Üst bacak kalinligi nasil gider

Oncelikle kesinlikle tempolu yuruyusu ihmal etmeyin, bacaklar fit oldukca, Moral da duzeliyor. Yeme icmeye der cok dikkat gerekiyor. Ust bacaktaki bu durum maaleyef Genetik (kendimden biliyorum). Yuruyus haricinde hangi spor daha uygundur bilmiyorum ama bacaklari daha da kaslandirip kalinlastirmamaya dikkat edin.

Bunlar disinda sanirim diger cozumler, estetik uzmani ile gorusulerek halledilebilir. Bu bolgedeki yaglari lokal eriten uygulamalari su an kendim bizzat arastiriyorum.

Merhaba bende ayni dertten muzdaripim 20 kg verdim ama ust bacaklarim kalmişti spor da yapıyordum evde eliptik bisikletim vs var bir güzellik merkezinde magic probe ve bi işlem daha vardi adini unuttum ikisiyle beraber chloe ting bacak inceltme sporu yapıyordum 1 ayda 10 cm eridi bacaklarim resmen 40 bedene kadar düştüler gerci simdi gebelik ile fostik fostik yumusadi ama asla bacaktan kilo almadim

Hepsini yapiyorum da bir tatliyi kesemiyorum ya cok tesekkur ederim yorumunuz icin

Resmen icim acildi. Mesajinizin sonuna gelene kadar umutsuzca bir cevap bekliyordum. O halde “ust bacak incelmez sadece sekle sokabilirsin” dusuncesi dogru degil. Acikcasi bilsem gercekten incelecegini coktan bunun icin efor sarfederdim ama bu zamana kadar bana hep bu tarz seyler soylediler. Cok tesekkur ediyorum insallah ugrasacagim o halde

Bu Chloe Ting kimdir nedir diye az once bir arastirayim dedim, kesinlikle onun egzersizlerine baslamak gerek. Ve destekleyici olarak da coolsculpting ile lokalize yaglari azaltmak epey mumkun gibi gorunuyor.

Masaja gideceksiniz ayak bileklerinizden baslayip bele dogru size bayagi kuvvetli bir sekilde Maslak yapacaklar, haftada 3 gun yaptirsaniz yediklerinize de dikkat ederek iki ayda sekillenir

Bu Chloe Ting kimdir nedir diye az once bir arastirayim dedim, kesinlikle onun egzersizlerine baslamak gerek. Ve destekleyici olarak da coolsculpting ile lokalize yaglari azaltmak epey mumkun gibi gorunuyor.
Chloe Ting’inki genel bir spor diye biliyorum. Bana ozellikle ust bacak ve olursa yaninda gobek hareketleri de olabilir. Bir bakayim dediginiz uygulamayi ilk defa duyuyorum

Masaja gideceksiniz ayak bileklerinizden baslayip bele dogru size bayagi kuvvetli bir sekilde Maslak yapacaklar, haftada 3 gun yaptirsaniz yediklerinize de dikkat ederek iki ayda sekillenir
Kendim uygulayamaz miyim bu masaji? Var mi ki bu sekilde bolgesem masaj yapan yerler

Istanbul Etiler Zeytinoglu caddesinde Ayse abla var biz ona gidiyorduk, bildigin yoguruyordu kadin bizim bacaklari kollari
ise yaradi mi peki sizce? Bir de tam olarak yeri nerede caddeye gitsem ayse abla diye bilmezler heralde ya da konuma yazinca falan cikmiyordur saniyorum

2021 yilinda sitede acilan baslik:

ise yaradi mi peki sizce? Bir de tam olarak yeri nerede caddeye gitsem ayse abla diye bilmezler heralde ya da konuma yazinca falan cikmiyordur saniyorum
Bizde cok ise yaradi, sabah erken isten once masaja gider sonra da yesil cay icerdim gun icinde o donem hem basenim kalmadi hem selülitim gitti hem de zayifladim hem de bacaklarim inceldi

Telefonu kalmadi bende ama Zeytinoglu caddesinden hemen Yeserti sokaka girince sagdan ilk apartmak birinci kat:) bu apartman olacak

Eklentiler

• 28AF8467-EB3E-43BC-9C7B-80A75B94C5DD.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Aa tamam cok tesekkur ediyorum bina da biraz gizemli duruyor guvenebilirim dimi buraya gercekten bir de fiyat konusunda nasildi benim icin o da onemli

Merhabalar benim de bacak problemim hayli var sporun ve diyetin yanında destekleyici krem ya da yağlar fayda eder mi acaba? elbette sporsuz diyetsiz değil

Üst bacağınız kaslı mı? Benim de aynı sizin gibi üst bacağım kalın alt bacak ince, ama benim üst bacağım çok kaslı yani ne yaparsam yapayım çok fazla incelmiyor. Çare sporla sıkılaştırmak, sıkılaştığında yağ dokusundan kurtulunca daha ince gözüküyor ama hiçbir zaman incecik, kibar olmuyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…