- 17 Şubat 2007
- 2.681
- 13
- 55
allooo kimse gelmedimi daha nannnn
geldiklo memleketimin gülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :dance::dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allooo kimse gelmedimi daha nannnn
:teytey:burdayım cannnlarım bende geldım davullu:teytey::teytey::teytey:geldiklo memleketimin gülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :dance::dance:
:1hug:gözekcim merhaba ben senın yerıne uşağa geldım canım a.s.yaa neden burdan konuşup tanışmıyoruzz ben aslen uşaklıyım ama ailem aydında yaşıyor bende eşimin işi sebebiyle manisada oturuyorumm üç ilde benim memleketim gibi
aa eylul sendemı uşak:içelim:lısınkurban olurum kokusuna, suyuna, insanına:asigim:
benim memleketim işte:a015:
selam güzel memleketimin kaktüsleri burdaa buluşuruz artıkk
gll sen gelinmi geldin uşağa ben manisa alaşehirde oturuyom toplanalım birgünn
laelaelaelaelaeben geldim usaklılar
yudumcum ne güzel benim eşimde polis canım bu arada gll senin eşinin mesleği nee de görev için geldinizz
gözek kafa çek cumhuriyetin de hangi komşuna gittin:roflol:
yudumcum ne güzel benim eşimde polis canım bu arada gll senin eşinin mesleği nee de görev için geldinizz
hee annadım canımm eşmeye geldiğinde beklarim canım mutlaka burayada beklerim topiğimize yaniii
lilyum selam canım beni davet ettiğin için teşekkürler. Ben yeni üyeyim bilmiyordum uşaklılar olarak toplanmak çok güzel her yerde birbirimize destek olmalıyız dimi. Diğer uşaklı arkadaşlarada selam ismim şükran uşaklıyım ama muğla milas ta oturuyorum.edebiyat ve şiire meraklıyım bu konuda yazışabiliriz herkese selamlar sevgiler.:1hug:
a.s.
hoş geldin canım Şeniz
ben şu an uşaktayım hepinizi kocaman memleket havası yolluyorum koklayın :asigim:
hoş geldin canım Şeniz
ben şu an uşaktayım hepinizi kocaman memleket havası yolluyorum koklayın :asigim: