Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
usakta ev yapi magazasi varmi canim ben evdeki esyalarim yenilenck ya bi tek portmantoyu degistirmiyim diyorum yeni ama kaplayip uygun bi renk yapiyim diyorum nerden bulurum
usakta ev yapi magazasi varmi canim ben evdeki esyalarim yenilenck ya bi tek portmantoyu degistirmiyim diyorum yeni ama kaplayip uygun bi renk yapiyim diyorum nerden bulurum
insallah istegine kavusursun canim burasi güzel ama ot gibi yani hic kimsem yok bayram dügün yok hayat bunaltiyo insani bunalima giriyorum devamli
dilini ögrendim azda olsa evde kendim ayrica iki kez kurs yaptim ama sinirli ögretilenler cocuklarim hiperaktif canim iki tane oglan ve bir yas aralari cok zor biz zaten 7-8 yil sonra kesin ddönüs yapmayi istiyoruz burasi bana cok ters hayat gecerken ben evde esofmanla izliyorum sac bas daginik yasim 23 bu yasta böyle olursam ilerisini düsünemiyorum iste benim hayatimda böyle en azindan issizlik kurumunda hakkim olursa meslek yapcam insallah
Allah tez zamanda bebis nasip eder canim :)
ev yapı mağazaları yok canım
mobilyacılar var
:)
izmirde daha çok ev yapı market
inşallah sen de birkimini yapar 8 seneye dönersin memleketine
şöyle sahil kenarında bir dükkan açar kafanı dinlersin :)
evini de alcak kadar paran olsa ohhh :)
merhaba hanımlarrr bende uşaklıyımm çok özlüyorum uşağı((((((iş dolayısıyla da çok az gidebiliyorum.