aynen canim hic kasma kendini L tafel aldiysan onunla sür daha rahat oluyo hemde eksiklerini kapatirsin bastan aliyon parayla basinda biri duruyo bedavaya sürüs yani basarilar canim
iyilik canim sen nasilsin nerden katiliyona.s.
slm ben almanya da yasiyorum ..usakin ilyasli kasabasin danim :)
kimse girmiyo usak topigine
ilyasli ne tarafta canim ben karahallidan katiliyorum ama gurbetciyim maalesef avusturyadayim bendeturkbayragi
basarilar canim l tafeli sormussun gecen yazmistim
bende 3 yasimda gelmisim almanya ya ilyasli benim bildime göre ulubeye yakin galibatam bilmiyorum
evet canim gördüm cok tsk ederim..Ama burda varmi bilmiyorum hocayada sormadim hic görmedim burda..Ztn ben 12 fahr falan yaptim ögrendim sayilir birazkaydirigubbakcemile3
Sagol canimm yazili sinavim bugun 15.30da basliyor benim icin dua edersen cok sevinirimönemli degil canim sen baya bi ilerletmissin az kalmis insallah en kisa zamanda alirsin ehliyeti basarilar bizden baska giren yok galiba usak topigine hep gurbetci kadinlar giriyoopuyorumnanaktan
canim aramiza hosgeldin görmemisizdir kusura bakma sen nerden katiliyon kaydirigubbakcemile5a.s.
KAZANDIMMMM:lepi:[/QUtebrikler canim cok sevindim inanki bilgisayarimi kazandim sirada direksiyonmu var tekrardan tebrikler canim cok sevindimopuyorumnanaktanhihoyyyt
Ben uşak merkezdeyim.Ama burdaki coğu arkadaşımız gurbette galiba.Ben şanslıyım sanırım:)
KAZANDIMMMM:lepi:[/QUtebrikler canim cok sevindim inanki bilgisayarimi kazandim sirada direksiyonmu var tekrardan tebrikler canim cok sevindimopuyorumnanaktanhihoyyyt