• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst bacak çöküntüsü

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
31
İyi akşamlar bu hafta bacağımda çökme farkettim çökmesinde payım var sanırım dirseklerimi bastırarak oturmamdan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum geçer mi böyle mi kalır yaşayan var mı

merhabalar, ilk yorumum size kısmetmiş :P bu kadar kısa sürede kalıcı bir çöküntü yaratabileceğinizi zannetmiyorum. hemen dizinizin üstünde ise o çöküntüler, onlar hemen hemen herkeste var

bende anlamadim resimli gorsel lutfen
Benim aklımda bu canlandı :D

IMG_1381.webp

Başka nasıl dirsek bacağa baskı yapar ki?

Anatomik olarak o şekilde bir çöküntü malesef hiçbir insanda yok. Kilo varmi? Genelde bize gelen kilolu hastalarda nadir de olsa görülürdü.

Anatomik olarak o şekilde bir çöküntü malesef hiçbir insanda yok. Kilo varmi? Genelde bize gelen kilolu hastalarda nadir de olsa görülürdü.
Kilom şuan 65 10 kilo aldım son dönemlerde ..sağ bacağımda Yok solda diz kapagımun biraz üstünde var yeni oluştu bu hafta farkettim

Bacak bacak üstüne atıyorum dirseğimi bacağıma koyup tele bakıyorum :) sanırım tek ben bhnu yapıyorum güldürdünüz
Allah iyiliğini versin valla 5 dk düşündüm nasıl oturuyosun diye
O zaman bence hem dirsek dayamayı hem bacak bacak üstüne atmayı bi süre bırakıp gözlemle :KK66:
Kalıcı bi çökme olacağını sanmam dirseğini dayadın diye ama yine de bi dene bakalım

Back
X