• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst bacak çöküntüsü

Ben yapmak isteseniz dahi böyle bir şey olacağını düşünmüyorum.

Daha önce duymadım ama gerçekse de bu bir ilk olacak.:KK51:

İyi akşamlar bu hafta bacağımda çökme farkettim çökmesinde payım var sanırım dirseklerimi bastırarak oturmamdan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum geçer mi böyle mi kalır yaşayan var mı
Merhaba. Bahsettiğiniz çöküntü bende de var ve 4 5 aydır geçmiyor. Sol bacağımda dizimin üstünde deri içeri çökmüş durumda. Bir yere vurmadım baskı uygulamadım. Cildiye ve ortopediye gittim ama bir şey söylemediler. Çok belli olmuyor ya diyip gönderdiler resmen. Yani ama bacakta baya bildiğin bir çöküntü var. İnsan tedirgin oluyor. Size de sormak istedim özellikle doktora gittiniz mi ne dediler diye? Cevaplarsanız çok memnun olurum. ‍♀️

Merhaba. Bahsettiğiniz çöküntü bende de var ve 4 5 aydır geçmiyor. Sol bacağımda dizimin üstünde deri içeri çökmüş durumda. Bir yere vurmadım baskı uygulamadım. Cildiye ve ortopediye gittim ama bir şey söylemediler. Çok belli olmuyor ya diyip gönderdiler resmen. Yani ama bacakta baya bildiğin bir çöküntü var. İnsan tedirgin oluyor. Size de sormak istedim özellikle doktora gittiniz mi ne dediler diye? Cevaplarsanız çok memnun olurum. ‍♀️
Merhabalar bende cumartesi günü bcağımıın üst kalça başlangıcında farkettim. Yeğenim Dr ona sordum kas atrofisi olabilir dedi bende fizik tedavi Dr a göstericem ama çok canım sıkıldı. Kas hastalığı mı ne öğrenene kadar rahat yok

Geçmiş olsun,bende de üst bacakta aynı sorun oluştu, siz doktora gidebildinizmi,eğer gittiyseniz bir sonuca ulasabildimi

Evet doktora gittim hem fizik tedavi, ortopedi, estetik cerrahi. Fizik ortopediye yolladı, oda mr istedi şükür bir şey çıkmadı plastik cerrah mr sonucuna göre bir şey olmadığını yağ dokusunun eridiğini, göbekten yağ alarak bölgeyi doldurabileceğini 4 000tl ye çıkacağını söyledi. Sonrasında İnternetten şimdi ismini hatırlamıyorum bir sağlık platformunda bir Dr öncesinde darbe alınmışsa böyle bir durum olacağını ve düzelmesinin 6 ay ile 2 yılı bulabileceğini yazmıştı. Bende bu olay öncesi kalçamı şifonyer kenarına oldukça sert vurdum ama iyileşmişti. Vurulan bölge yileşirken yağ dokusunu eritiyormuş. Şimdilik bekliyorum vücut kendini iyileştirsin diye. Olmadı en kötü ihtimal estetik. Sizede bu arada çok geçmiş olsun.

Merhaba, ayni sorun bende de var, konuyu acan kisi hala forumdaysa merak ediyorum akabinde ne oldu... Benim ki de neredeyse benzer bir durum ve sanirim benim de payim var. Ama gecmeme durumu sinir bozucu olmaya basladi. Internette aratmadigim baslik kalmadi, sorun cilt alti yak dokusundaki kayip gibi gorunuyor, ama yerine gelmiyor o yag dokusu!!

Merhaba. Bahsettiğiniz çöküntü bende de var ve 4 5 aydır geçmiyor. Sol bacağımda dizimin üstünde deri içeri çökmüş durumda. Bir yere vurmadım baskı uygulamadım. Cildiye ve ortopediye gittim ama bir şey söylemediler. Çok belli olmuyor ya diyip gönderdiler resmen. Yani ama bacakta baya bildiğin bir çöküntü var. İnsan tedirgin oluyor. Size de sormak istedim özellikle doktora gittiniz mi ne dediler diye? Cevaplarsanız çok memnun olurum. ‍♀
Merhaba, sikayetiniz hala devam ediyor mu, bir iyilesme oldu mu sonrasinda? Bende de ayni durum soz konusu...

Merhaba aynı durumu şu anda ben de yaşıyorum ama coronadan dolayı dışarı da çıkamıyorum. Doktorunuz ne söyledi ? Ne olabilirmiş ve sebebi nedir? Geçebilen bişey mi yoksa ilerler mi?

Merhaba doktorun
Merhaba, ayni sorun bende de var, konuyu acan kisi hala forumdaysa merak ediyorum akabinde ne oldu... Benim ki de neredeyse benzer bir durum ve sanirim benim de payim var. Ama gecmeme durumu sinir bozucu olmaya basladi. Internette aratmadigim baslik kalmadi, sorun cilt alti yak dokusundaki kayip gibi gorunuyor, ama yerine gelmiyor o yag dokusu!!
uz
merhaba doktorunuz size ne söyledi ? Bende yaşıyorum aynı durumu:( daha da büyümesinden ve kötü bir haftalık olmasından korkuyorum

Back
X