Üst kat komşu kapıma dayandı

Benim üst komşumda böyleydi. İşine gelince duvara vururdu, kapısına giderdim konuşalım diye. Kapının arkasından git git diye bağırırdı. Cesaretiniz yoksa birşeylere kalkışmayınız. Saat 12 olsa neyse. 12ye kadar çıkarılan seslere rahatsız edici olmadığı sürece ses çıkartmam. Biraz sizde abartmışsınız, kapısına gidip neden uyarmadınız ki

Duvara vurmak trafikte hatalı olana uzun süreli korna basmak gibi sanırım

Daha önce çok kez duvara vurdum bende işe yaramıştı kapıma gelsele cikardim da .kusura bakma da duvara vurup kapıyı açmamak korkaklık bence eğer eli bicakli silahli kavgaya gelmedilerse ben olsam açardım

Eğer kapıya elin adamı geldiyse kapı arkasından senin muhattabin Esim derdim

Kapıya dayanmak tabiri o şekilde olmaz

Kapıya dayanmak tabiri o şekilde olmaz
Kapıya dayanmak görmemiş. Ben sabah 8de bir komşumun dayanmıştım kapısına sinirimden tüm apartmanı da uyandırmıştım. Karantina döneminde sabah 8de yatak odası süpürüyordu manyak kadın. Defalarca arayıp durmasını istedik durmadı, virüs etkisiyle vücut ağrısından zaten zor uyuyorduk. Yanında bebesi olmasa dövecektim bile kadını. Neyse ki o evi sattım gittim şimdi karşı komşum belam

Ses yapan suçlu değil, yönetim yoluyla onceden uyarmasına rağmen hala ses yapmaya devam eden kişilerin duvarına vurduğu için alt kat mi suçlu gerçekten?

Evet duvara vurmak hoş birsey değil ama mesai gibi sabah 8 gece 12 ye kadar ses çıkarmak hoş mu? Bide utanmadan susmak yerine kapıya gelmişler. Yönetime söyleyin durum iyi yerlere gitmiyor polis çağıracağım deyin. Ses yaptıklarında da arayın polisi anlatın durumu.

Yaşamayan anlamaz. bir şey olmaz abartıyorsun diyende, gürültü yapan kişiyle benzer karakterdedir. net. Bende de aynından var. çıplak parkelere, fayanslara topuklarını vuraa vuraa bi odadan diğerine sürü halinde koşuyorlar. o sesler kafada bi süre sonra çekiç etkisi yapıyor. gece ses kesilince sessizlikte beynimde uğultu oluyor resmen Dibimde park, çevrem trafiğe kapalı Evhanımı anaları bi kere ellerinden tutup götürmez sebepte hasta olurlarmış. Milletin doğurup terbiye edemedikleri başımız dertte. size çok geçmiş olsun

Yönetici konuşmuş özür dilemek için kapıya geldik demişler bizim çocuklarımız ses yapmıyor o kadar başka dairelerin sesi de geliyor demişler gelip çay kahve içelim tatlıya bağlayalım demişler tamam dedim bir şey demeyeceğim artık

