- 16 Nisan 2008
- 16
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam hülya,a.s.
biz tatile 19 temmuzda geliyoruz. Festivaliniz ne zaman???? ayrica ne festivali ???? hani sivaslida cilek festivali filan var, ama esmedeki ne festivali??? insallah geliriz, bende isterim tanismayi, yeni arkadaslar edinmeyi. :dance::dance:
ayyyy tebessüm sen kımlerdensin ya ben eşmede doğdum büyüdüm hemen hemen herkesi tanırım çok merak ettım ee dünya küçük işte ne kadar çoğuz eşmelı olarak çok sevindim ya:sm_cool: :teytey: :1hug:
bende uşaklıyım ve uşakta yaşıyorum seviyorum memleketimi canım;
neler yapıyorsunuz uşakta arkadaşlar mesela nerelere gidersiniz bilmediğim yerler varmı?
haftasonları eşimle gezicek yerler arıyoruz da...
merhaba delikız sende uşak yaşıyorsun galiba ay kızlar bayada çokuz uşaklılar olarak vallahi yurtdışından da geliyor millet bizde buluşsak ya bir yerlerde :içelim:
evet canım ben de uşakta merkezde yaşıyorum seni başka bir topicte görmüştüm uşaklı olduğunu öğrenince arkadaş listeme eklemiştim mesaj atacaktım ama ayarların kapalı galiba sayfanı ziyaret edince mesaj yazma yerleri yok...
bu arada ben kendimi anlatayım biraz 1 yıllık evliyim, şuan hamişim inşallah 1,5 ay sonra bir oğlum olacak 7 aydır falan çalışmıyorum evde sıkılıyorum aslında bebiş bi doğsun da inş bulurum bir iş...
uşakta oturanlar ve gelebilecek olanlarla bir buluşma yapsak ne güzel olurdu