üşengeçlikten kurtulmak ve erteleme huyunuzu nasıl aşıyorsunuz kızlar??

21 gün olayı doğru canım bilimsel ve kanıtlanmış ah ben bir türlü sağlayamadım
uyku konusunda haklısın kesinlikle erken yatmış olmak gerek yoksa istersen on saat uyu sabah 5te yattıysan bütün gün ayılamıyorsun.
uyku ve spor önemli bir de bence.
kas kitlen azalıyor eğer bir kasını 1 hafta kullanmazsan erimeye başlıyor yani evde 1 hafta yatarsan baybay kaslar:)) ahahah

dizim bitti benim de odama girişiyorum.
bu arada yeşil çayın telvesini yüzüme sürüyim antioksidan fln ya yüzüm şişti ya allerji gibi oldu sakın yapmayın:)

Ben aylardır çalışıyorum ve haftasonu sabah da kursa yazıldım. Yani aylardır aynı saatte kalkıyorum ama 1 gün kurs yoktu akşama kadar uyudum yani Yine olsa yine uyurum.

Yok yok genlerimde var ben biliyorum.

Babam anlatır hep, teyzesinin kocası Rafi enişte varmış adam o kadar tembel o kadar uykucuymuş ki. Bir sabah karısı kağnıyla tarlaya giderken bu da kağnının arkasına binmiş yatmış uyumuş. Kağnı bu, yollar da bozuk olunca adam tıngır mıngır giden arabadan düşmüş. Karısı tarlaya bi gidiyo adam yok. Geri dönmüş bi bakmış adam düştüğü yolun kenarına kıvrılmış uyumaya devam ediyor

Son düzenleme:

ahahaha ciddi mi yaa
yazık o kadına valla rafi enişte de sizin ağır uykuculardanmış
ya kadın nası azimli kağnıyı götürmüş bir de tarla fln
ya karısı da rafi enişte gibi olaymış o zaman rafi enişte iyice tembel olurdu heralde.

O zaman ikisi de açlıktan ölürmüş herhalde. Herkes der, rafi enişte iyi adamdı birde uyansaydı

Babam diyor ki en uyanık olduğu zaman bile göz kapakları yarıya kadar kapalıymış. Enişte, kan bağı yok ama kesin ben onun torunuyum.

zorunda olsanız pek ala da yaparsınız
zorunda değilseniz, salla gitsin :)
uyumak konusuna gelince bence o içten gelen bişey
mesela benim abim, saat çalar çalmaz zırk diye kalkar
ama aynı annenin çocugu ben, tembelin önde gideniyim, saat çalar duymam, duysam kalkmam vs.
lisede annem bi sabah saçımı çok fena çekmişti kalkmıyorum diye, hala düşünüp güleriz annemle
hatta sırf uyku problemi yüzünden çalışmak istemiyorumm (
ne gerek var erkenden kalkmaya yaa :))

Benimde bulaşıkları makineye dizmem lazım. Hala duruyorlar. Ben de onlara girişeyim bari :)

Ayrıca bende kas filan kalmamıştır artık sanırım :)

en büyük üşengeçliğim yıkanmış kurutulmuş katlanmış ve hatta ütülenmiş çamaşırları dolaba yerleştirmek hep ertelerim ve hep başım adert olur

ben hiçbişi yapamadım
duş alıyım diyordum onu bile sabaha erteledim
sonumuz hayırlı olur inşallah
of yalnız değilmişim en azından

aşamıyorumm evlendım koca kadın oldum bırde çocuk oldu ama hala aşamıyorummm çokta sınır olyorum geçenlerde kuzenımı gördüm bana demezmı çoccuğanasıl bakıyosun sen sabahları çok zor uyanırdın aynı lafı çocukken gençkızken bızde kalan arkadaşımda söyledi ben ünlü bir tembelim galiba

ben hiçbişi yapamadım
duş alıyım diyordum onu bile sabaha erteledim
sonumuz hayırlı olur inşallah
of yalnız değilmişim en azından

Ben de varım demek için üşenenler bile var emin olabilirsin

öğrencilik günlerimde bende aynı senini gibiydim. Sonuçta ders çalışmak senin insiyatifinde olan birşey bugün çalışmam yarın devam ederim diyebilirsin bunu için seni kimse zorlamaz. Yada odanı düzenleme konusunda annen bir kaç kez uyarır yapmazsan en son oda pes eder belki kendisi düzenler. Şuan üzerinde zorunluluk bulunmadığından ertelebiliyorsun.

Ama okulun bitip iş bulduğunda her sabah kalkıp işe gitmek zorunda kalacaksın ve işyerindeki görevleride yerine getirmek zorunda kalacaksın. Evlendiğinde ise ayrı sorumluluklar üstüne yüklenecek. Yani istesen de istemesen de belirli bir düzene giriyor hayatın şuan endişelenecek birşey yok :)

Ben de varım demek için üşenenler bile var emin olabilirsin

kızlar size iyi güldüm yalnız yaa gece gece ilahiiiii
sevgicankurt avatarını çok beğeniyorum söylicem hep söylemeyi unutuyorum biraz isyankar

ya ama benim ne yazık ki iş bulmam için üşengeçliğimin geçmesi lazım, çünkü ders çalışıp sınavdan iyi puan almam lazım, ki sonrasında hayatım düzene girebilsin sevgilimle de ciddiyiz fln
herşey pamuk ipliğine ve benim üşengeçliğime bağlı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…