Gebeliğe Hazırlık USG resimli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgiiinur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
1.631
717
28
Selam kızlar . Dogumumdan 2 gün sonra 41,5 ateşle hastaneye kaldırıldım ve sol tarafımda sargı bezi unutmuşlardı ben tabi hatırlamıyorum olanları.kan almışlar ve enfeksiyon değerim 680-780 civarı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. İlaçlar serumlar derken en son 150 ye inmişti ve tekrardan ameliyat oldum sezeryan yerim açılarak 😞 çok kötü günlerdi . Lohusalıgım deseniz bin beter . Aradan 4 yıl geçti . Doktorumla falan da konuştum şuan gebelik için bir sorun olmadığını söyledi ve benden usg istedi çektirdim fakat Sol tüpümde zedelenme olmuş . Artık ne yaptılarsa Birde özel hastane. Devlet olsa yine insan biliyor az çok başına geleni . Gebelik için 1-2 ay ilaç tedavisi ne başladık sağdan ve soldan yumurtlamam oluyor fakat baya uzun zamandır gebelik oluşmadı . Yani düşük vs de . Bazen diyorum ki düşük olsa bile insan gebe kalabildiğine sevinir. İlk bebeğim süpriz oldu 7-8 haftalıkken öğrenmiştim hemen hemen . Doktorum bir sorun yok 10 kilo verirsen daha iyi olucak dedi ve Ya Allah deyip cuma günü spor ve diyetime başladım. Doktoruma güveniyorum 🫶 sizce sıvı geçişi hiç mi yok yoksa az da olsa var mı ? Ben hiççç anlamıyorum sabahtan beri bakıyorum . Sizce zayıflayınca düzelir miiii yada sağ tüpten hamile kalanlar var mı bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim 🌺🌺

Bilgilendirme için teşekkür ederim yalnız Mune Kazen diye etiketlemek yerine, içerik silme dahil site kurallarına aykırı durumlarda direkt Şikayet Et’e basmanız iyi olur Puxhu, etiketleri gözden kaçırıyoruz görmeme ihtimalimiz yüksek ama şikayet raporlarının gözden kaçması söz konusu değil.

Bilgilendirme için teşekkür ederim yalnız Mune Kazen diye etiketlemek yerine, içerik silme dahil site kurallarına aykırı durumlarda direkt Şikayet Et’e basmanız iyi olur Puxhu, etiketleri gözden kaçırıyoruz görmeme ihtimalimiz yüksek ama şikayet raporlarının gözden kaçması söz konusu değil.

Hergün yeni bir bilgi :) tamamdır

X