Üst kat komşu kapıma dayandı

Aynı şey başıma geldi bunlar kibar uyaridan mesajdan falan anlamıyor gece saat 1 gibi sesleri artık rahatsız etti o sinirle yatağa çıkıp tavana vurdum vileda ile tabi adam 2 dakaiya kapımda aşırı korku içinde tüm cesaret le açtım kapıyı buyurun beyefendi Adam eşinizi çağırın dedi cagiramam eşim şuan görevde siz gidin karınız gelsin dedim gün boyu ses kesildi tabi yine aynı yine aynı şükür 3 ay sonra defolup gittiler kurtuldum

Benim komsuda sürekli süpürge çalıştırıyor duvar deliyor sanki sesi öyle dedim ki belirli vakitlerde çalıştırsın hemen pardon size mi sorcam dedi abartmıyorum günde 3-4 kez acıyor… koltukları masaları cart curt cekmeleri bir seyleri sürekli devirmeleri ve anormal saatlerde hep oluyor gecen baya dösedim ama anlamadı kendisi ben de şikayette bulunucam video topluyorum

Ya ben de gecen o kadar şikayette anlamıyıjca vurdum yumrugumun izi cıkmıs tavanda

Ben açamadım kapıyı keşke açsaydım

Öff yorumlarda yine kabahatli mağdur olan olmuş. Daha önce uyarı göndermiş zaten yönetici ile. Birebir muhattap olmak zorunda değil yönetici varken. Buna rağmen devam ediyorsa duvara da vurur kapıya da. Herkes evde nasıl yürüyeceğine, çok kıymetli sıpalarına vs dikkat edecek. En nefret ettiğim şey sorumsuz insanlar.
Siz yönetici ile tekrar görüşün. Olmazsa polisi devreye sokacağınızı söyleyin altını çizerek. Birkaç videosunu çekin ses varken evin kanıt olarak kalsın ne olur ne olmaz.

Evet çünkü görevleri arasında.
Önce kapılarına gidip uyarıp karakola çağırıyorlar. Gürültü devam ederse savcılığa basvuruyorsunuz. Mahkeme için şahit gerekli oluyor.
hangi şehirdesiniz ?
ben kaç kere polis çağırdım hiç karakola çağırma falan yok
kibar kibar uyarı yapıp gerisin geri gidiyorlar

Evet yarın videosunu çekeceğim yöneticiye de mesaj attım gece 11 de kapıma geldiler tekrar olursa polis çağıracağım dedim yöneticiye bu 3. Kez söyleyişim oldu

benim alt katta öğrenciler vardı
ilk yaptıklarında gece kapılarına gidip kibarca uyardım bi abla gibi
bizde eve yeni geldik kusura bakma abla saatin farkında değiliz dediler
sesi biraz kestiler uyuyabildim
ertesi geceler yine aynı
6-7 gece böyle devam ettiler asla uyuyamıyordum ve o halde işe gidiyordum
son gece artık 1.30 gibi arkama bizimkileri de alarak kapısına dayandım
sen misin gürültü yapan
kapıyı açmasıyla beraber bağırmaya başladım çocuklar şok geçirdi
elleri ayakları titremeye başladı
ben gece gece nasıl carlıyorum ama apartmanda, üst katlardan kapılar falan açılıyor
kimseden çıt yok
çocuklar asla cevap bile veremiyorlardı
tabii ben bu raddeye gelene kadar ev sahibine şikayet, polis çağırma gibi şeyleride yapmıştım
asla anlamamışlardı
bu cinnet sonrası kendilerine çeki düzen verdiler
sonra da defolup gittiler zaten
herkes böyle yapsın demiyorum ama bazıları sadece bu dilden anlıyor

Çok iyi yapmışsınız gerçekten ben yalnız olmasam cesaret ederdim de korkuyorum

Bana da vuruyorlar ama tık sesine bile. Az kaldı o vilrda sağını bir taraflara monte etmeme.
Koltuğa oturuyorum, gıcırdama yapıyor vileda sesi. Valla çıldırcam şu kadar sinir edenok az şey var

Yazık o çocuğa enerjisini atmak istiyor ki ev içinde koştur Allah koştursa kreş zamanı gelmiştir hafta içi kreş hafta sonu park bağ bahçe ister çocuk.
Eve tıkmışlar.
Vizyon da yok hayatı evden ibaret sananlardan demek ki bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…