Bazi insanlar cocuktur evin icinde kosturur, hoş gorun diyip duruyorlar. Oysa cocukla ilgelenseler oturup basinda birlikte oyun oynasalar, gun icinde parka cikartip hem hava alip hem oynamasini saglasalar o cocuk ev icinde at gibi koşturarak oynamaz. Ama hem cocuklariyla ilgilenmiyorlar hem de efendim cocuktur diyip işinden cikiyorlar. Çocuklarin bagirip cagirmasj gurultu patirti ile oynamasi da bunun sonucu, çocugunu al karşina anne baba oyna birlikte, cocugunla konus, bak bakalim o cocuk bagirip cagirarak mi oynar, bir de utanmadan cocuguma laf geciremiyorum diyen anneler oluyor, cocugun ozel bir durumu yoksa sen cocugunau insan yerine koyup anlatmayi hic denemediginden diyalog kurmadigindan olabilir mi, dedigim gibi ozel durumu olan cocuga zaten kimse bir sey diyemez onun durumu ayri. Cahil insanlar gurultu yapmayi kendine hak gorurler, sikayet eden kabahatli duruma duser, bir kere sehir hayatinda yasadiklarini, toplum icinde yasamanin kurallari oldugunu ogrenmeliler. Ne yazik ki, insanlarin cogu kamuya acik yasiyor, artik kocasiyla kavgasini cekiyoruz, cocuguna bagirisini, cocugunun bagirip cagirip at gibi koşturmasini medeni insanlar cekiyor, medenice uyardigimizda da kabahatli biz oluyoruz. Yazan arkadaş da dayanamamış vurmuş duvara, ama korkmuş, korkması da normal, bu sekilde uyarıya ragmen gurultu yapan ne kadar medeni olabilir ki, polisi arasa ne olacak hiç, hukuki yollara mi başvursun, adalet sistemi o kadar islevsiz ki, durusmalara gir çik bir dunya zaman alir, ömürden omur goturur, ha burada o medeniyetsiz kisilerde daha da arsizlasir burnunuzdan getirir, biz mi dedik cocuk dogur, dogurdun bakmasini bil, ne mi yapacaksaniz, seytan diyor elinize alin matkabi calistirin gece yarisi, deliye daha deli lazim :) Millet bundan anliyor... Benim yasadigim yerde de var, saliyorlar cocuklarini butun gun gurultu patirdi, tum site birkac tane kendini bilmezin yetistiremedigi birkac cocugun gurultusune tahammul ediyor, bahcede yasayan komsunun cocuguyla, kocasiyla hergun kavgasini gurultusunu cekiyoruz, yan, alt, capraz komsularin hepsinin cocugu var, hepsini yakindan taniyorum, velhasil bildigim icin bunlarin ebeveynlerini uyarsan ne olacak, ebeveyn anlamiyor, bir de seni sucluyor, sonuc olarak ben soyle dusunmeye basladim, bu cocuklara yazik boyle ebeveynleri var, takiyorum kulakligi, aciyorum klimayi, bazen de alip basimi evden gidiyorum:)

O günden sonra çocuk koşmaya devam etti ne duvara vurdum ne bir şey dedim takmıyorum artık dün yine koşuyordu deli gibi annesi bağırdı sürekli dur artık diye ilk defa uyardıklarını duydum sonra aşağıda deli adam var bak gelir dedi çocuk ağladı koşmaya devam etti bağırdılar falan ama yok yapcak bir şey yok artık duymayacağım

Yani güven olmaz saldirabilirlerdi. Bundan sonra sizde tek başınıza böyle harekette bulunmayın derim. On dakika sonra tekrar gelmek nedir .. Bunun gunduzude var önünüzü kesebilirler.

Yani güven olmaz saldirabilirlerdi. Bundan sonra sizde tek başınıza böyle harekette bulunmayın derim. On dakika sonra tekrar gelmek nedir .. Bunun gunduzude var önünüzü kesebilirler.
Yönetici konuştu daha sonrasında yönetici diyor ki sana zarar verecek insanlar değiller burda kimse sana bir şey yapamaz beni ara korkma vs sonraki günlerde de koşmaya devam ediyor hala bir şey demiyorum artık kızıyolar ama çocuğa artık duyuyorum önceden hiç ses etmiyorlardı

Duvara vurmak bana etik gelmedi. Yöneticiye söyleyecektin o wp grubundan ya da kendisi özel olarak söyleyecekti. Tek başınasın ve bu insanlar kapına dayanacak kadar gözleri dönmüş.

Duvara vurmak bana etik gelmedi. Yöneticiye söyleyecektin o wp grubundan ya da kendisi özel olarak söyleyecekti.
Defalarca söyledim zaten uyardılar hiç değişmedi oldu canım ben uyarayım edeyim hala aynı gürültüye devam etsinler ben duvara vurmayayım çünkü etik değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…