Usak///64

evet bu aralar girmiyodum havvalar güzeldi cocuklari gesdiriyorum sabah aksam :)
ama iki gündür cok fena yagmur basladi :)

bizde sıcaklardan dışarı çıkamıyoruz ulviye.ancak akşamüstlri yediden sonra çıkarsak çıkıyoruz.yaz güzel ama bazen iinsan nefes alamıyor.senin çocukların kaç yaşında?

kızlar ben evde yokum şuan izmirdeyim yarın da istanbula gidiyoruz onurla ondan yazamıyorum bu ara

çocuk sorumluluk istiyor çiçekcim.iyi yapmışsın hemen yapmamakla.dünyanın en güzel duygusu ama en zor mesleği.bu arada bozoğlunun döşemelik kısmı kapandı sanmıştım.ben çıkarken bile işler çok azdı.siz simetri programınımı kullanıyorsunuz?

hayır canım kapanmadı döşemelik kumaşa devam ediyorlar, evet biz hem simetri hem de eat kullanıyoruz 2 program var bizde

nerelere başvurdun canım nerden mezunsun alanın ne?

yelizcim be kamu yönetimi mezunuyum genelde ofiste çalışıyorum ön muhasebe telefon vs bu işlere başvurdum hep
metis diye biyer var yeni açılmış müşteri hizmetleri ne başvurdum oranın

hımm olur inşallah canım gönlüne göre bir yer

sağol canım geçen aradılar gelin görüşelim diye ama ben istanbuldayım oğlumun kontrolü için gelmiştim iş için şansımı kaybettim sanırım biz sizi daha sonra ararız dediler kaydirigubbakcemile3 üzüldüm ama kısmet değilmiş

slm kızlar bende uşaklıyım
nickimdende anlaşılmıştır zaten
bizde istanbulda oturuyoruz
eşimle burada görev yapıyoruz
15 20 gün önce uşaktaydım.
ama şimdiden özledim

günaydın kızlar.delikız geçmiş olsun oğluşunun nesi var?
gnydn64 hoşgeldin sende katıl aramıza.bende uşaklıyım fethiyede oturuyorum.

X