- 9 Temmuz 2009
- 1.340
- 0
- 32
basarilar canim insallah en kisa sürede direksiyonu da alirsin
KAZANDIMMMM:lepi:
İnşallah herşey gönlüne göre olur.o 7-8 yılda göz acıp kapayasıya gecer inşallah.Sen Uşağın ilçesindenmi yoksa merkezdenmisin canımaynen canim yerliler girmiyo genelde gurbetciler var sen dedigin gibi sanslisin ben avusturyadayim ama 30 yasina kadar döncem insallah birikim yapip cocuklarimda istemiyo burayi alisamadilar simdi 23 yasindayim 8-7 yil var daha zor benim isimopuyorumnanaktan:1no2:
İnşallah herşey gönlüne göre olur.o 7-8 yılda göz acıp kapayasıya gecer inşallah.Sen Uşağın ilçesindenmi yoksa merkezdenmisin canım
Tejrik ederim inşallah direksiyonuda kazanırsın.
Ben bütün gün evdeyim kızlar can sıkıntısından patlıyorum işte böyle forumlarla vakit geçiyo biraz.Benim 2 yaşında bi oğlum var o yüzden kış geldimi tüm gün nerdeyse eve kapanıp kalıyoruz biryere cıkamıyoruz.Artık yaz yaklaşıyor bol bol acısını cıkarırız inşallah.
Peki siz yazları geliyomusunuz uşağa
ulubeye hic gitmedim bilmiyorum ne tarafta ama sonucta usagin ilcesi sivesi konusma sekli bile aynidir senin icin almanya daha iyidir 3 yasinda gidince okul falan orda okuyunca cevren almanyada fazla olmustur ben lise iki terk 15 yasinda geldim aniden yalniz kaldim burda evdeyim 8 yildir ve cok berbat bisey artik izin dönüsü ise girip calismak istiyorum yoksa zaman evde gecmiycek gecen yil izine gittinmi canim :uhm:
kaydirigubbakcemile5
siz nerde kaliyodunuz ??? ya sorma 3 yasinda gelmisim :) ama köyümü cokk özlüyom :)
merhaba kizlar..
Bizde 2 gündür yatili misafirimiz vardi pek giremedim..
Bende okula gidiyordum biraktim arbeitsamta bagli bir okuldu malumm arbeitsamta giren bidaha cikamiyor..
istedigimi yapamadiktan sonra bende biraktimm
400€luk bir isim vardi ztn okulla beraber onuda idare ediyordum calisiyorum ehliyetimi yapiyorum ailemle yasiyorum hee bide 18 yasindayimopuyorumnanaktan
18 yas benim hayatimda en cok merak ettiigim yasti acaba derdim kendime 18 yasina girmek nasil bisey resit oluyosun falan en güzel yillardir canim doya doya yasa bende ise gircem bulabilirsem izinden sonra yoksa kafayi yicem ben buraya 15 yasinda geldim 23 yasindayim su an hala evde cocuklarlayim ama izinden sonra iste calismam lazim yoksa bunalima giriyo insan benim büyük oglum 7bucuk kücük oglum 6 bucuk yasinda cok erken anne oldum bende artik is hayaatinda olmak istiyrum en azindan kendi gelirin gibisi yok birikim yapmak zorundayiz baya yazdim ben uzun oldu yazdiklarim ama icimden gecenleri yazmak istedim yerimseniben
2gündür misafir vardi kizlar giremedim k.bakmayinn
insallah bir is bulabilirsin canim benimm..evde gercekten insan deprosyana giriyor camasir bulasik temizlik derken cok yipraniyor bende okula baslamadan önce kavayi yiycektim nerdeyse..
15 yasindami evlendin yoksamirmirmirmir
aynen canim benim cok sorunlu gecti halam di kaynanam ama esim bile dayanamadi yaptiklarina ilk oglum sekiz aylik dogdu bana cok cektirdi o yasta ben hala saygimi kaybetmedim ona karsi ama gitmiyorum oturmaya haala bana karsi kin duyuyo sebebimi bi anlasam ama oglu anlayamadi ben nasil anliycam hakkimi bi tek ona helal etmiyorum zaten öbür dünyada
Halada olsa kaynana heryerde kaynana galiba..
benimde suan görüstügüm bi erkek arkadasim var..Ailesini falan taniyorum annesi gezmeye geldi buraya kücük oglu evli almanyada onun yanina..
ben gittim yanina bilmiyorum suan cok iyiyiz kizi olmadigi icin beni kendi kizi gibi görüyor..
2.kez yanina gittigimde bana bi sarildi öptüki kendi annem öyle öpmedi daha önce nasil sevindim bi bilsenolumunekankayizsmile