• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üşengeçlik

isimsiss

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
136
40
18
Aşırı üşengecim hiç iş tutasım gelmiyor hiç bişey yapasım yok telefonu bırakamıyorum hep yatmak uyumak istiyorum bazen içimden geliyo bi kalkıorum temizlenmedk yer bırakmyrum sizce nasıl yenmeliyim üşengeçliği? Gerçek çok bunalıyorum ailevi sorunlarım var ama o srunları aştım uyku problemlerim var ne yapmalıyım yardmcı olurmusunuz?

aynı ben valla daha dün psikoloğa gittim. normalde lustral kullanıyordum şimdi prozac + ativan verdi üzerinden ölü toprağı zamanla atılacak dedi. bunlar hep depresyon belirtisi maalesef :(

aynı ben valla daha dün psikoloğa gittim. normalde lustral kullanıyordum şimdi prozac + ativan verdi üzerinden ölü toprağı zamanla atılacak dedi. bunlar hep depresyon belirtisi maalesef :KK43:
Aynen canım banada vermişti Lustral abilify iyice uyusuk oldum kullanmıyorum :( aslında her şey kafamızda bitiyo ama ona da üşeniyorum

Ailevi sorunları aşmış olabilirsiniz ama kırıkları toplayabildiniz mi ? Bazen kapandı bitti dediğiniz her şey sizi yavaş yavaş yiyip bitirir. İlaç kullanmak yerine bir uzmanla konuşarak sorununuz sebebini öğrenip ona göre hareket etmek.

Malesef depresyon belirtisi bunlar..mutsuzluk huzursuzluk varsa zaten kimin icinden gelirki birseyler yapmak.o depresik ilaclari mecbur kalmadikca kullanmayin.insani uyusturuyor aklina her turlu dusunceyi sokuyor ve yaptiriyor bu ilaclar

Tembellik insanin kendini sevmemesidir! Diye okumustum bi kitapta. Bi de fizikte bir kural vardir"duran cisim hep durmak hareket eden cisim ise hep hareket ister"der. Siz bunyeye ilk hareketi verin gerisi gelir.asil mesele ise baslamakta.insan kafasinda bi suru olumsuz dusunce ile zorlaniyor eyleme gecerken.bunlar kuruntu ben bi ucundan tutayim isin derseniz inanin calisirken insan kuruntudan kurtuluyor.

Back