Ön ve Arka Bacakları Sıkılaştırmak veya eritmek için Önerileriniz Nelerdir?

Anlamayacak bir sey yok toparlanacak durumdaysa diklesir. Ama tamamen sarkik ve yumusamissa estetikli gibi olmasi beklenilemez. Yine de duzelme olur. Bu konuda baslik acmistim ordaki videolardan haftada uc gun duzenli yaparsan sonuc alirsin.
Rca etsem linklini atabilirmisininz?

bunun için birçok bacak sıkıştırma hareketleri internet sitelerinde bulunuyor. sana tavsiyem haff tempoda koşu yapmalısın. ayrıca tabiki..

pilates yaparak bunları yapabilirsin sanırım bunlar yeterli

Ben iki yildir squat yapiyorum. Dogru yapildiginda, isinma ve esneme unutulmadiginda hic bir zarari olduunu dusunmuyorum. 44 yasindayim 3cocugum var ama hic cirkin bir kas yapmadi bende kizim yasindaki bircok kisiden cok daha ince ve siki bacaklarim ve yuvarlak kalkik siki popom var. Hic bir hareketi zararli olacagini bilerek onermem.
BENDE YENİ SQUAT YAPMAYA BAŞLADIM..1 AYLIK PROGRAMLAR VAR GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR..ZATEN BU HAREKETİ YAPMAYI SEVİYORUM 1 AY SÜREKLİ YAPINCA DEVAMLILIK SAĞLARIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM..SİZCEDE 1 AYLIK PROGRAMLAR İŞE YARARMI DERSİNİZ

BENDE YENİ SQUAT YAPMAYA BAŞLADIM..1 AYLIK PROGRAMLAR VAR GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR..ZATEN BU HAREKETİ YAPMAYI SEVİYORUM 1 AY SÜREKLİ YAPINCA DEVAMLILIK SAĞLARIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM..SİZCEDE 1 AYLIK PROGRAMLAR İŞE YARARMI DERSİNİZ
Ben onlardan hic yapmadim daha az sayida ama duzenli olarak haftada birkac gun yapiyorum o sekilde de ise yariyor. Bacak esnetmesini de hep yapiyorum. Yapip memnun olanlar var.

Anladigim kadariyla sen bacaklarini sikilastirmak icin squati yapiyorsun. Barre workout hic denedin mi? Bacaklar icin bence squat tan sonra en etkili calisma. Ben ara ara yapiyordum zaten ama yaklasik 1,5 aydir ic bacaklarim icin agirlik verdim. Hayatta sikilasmaz erimez dedigim ic bacagim inanilmaz degisime ugradi. Kisa sürede etkili oluyor. Zaten artik uzun videolar yapmaya sabrim yok.

Anladigim kadariyla sen bacaklarini sikilastirmak icin squati yapiyorsun. Barre workout hic denedin mi? Bacaklar icin bence squat tan sonra en etkili calisma. Ben ara ara yapiyordum zaten ama yaklasik 1,5 aydir ic bacaklarim icin agirlik verdim. Hayatta sikilasmaz erimez dedigim ic bacagim inanilmaz degisime ugradi. Kisa sürede etkili oluyor. Zaten artik uzun videolar yapmaya sabrim yok.
EVET İNCELTİM SIKILAŞTIRMAK İÇİN YAPIYORM..HİÇ DENEMEDİM HEMEN BAKIYORUM. BENİM SORUN ÜST BACAKLARIMDA..ÜST BACAKLARIM BE BASENLERİM GENİŞLEDİ İNCELMELİYİM HEMEN TEŞEKKÜRLER

EVET İNCELTİM SIKILAŞTIRMAK İÇİN YAPIYORM..HİÇ DENEMEDİM HEMEN BAKIYORUM. BENİM SORUN ÜST BACAKLARIMDA..ÜST BACAKLARIM BE BASENLERİM GENİŞLEDİ İNCELMELİYİM HEMEN TEŞEKKÜRLER
barre workout basligimi bir incele istersen canim spor görsel paylasim ana basligi altinda. hem incelip hem sikilasacaksin

X