- 6 Temmuz 2022
- 2.277
- 1.597
- 63
- Konu Sahibi mehrunnisa
-
Yürüyüs iyi gelmez mi?Herkese merhaba. Benim size bir sorum olacak. Benim genel olarak vucut yapim armut tipi bir formda. Ust kisim ince sadece biraz gobek var onu da maalesef sifirlayamiyorum. Bir de en problem ettigim ust bacaklarim cok kalin. Alt bacaklarim da ince gayet. Ama ust bacaklarim vucut seklimi kaba gosteriyor. Bunun icin ne yapabilirim kalici olarak? Ust bacaklarin incelmesi neredeyse inkansiza yakin deniliyor. Bu konu hakkinda tecrubesi olan var mi lutfen neler yapabilirim neler yapmaliyim yardimci olursaniz cok mutlu olurum
Yuruyus yapiyorum zaten. Bahsettiginiz nasil bir yuruyusYürüyüs iyi gelmez mi?
Bunun tek çaresi tempolu, terlemeli yürüyüş. Yürüyüşle güzelcene terledikten sonra teri soğutmadan koşu yapmak. Her hafta 4-5 kere bunu yapsanız iyi gelir başlangıç için. Tabii vücut tipiniz armut tipi olduğu için ideali nasıl olur bilmem. Yine de daha iyi olacaktır. Beslenmeye de dikkat edin özellikle su için akşam 6’dan sonra bir şey yemeyin fazla. Baharatlı, tuzlu, yağlı şeyler de yemeyin. Zaten onları hayatınızdan bir çıkardınız mı bir daha zor geliyor. Bir hamburgeri bile bitiremiyorum mesela o da ayda yılda bir.Herkese merhaba. Benim size bir sorum olacak. Benim genel olarak vucut yapim armut tipi bir formda. Ust kisim ince sadece biraz gobek var onu da maalesef sifirlayamiyorum. Bir de en problem ettigim ust bacaklarim cok kalin. Alt bacaklarim da ince gayet. Ama ust bacaklarim vucut seklimi kaba gosteriyor. Bunun icin ne yapabilirim kalici olarak? Ust bacaklarin incelmesi neredeyse inkansiza yakin deniliyor. Bu konu hakkinda tecrubesi olan var mi lutfen neler yapabilirim neler yapmaliyim yardimci olursaniz cok mutlu olurum
Sporla ,yürüyüşle arada bir at kılı fırçasıyla fircalayarak inceldi benim.. 2_3 sene hiç incelmedi yaptığım halde .. vazgeçtiğim an incelemeye başladı.. çok zor bacak incelmesiHerkese merhaba. Benim size bir sorum olacak. Benim genel olarak vucut yapim armut tipi bir formda. Ust kisim ince sadece biraz gobek var onu da maalesef sifirlayamiyorum. Bir de en problem ettigim ust bacaklarim cok kalin. Alt bacaklarim da ince gayet. Ama ust bacaklarim vucut seklimi kaba gosteriyor. Bunun icin ne yapabilirim kalici olarak? Ust bacaklarin incelmesi neredeyse inkansiza yakin deniliyor. Bu konu hakkinda tecrubesi olan var mi lutfen neler yapabilirim neler yapmaliyim yardimci olursaniz cok mutlu olurum
Haftada dort kac dk yapayim yuruyus+kosuyu?Bunun tek çaresi tempolu, terlemeli yürüyüş. Yürüyüşle güzelcene terledikten sonra teri soğutmadan koşu yapmak. Her hafta 4-5 kere bunu yapsanız iyi gelir başlangıç için. Tabii vücut tipiniz armut tipi olduğu için ideali nasıl olur bilmem. Yine de daha iyi olacaktır. Beslenmeye de dikkat edin özellikle su için akşam 6’dan sonra bir şey yemeyin fazla. Baharatlı, tuzlu, yağlı şeyler de yemeyin. Zaten onları hayatınızdan bir çıkardınız mı bir daha zor geliyor. Bir hamburgeri bile bitiremiyorum mesela o da ayda yılda bir.
Reformer bulundugum semtte cok pahali oldugu icin yapamiyorum su anDaYürüyüş
Reformer Pilates’te çok inceltiyor. Ben çok faydasını görmüştüm.
Evet cok zor hatta imkansiz gibi geliyor bana. Niye her sey pes ettigimiz anda olmaya baslar bunu da anlayamiyorumSporla ,yürüyüşle arada bir at kılı fırçasıyla fircalayarak inceldi benim.. 2_3 sene hiç incelmedi yaptığım halde .. vazgeçtiğim an incelemeye başladı.. çok zor bacak incelmesi
Sizce sonuc alir miyim? Cok muzdaribim bu durumdanChloe ting 2 haftalık challange programını deneyin ama öncesinde basit hareketlerle başlamalısınız oldukça ağırdır programı.. Baktınız olmuyor spor hocası destekli salon çalışması ile yapamayacağınız şey yok..
Toplamda hepsini 2 saat yapsanız başlangıç için ideal. Kalbinizi yormayın alışık değilseHaftada dort kac dk yapayim yuruyus+kosuyu?
Yuruyuse alisigim ama bu kadar saatlik bir aktiviteye alisik degilim gercektenToplamda hepsini 2 saat yapsanız başlangıç için ideal. Kalbinizi yormayın alışık değilse
Ne kadar sure devam edeyim? Ne zamana kadr olmuyor demek lazimAzimle olmayacak şey yok.. Önce setlerine bir bakın Ece bilgin de var.. Set olarak yapabileceğiniz hangisi uyuyorsa pes etmeden devam edin baktınız ilerleme yok spora kaydolup hoca kontrolünde yapabilirsiniz..
Emeğinin karşılığını muhakkak alıyorsun spor konusunda.. pes etme derimEvet cok zor hatta imkansiz gibi geliyor bana. Niye her sey pes ettigimiz anda olmaya baslar bunu da anlayamiyorum
1 aylık bir sürede gelişme var mı diye bakmalısınız daha erken faydası olmaz. Ve hala da olmuyorsa spor hocası şart..Ne kadar sure devam edeyim? Ne zamana kadr olmuyor demek lazim
Hergun duzenli ve tempolu yag yakici sekilde yurumeyi kastettimYuruyus yapiyorum zaten. Bahsettiginiz nasil bir yuruyus
İse yarar mi ust bacak incelme konusundaHergun duzenli ve tempolu yag yakici sekilde yurumeyi kastettim
Bence yarar.denemen lazim amaİse yarar mi ust bacak incelme konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?