- 9 Temmuz 2009
- 1.340
- 0
- 32
oyy mahsallahh Allah hic bozmasin insallahh..cok sevindim canim bazen eldeki insan akrabandan daha iyi cikiyo kardesimin kaynanasi lokum gibi kadindir mafoldumben
Rabbim sanada sabirlar versin tatlim:teselli:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy mahsallahh Allah hic bozmasin insallahh..cok sevindim canim bazen eldeki insan akrabandan daha iyi cikiyo kardesimin kaynanasi lokum gibi kadindir mafoldumben
arkadaşlar 1 haftadır oğlum hastaydı gıremedım hoş normaldee gündüzleri hiç vakit bulamıyorum ancak gece yarıları şimdide alel acele yazıp cıkıcam ama buralardayım
Kynana mevzuları acılmış bende dertlıyım bu konuda birazcık o yuzden hiç ağzımı açmıyayım çünkü bi başlarsam sayfalar dolusu döktürebilirim o yüzden susuyorumohaoldumsmile
cok gecmis olsun canim bizde iki oglum ben hastayiz zor bi durum insallah hemen gecer
Hepinize gecmis olsun..opuyorumnanaktan
Kizlar size bi tavsiyede bulunmak istiyorum evli degilim ama okudugum kitapta öyle anlatiliyordu..
size diken verene siz gül vermeye dvm edin elbet bigun o evin gül koktugunu görüceksiniz..
Böyle birseydi sanirim cümleyi tam toparlayamadim..o size ne kadar kotuluk yapsada
siz ona iyi davranmaya dvm edin dua edip sabirli olun Rabbim insallah ona dogru yolu gostericektir
Hepinize gecmis olsun..opuyorumnanaktan
Kizlar size bi tavsiyede bulunmak istiyorum evli degilim ama okudugum kitapta öyle anlatiliyordu..
size diken verene siz gül vermeye dvm edin elbet bigun o evin gül koktugunu görüceksiniz..
Böyle birseydi sanirim cümleyi tam toparlayamadim..o size ne kadar kotuluk yapsada
siz ona iyi davranmaya dvm edin dua edip sabirli olun Rabbim insallah ona dogru yolu gostericektir
evet canim bende öyle düsünürüm ama nankör olan insanlar bu sinifin disinda kaliyo benim icin hayatta sevmedigim yalanci ve nankörinsandir sen ne yaparsan yap onun gözünde her zaman sifirsindir yani olan sana olmustur ve emeklerine yinede en azindan kalbini kirmadan o kötülük yapsa bile mesafe koymak daha saglikli esimle benim durumum yani annesi gille dizi film tadinda hani bazen cikiyoya piyangodan Allah sabrini denemek icin cikariyo bu insanlari isin icinde yetim hakki da var sen onca yil bütün isini esime yaptir calistigi parayi al cocuk parasini al öz babasinda gelen parayi al sonrada sen bu eve gelme bi daha yakamdan düsün de kim kimin yakasinda anlamadim zaten öz cocuklari konusmuyo torunlarini görmedi adam tanimiyo bile 8 tane torunu var hic kimse gidip gelmez bir tek biz variz gelip giden ama beklenen oldu dün esimle kavga ettiler esim 30 yasina gelmeden saci sakali beyazlarla doldu bendede basladi sac beyazlmasi yinede Allah herseyin hayirlisini versin cok zor oluyo böyle isler Allahim kimsenin basina vermesin ailenle problem yasamak berbat bisey yabanci olsa konusmassin tartisip küsersin biter ama ayni mahalledeyiz zor
kusura bakmayin kizlar dünden beri cok dooluyum yaziyim dedim :1shok:
kusura bakılacak birşey yok canım insan paylaşıp dertleşince rahatlıyo biraz yoksa öbür türlü saatli bomba gibi geziyosun.
Allah sizede sabır ve kolaylık versin nediyim. Hep evladız, küçüğüz diye biz kabahatli oluyoruz keşke şu büyükler küçüklerede birazcık saygı gösterilmesi gerektiğini bilseler.
bende katılıyorum sana canım ben saygısızlık yapmamak için ağzımı acıpta tek kelime etmem sırf eşimin hatrı için.Sadece birkere cok dolmustum ve sabrım taşmıştı artık hem ağladım hem söyledim söyliyeceklerimi ama yinede siz haksızsınız ben haklıyım deyip cıktılar işin içinden. gecenlerdede bizde yemekteydi k.validem aklından ne geçiyosa bi tanıdığmıza söylemiş bide gelip benim yüzüme böyle böyle söyledim diye anlatı cok kırıldım ama ağzımı acıpta tek kelime söylemedim maddi problemle yüzünden canı sıkkındı birde ben üzmek istemedim bişey olmamış gibi davrandım ama anlayana işte.
Sağolsun eşimde beni hep kollayıp korur ezdirmez asla.O yüzden olayları büyütmemek ve eşime olan sevgimden ses çıkarmıyorum bende.
aramiza hosgeldin canim nne üzerine okulun