye söyledim tekrar konuştular üst yönetimle birlikte gittiler kapılarına . Özür dilemişler biz o kadar gürültü yapmıyoruz demişler. O günden sonra da bir şey değişmedi hala koşuyor çocuk ama arada bir çocuğa kızdıklarını duyuyorum artık ilk defa

Vallahi Allah sabır versin size ne diyeyim

Konu sahibi hanımefendi duvara vurmak etik değil, hoş değil diyenlere saldırgan bir tavır sergiliyor okuduğum kadarıyla. Ama kendisinin saldırıları duvar ve klavye üzerinde kalıyor sadece.
Hahaha napmamı bekliyorsun peki adamlara gidip saldırayım mı ya da burda yazanların evini bulup saldırayım mı yani gidip döveyim mi

Bana da vuruyorlar ama tık sesine bile. Az kaldı o vilrda sağını bir taraflara monte etmeme.
Koltuğa oturuyorum, gıcırdama yapıyor vileda sesi. Valla çıldırcam şu kadar sinir edenok az şey var
Asla konu sahibi için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama bazı insanlar da gerçekten takıntılı oluyor.
Bakın abartmıyorum, oğlum dünyada olabilecek en sakin, en uysal çocuklardan biridir, biraz da temeldir, suyunu bile benden ister.
Eski evimde çocuk ayağa kalkıp yürüse bile alttan vurmaya başlıyorlardı. Bebek yürümesi biraz koşturmalı olur ya, tam denge olmadığı için. Çocuk 2 yaşına kadar kanepeye yapışık yaşadı alttaki manyaklar yüzünden (hala vicdanım sızlar bu yüzden)
Ciddi ciddi sataşmak için nefes tutup bizden ses gelsin diye beklediklerini düşünüyordum. Kıyamadım oğluma taşındım ordan.
6 yıldır başka bir apartmanda oturuyorum. Komşular çok iyi sağolsunlar, burada rahat etti oğlum, rahat rahat dolaşıyor evin içinde.
Bu arada bizim eski eve 4 çocuklu bir aile taşındı. Alttan duvara vurunca basmışlar evi, alt kat sinmiş oturmuş. Allah'ın sopası yok işte.
Dediğim gibi konu sahibi için söylemiyorum ama bazı insanlar gerçekten sıkıntılı. Nefes tutarak yaşanmasını bekleyenler var

Kedi patisi sesine üst komşusuna çıkan varmış.
Bu arada bizim alt komşu, bizim sesinden rahatsız olmadığımız üst kata çıkmış, sesiniz çok geliyor diye. Dememişler bile biz alt katın alt katıyız diye. Üst komşuyla denk geldik de söyledi (yeni taşınmıştı)
İnanılmaz asab bozucu, arkadaşım biz de kaldı küçük köpeği vardı 2 kez havladı duvara vurdular. Artık onlar vurunca ben de vuruyorum ama vurulduğu an beynim elektirik çarpmışa dönüyor sinirden ya.
İyi ki taşınmışsınız, iyi ki imkanınız varmış. Allah kimseye vermesin böyle komşu ya. Yüzsüzler.
Tabi ben de konu sahibi için demiyorum ama valla bazıları dediğiniz gibi aşırı aşırı takıntılı.

Sizinki itici onlarınkide daha beter

Hiç değilse insanı bir sekilde mesaj atın konuşun o ne ya duvara vurmak ??

Aynı şeyi yaşıyorum sabrettim sonunda gece kapılarına çıkıp konuştum. Saolsunlar dikkat ediyorlar bu da benim şansım komşudan yana galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…