- 17 Ocak 2018
- 218
- 232
- 18
- 31
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Dizimin üstünde aynen diger bacağımda Yok amamerhabalar, ilk yorumum size kısmetmişbu kadar kısa sürede kalıcı bir çöküntü yaratabileceğinizi zannetmiyorum. hemen dizinizin üstünde ise o çöküntüler, onlar hemen hemen herkeste var
Benim aklımda bu canlandıbende anlamadim resimli gorsel lutfen
Yoruma güldüm :) bilmiyorum ki sol bacağımda yumruk kadar çöküntü oldu sağda YokÇorumlu oturuşu mu yapıyosun? dirseğin bacağına o kadar baskı nasıl yapıyor?
Yoruma güldüm :) bilmiyorum ki sol bacağımda yumruk kadar çöküntü oldu sağda Yok
Kilom şuan 65 10 kilo aldım son dönemlerde ..sağ bacağımda Yok solda diz kapagımun biraz üstünde var yeni oluştu bu hafta farkettimAnatomik olarak o şekilde bir çöküntü malesef hiçbir insanda yok. Kilo varmi? Genelde bize gelen kilolu hastalarda nadir de olsa görülürdü.
Genelde bacak bacak üstüne Atıp oturuyorumBaşka bişey olmasın o ya
Bacak bacak üstüne mi atıyosun sürekli?
Hep sol bacak altta kalıyosa belki bi ihtimal dediğin görüntü oluşmuş olabilir mi?Genelde bacak bacak üstüne Atıp oturuyorum
Bacak bacak üstüne atıyorum dirseğimi bacağıma koyup tele bakıyorum :) sanırım tek ben bhnu yapıyorum güldürdünüz
Allah iyiliğini versin valla 5 dk düşündüm nasıl oturuyosun diyeBacak bacak üstüne atıyorum dirseğimi bacağıma koyup tele bakıyorum :) sanırım tek ben bhnu yapıyorum güldürdünüz
Hangi doktor buna bakar ?Çöken bölgeye kan dolaşımını hızlandıracak masaj, soğuk su gibi uygulamalar yapın.
Bir iki güne iyileşme göstermezse doktora gidin.
Ay çok güldüm yaaa
Dizde ağrın falan da varsa ortopedi benceHangi doktor buna bakar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?