- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.424
- 598
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
Hiçbir fikrim olmamasına karşın dahiliyeden yana tercihimi kullanmak istiyorum.Hangi doktor buna bakar ?
Sorunun kökenine en iyi onlar iniyor diye bir tahmin yürüterekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir fikrim olmamasına karşın dahiliyeden yana tercihimi kullanmak istiyorum.Hangi doktor buna bakar ?
Cık dahiliye hiçten olmaz. Onu baştan eleyelim :) Yine de tam olarak güvenememekle birlikte ortopedi diyorum :)Hiçbir fikrim olmamasına karşın dahiliyeden yana tercihimi kullanmak istiyorum.
Sorunun kökenine en iyi onlar iniyor diye bir tahmin yürüterekten![]()
ekHiçbir fikrim olmamasına karşın dahiliyeden yana tercihimi kullanmak istiyorum.
Sorunun kökenine en iyi onlar iniyor diye bir tahmin yürüterekten![]()
Cildiyede anlaşalımCık dahiliye hiçten olmaz. Onu baştan eleyelim :) Yine de tam olarak güvenememekle birlikte ortopedi diyorum :)
Ortopedi olabilir heralde saolunCık dahiliye hiçten olmaz. Onu baştan eleyelim :) Yine de tam olarak güvenememekle birlikte ortopedi diyorum :)
:)) gerçekten tek ben yaşadım bu saçmalığı sanırımCildiyede anlaşalım![]()
Cildiyede anlaşalım![]()
Ortopedi olabilir heralde saolun
Ortopedi olabilir heralde saolun
Merhaba. Bahsettiğiniz çöküntü bende de var ve 4 5 aydır geçmiyor. Sol bacağımda dizimin üstünde deri içeri çökmüş durumda. Bir yere vurmadım baskı uygulamadım. Cildiye ve ortopediye gittim ama bir şey söylemediler. Çok belli olmuyor ya diyip gönderdiler resmen. Yani ama bacakta baya bildiğin bir çöküntü var. İnsan tedirgin oluyor. Size de sormak istedim özellikle doktora gittiniz mi ne dediler diye? Cevaplarsanız çok memnun olurum. İyi akşamlar bu hafta bacağımda çökme farkettim çökmesinde payım var sanırım dirseklerimi bastırarak oturmamdan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum geçer mi böyle mi kalır yaşayan var mı
Merhabalar bende cumartesi günü bcağımıın üst kalça başlangıcında farkettim. Yeğenim Dr ona sordum kas atrofisi olabilir dedi bende fizik tedavi Dr a göstericem ama çok canım sıkıldı. Kas hastalığı mı ne öğrenene kadar rahat yokMerhaba. Bahsettiğiniz çöküntü bende de var ve 4 5 aydır geçmiyor. Sol bacağımda dizimin üstünde deri içeri çökmüş durumda. Bir yere vurmadım baskı uygulamadım. Cildiye ve ortopediye gittim ama bir şey söylemediler. Çok belli olmuyor ya diyip gönderdiler resmen. Yani ama bacakta baya bildiğin bir çöküntü var. İnsan tedirgin oluyor. Size de sormak istedim özellikle doktora gittiniz mi ne dediler diye? Cevaplarsanız çok memnun olurum. ![]()
Geçmiş olsun,bende de üst bacakta aynı sorun oluştu, siz doktora gidebildinizmi,eğer gittiyseniz bir sonuca ulasabildimi
Merhaba, sikayetiniz hala devam ediyor mu, bir iyilesme oldu mu sonrasinda? Bende de ayni durum soz konusu...Merhaba. Bahsettiğiniz çöküntü bende de var ve 4 5 aydır geçmiyor. Sol bacağımda dizimin üstünde deri içeri çökmüş durumda. Bir yere vurmadım baskı uygulamadım. Cildiye ve ortopediye gittim ama bir şey söylemediler. Çok belli olmuyor ya diyip gönderdiler resmen. Yani ama bacakta baya bildiğin bir çöküntü var. İnsan tedirgin oluyor. Size de sormak istedim özellikle doktora gittiniz mi ne dediler diye? Cevaplarsanız çok memnun olurum. ♀
uzMerhaba, ayni sorun bende de var, konuyu acan kisi hala forumdaysa merak ediyorum akabinde ne oldu... Benim ki de neredeyse benzer bir durum ve sanirim benim de payim var. Ama gecmeme durumu sinir bozucu olmaya basladi. Internette aratmadigim baslik kalmadi, sorun cilt alti yak dokusundaki kayip gibi gorunuyor, ama yerine gelmiyor o yag dokusu!!
merhaba doktorunuz size ne söyledi ? Bende yaşıyorum aynı durumuMerhaba, ayni sorun bende de var, konuyu acan kisi hala forumdaysa merak ediyorum akabinde ne oldu... Benim ki de neredeyse benzer bir durum ve sanirim benim de payim var. Ama gecmeme durumu sinir bozucu olmaya basladi. Internette aratmadigim baslik kalmadi, sorun cilt alti yak dokusundaki kayip gibi gorunuyor, ama yerine gelmiyor o yag dokusu!!